bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

ayyy çok tatlıymış bunlara bayıldım :) doğsun ben buradan alabilirim. fiyatı da normalmiş.

biz de kendimiz yapacağız yani annem. terzi kaça yapıyor acaba? uygunsa yaptırılabilir aslında.
Eminonunde aormustum ben magnetler kokulu biblolar filan tanesi 1.5la 2.5 arasi degisen yerlerde var 2.5 5 diyen yer de var kapi susleri de 15-50arasi degisiyor canim

Canim bende hic cabalayacagi bir seye as ermedim. Disaridan siparis verip eve getirttirilecek seyler hep.
Ayyy aynen bizim asagi katta pastane var mozaik pasta cekti canim dun yokmus pastanede ariyor nereye gidiyim diye kosede de pastane vardi dedim en fazla koseye kadar ugrasti orda varmis

Var canim dun gece kasiklarim agridi benim de
bel agrisi bebis buyudugu icin onun icin beli kuvvetlendirmek dogru pozisyonda yatip kalkmak oturmak lazim

Hanımkızının hediyeleri onlar üzülme canım

Günaydın Anneler... Dün giremedim umarın kötü birşey olmamıştır grubumuzda... Dünkü yorgunlukla ancak uyanabildim ama hala yataktayım... Okulların açılacağı stresi oturdu içime sadece bir ay ama yine de evde olmaya çok alışmışım çok

Benim de ilk hamileliğimden kalma var hemde harita gibi göbeğim artık takmıyorum hiç bebişlerin hediyesi olsun çatlaklar ne yapalım.

ben dün çiğ köfteye aş erdiğimi söyledim aldırdım valla. senmisin hiç aş ermiyorsun diyen

ya bu arada bu takvim beni 29. haftada gösteriyor oysa ben 28+1 olmam lazım valla ne ye inanacağımı şaşırdım. sizde de böyle şaşmalar var mı?

Kuzucum hastanedeki odam tam bebek bakım odasının karşısında. Bebek sesi duyduğumda kapıyı açtırıyorum göreyim diye. Ben de süs konusunda kararsızdım. Ama burda süslü beşiklerle, bir de süssüz hastane beşiğiyle gelip giden bebekleri görünce, odayı süslemesem de, Allah'ın izniyle inşallah, bebek beşiğini süsletmeye karar verdim. Öbür türlü pek gariban, özensiz görünüyor bebişler. Bebeklerimizi doğar doğmaz eziklemeyelim

ya bu arada bu takvim beni 29. haftada gösteriyor oysa ben 28+1 olmam lazım valla ne ye inanacağımı şaşırdım. sizde de böyle şaşmalar var mı?
canım zaten 28+0 da 28 haftayı tam dolduruyosun ertesi günü yani 28+1 de artık 29. haftadan gün almaya başlıyosun ya o yüzden artık 28 haftayı doldurdun 29. haftanın içindesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…