bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
KIZLAR BEN DELİ GİBİ BUZ YİYORUM EŞİM ÇOK KIZIYO AMA DAYANAMIYORUM RESMEN AŞERİYORUM BENİM GİBİ BUZ YİYEN VAR MI BAŞKA Bİ ZARARI OLUR MU Kİ

Gecmis olsun canim ben de aksama gidicem discime daha once kanal tedavisi olan ust kesici disimin dolgusu ilginc bisekilde delinmis ici dolup duruyor bakalim tekrar acip biseyler yapicakmis disim kirilmasa bari

Ay benim de hamileliğin başında dolgum çıkmıştı kanal tedavisi de yoktu dişte 4. Aya kadar bekleyip kanal yaptırmıştım. Duygusallanıp ağlamıştım bişi olursa diye

valla bi söyliyeyim eşime canım oda bi baksın.. saolasın tavsiye için

Kizlar bu hastane cikislarinda tulum yok muydu ya? Ben aldim da icinde battaniyesi, onluk sapka patikli pantalon ic zibin ust zibin eldiven bide agiz bezi var.. bi de bunu aldim baska da biseyi yok bebisimin henuz bi hastane cikisi daha alsam 4er tane uzun kollu 4er tanede pantalon alsam yetermi?

Eklentiler

• IMG_20160823_095550.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 52
anaaam süper bişeymiş bu kuzum vallahi bayıldım hayatta balkona giremez bundan mutlaka bulmam lazım bunu

Gecmis olsun canim ben de aksama gidicem discime daha once kanal tedavisi olan ust kesici disimin dolgusu ilginc bisekilde delinmis ici dolup duruyor bakalim tekrar acip biseyler yapicakmis disim kirilmasa bari
Gecmis olsun sana da canim skntisiz hallolur ins disin misler gibi donersin eve

vallahi olurum çünkü burda herkes muzdarip aynı dertten ay çok teşekkür ederim ya valla zaman ayırmışsın saol canısı

seninkinde fazladan ağız bezi var canım ondan yoktur belki..tulumu çoookk tatlıymış ama güle güle giysin kuzucuk :))

Bence yetmez canim bagimsiz uzun kol zibin ve patikli patiksiz altlarda alman lazim malum cok zicip kusacaklar. E-bebek te altlar 3 tl ye dusmus kacirma 0-3 aydan en az 5 tane al bacim haricen

Bu süpermiş. Acaba urfa da bu işe mi girsek iyi para vardır
Urfa'ya gidip ticarete başlayalım bari :) haklısın :) birde sadece kuşlara değil çocuklu evlerde de kullanılıyor bunlar aşağıya düşmesin yada balkondan birşey atmasın diye ..reklam yapıp para kazanırz:))

Zaten dizilerden iyi geliyor bazan bura
aynen valla bak ben şimdi hangi akla hizmetse gittim teenwolf diye bi ergen dizisinin ilk bölümünü izledim kesti mi tabii ki hayır bizim yaprak dökümü bundan daha korkunç sonuçta orda da herkes birbirinin kanını emiyo en son ferhunde hepsinin kanını emiyo falan geçinip gidiyolar işte

Ay benim de hamileliğin başında dolgum çıkmıştı kanal tedavisi de yoktu dişte 4. Aya kadar bekleyip kanal yaptırmıştım. Duygusallanıp ağlamıştım bişi olursa diye
13. Haftamda benimde arka dis dolgum.kirilmisti canim canli canli temizlemisti dolguyu az acidi da yapacak bisey yoktu anliyorum seni ben de korkmustum dr. Muayeneme kadar bebise bisi olduysa diye allahtan bekletmemistim de curumemisti disim ama bu seferki bekledi biraz bu kanal tedavili olan sakat azcik cocukken futbol oynuyordum neyimeyse erkek cocugu gibi.. arkadasimin kafasi carpmisti disim geriye gitmisti meger koku kirilmis disin yerine oturtmustuk o disi ama bi sorun olmamisti zamaninda gecen sene apse yapinca discim ust cenede gerekli alani kesip kirik koku cikartti ust cene kemigine de zamanla eriyip kemik dokusu olusana kadar cokme onleyici birsey koymustu 1 ay dikislerle gezmistim yani köksuz disim birdaha islem gormezse 10 sene gider demisti sonrasi implant.. isin kotusu on ust dis giderse cok fena hamilelikte implantta yapamazlar oyle gezerim dissiz dissiz ondan korkuyorum bakalim napicak

vallahi olurum çünkü burda herkes muzdarip aynı dertten ay çok teşekkür ederim ya valla zaman ayırmışsın saol canısı
Rica ederim yardımcı olduysam ne Mutlu bana ..inşallah bulursunuz ve alırsınız internete filan da bakmak lazım satan yerler vardır ..çok işine yarayacağına eminim

Bende no 309 izliyorum fena değilmiş hoşuma gitti.

Sabah uyandım konu rüya be kuş poku idi sonra uyumuşum yine uyandım konu filme ve kuş poku yalnız tebrik ederim hergün yeni konu bulunuyor konu tekrarına pek düşülmüyor
yalnız bi pok mevzusu hep var ya kendimizinki malum kabız ishal olayları veee şimdi benim kuşlarımdan sonra kuş poku o sabit yani değişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…