- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.921
Canim benim. Sen nasilsin??Kuzucum hastanedeki odam tam bebek bakım odasının karşısında. Bebek sesi duyduğumda kapıyı açtırıyorum göreyim diye. Ben de süs konusunda kararsızdım. Ama burda süslü beşiklerle, bir de süssüz hastane beşiğiyle gelip giden bebekleri görünce, odayı süslemesem de, Allah'ın izniyle inşallah, bebek beşiğini süsletmeye karar verdim. Öbür türlü pek gariban, özensiz görünüyor bebişler. Bebeklerimizi doğar doğmaz eziklemeyelim
canım zaten 28+0 da 28 haftayı tam dolduruyosun ertesi günü yani 28+1 de artık 29. haftadan gün almaya başlıyosun ya o yüzden artık 28 haftayı doldurdun 29. haftanın içindesin
canım benim hastaneye sadece ailem gelicek tabii senin dediğin farklı bişey onu anladım da ilçede yaşıyorum.. şöyle bu tür şeylerin heeeeepsini toplu yapan bi site varsa valla vericem siparişini gelsin yoksa antebe gitmek lazım antepte de bu tür şeyler nerde satılır falan onu bile bilmiyorumKuzucum hastanedeki odam tam bebek bakım odasının karşısında. Bebek sesi duyduğumda kapıyı açtırıyorum göreyim diye. Ben de süs konusunda kararsızdım. Ama burda süslü beşiklerle, bir de süssüz hastane beşiğiyle gelip giden bebekleri görünce, odayı süslemesem de, Allah'ın izniyle inşallah, bebek beşiğini süsletmeye karar verdim. Öbür türlü pek gariban, özensiz görünüyor bebişler. Bebeklerimizi doğar doğmaz eziklemeyelim
Kığğzlaarr forumda konusuluyordu. Kışlık astronot ve peluş ayıcıklar :) h&m bugün. Peluşlar gayet güzel ve instagramdan da carterstanda daha uygun fiyatlı. Astronot ise içi pamuklu kalın montumsu. Giydir çıkar at soguga kara yagmura tarzı.
Eki Görüntüle 1875778 ben bundan yaptiriyorum kizlar.sizce nasil
günaydın. hayırlı cumalar annişler ^.^ bu haftayıda bitirdik. ya bu çatlak olayı beni de korkutuyor inş olmazher gün sürüyorum ama belli de olmaz tabi. anneme benzersem şanslıyım.
tamam işte kuzucum 28+1 artık 29. haftadan bi gün aldın demek :)) ben o bi gün geçsin diye bekliyorum hemen başlıyorum yeni haftadayız diye söylemeye :)) bu iiş kendi yaşıma gelince öyle olmuyo tabii tammmm doğumgünüme kadar eski yaşı söylemeye devam ne zaman ki o yaşı tam dolduruyorum o zaman başlıyorum söylemeyeay ne bileyim başka yerde 28+1 yazıyor burada böyle deli etti beni bu karışıklık. doktora gidince soracağım kaçtayım ben diye? ^.^
Tatlım netten de alabilirsin. Özel yaptıra da bilirsin. Ben mesela verdim sipariş netten, yaptırıyorum. Ne kendim uğraşabilirim ne de gidip, gezip beğenecek zaman ve enerjim var açıkçası...canım benim hastaneye sadece ailem gelicek tabii senin dediğin farklı bişey onu anladım da ilçede yaşıyorum.. şöyle bu tür şeylerin heeeeepsini toplu yapan bi site varsa valla vericem siparişini gelsin yoksa antebe gitmek lazım antepte de bu tür şeyler nerde satılır falan onu bile bilmiyorumyani benim bebiş biraz eziklenicek galiba doğar doğmaz zaten yavruya bi oda da yapmadım yanıma park beşik aldım sadece
aynen canım çoook sıcak ve eşim çalışıyo ancak onunla gidebilirim antebe kaldı ki bu türşeyler nerde satılıyo onu bile bilmiyorum adanada olsaydım giderdim ama burda hiç canım istemedi açıkçası.. netten hagi site tatlım adı ne??Tatlım netten de alabilirsin. Özel yaptıra da bilirsin. Ben mesela verdim sipariş netten, yaptırıyorum. Ne kendim uğraşabilirim ne de gidip, gezip beğenecek zaman ve enerjim var açıkçası...
Canim benim. Sen nasilsin??
Kuzu nerdesin sana yazdim.sabahin korunde messengerdanİyiyim bitanem. Yeni damar yolu açıldı dün elimin üzerinden. Canımı biraz fazla acıtıyor, morardı bi de iyice. Çıkarttıracaktım ama yenisini açtırmak da çok can yakıcı. 5 günde bir değiştiriyolar. 4 gün daha katlanıyım artık. Sen nasılsın, minikimiz nasıl?
canım benim hastaneye sadece ailem gelicek tabii senin dediğin farklı bişey onu anladım da ilçede yaşıyorum.. şöyle bu tür şeylerin heeeeepsini toplu yapan bi site varsa valla vericem siparişini gelsin yoksa antebe gitmek lazım antepte de bu tür şeyler nerde satılır falan onu bile bilmiyorumyani benim bebiş biraz eziklenicek galiba doğar doğmaz zaten yavruya bi oda da yapmadım yanıma park beşik aldım sadece
gozun aydin canim benim sevindim adinaGunaydin kizlarrr smear sonuclarim temiz cikmis dr um gozun aydin hadi dedi yanliz kasintim devam ediyodu troysd veya trovogen krem sur dedi hocam
Bu arada bugun tam 27 haftalik olduk kuzucum ile
Insallah haftaya kizcene guzel guzel ciciler siparis edersin kuzum 6 gun sonra 28 oluyorsun sukur rabbime ...Benim bebeğimin daha bir çift çorabı bile yok
Ama inşallah haftaya 28. haftaya gireceğiz Allah'ın izniyle. İnşallah ben de yavaş yavaş bi şeyler sipariş vermeye başlarım
Minik yaramaz oyunlar pesinde catlak olusumu falan sagliyor. Canim 4 gun daha sabretme o damar patlamistir sisme ve morarma varsa. Iyi olmana coook sevindim canim benim.İyiyim bitanem. Yeni damar yolu açıldı dün elimin üzerinden. Canımı biraz fazla acıtıyor, morardı bi de iyice. Çıkarttıracaktım ama yenisini açtırmak da çok can yakıcı. 5 günde bir değiştiriyolar. 4 gün daha katlanıyım artık. Sen nasılsın, minikimiz nasıl?
Dayakliksin dayaklik biliyorsun dimi. Gozunaydin cancazim temiz cikacagini bikiyorduk sen disjnda hepimiz.Gunaydin kizlarrr smear sonuclarim temiz cikmis dr um gozun aydin hadi dedi yanliz kasintim devam ediyodu troysd veya trovogen krem sur dedi hocam
Bu arada bugun tam 27 haftalik olduk kuzucum ile
H&MKığğzlaarr forumda konusuluyordu. Kışlık astronot ve peluş ayıcıklar :) h&m bugün. Peluşlar gayet güzel ve instagramdan da carterstanda daha uygun fiyatlı. Astronot ise içi pamuklu kalın montumsu. Giydir çıkar at soguga kara yagmura tarzı.
Benim bebeğimin daha bir çift çorabı bile yok
Ama inşallah haftaya 28. haftaya gireceğiz Allah'ın izniyle. İnşallah ben de yavaş yavaş bi şeyler sipariş vermeye başlarım
Ben ozel hastanede dogum yapacağım ama kucuk bir il burasi yani hastane bi sey yapmiyor oda suslemesini kendimiz yapiyoruz.bebek sepetinin olculerini ben de bilmiyorum malesef... Magnet sayisi da cevrenin kalabalikligina gore degisiyor bana 40 tane yetecek tahmini olarak
Tatlım sen karamandaydın değil mi? Bizim de doğum karamanda Selçukluda olacak kesinleşti.. Fadime hanıma gidiyorum orda ve Bekir bey de çok iyiymiş hani komplike bişey olursa güvenecek iki kişi var diye oraya karar verdim.. Sen nerde düşünüyosun? Ben hastanede oda süslemesine girişmeyi düşünmüyorum sadece ev için hazırlayacağım kapı süsünü götürüp orda kullanıp geri getireyim diyorum :)Eki Görüntüle 1875778 ben bundan yaptiriyorum kizlar.sizce nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?