bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim benim. Sen nasilsin??

canım zaten 28+0 da 28 haftayı tam dolduruyosun ertesi günü yani 28+1 de artık 29. haftadan gün almaya başlıyosun ya o yüzden artık 28 haftayı doldurdun 29. haftanın içindesin

ay ne bileyim başka yerde 28+1 yazıyor burada böyle deli etti beni bu karışıklık. doktora gidince soracağım kaçtayım ben diye? ^.^

canım benim hastaneye sadece ailem gelicek tabii senin dediğin farklı bişey onu anladım da ilçede yaşıyorum.. şöyle bu tür şeylerin heeeeepsini toplu yapan bi site varsa valla vericem siparişini gelsin yoksa antebe gitmek lazım antepte de bu tür şeyler nerde satılır falan onu bile bilmiyorum yani benim bebiş biraz eziklenicek galiba doğar doğmaz zaten yavruya bi oda da yapmadım yanıma park beşik aldım sadece

Oy ama bunlar çok tatlı... Oğluşum doğsun hayırlısıyla, alayım bunlardan ben de...

Eki Görüntüle 1875778 ben bundan yaptiriyorum kizlar.sizce nasil

Güzelmiş canım. Ama bunu kendinde yapabilirsin, çok kolay yapımı hem de. Malzemelerini çok uygun fiyata alıp, yaparsın hem de...

günaydın. hayırlı cumalar annişler ^.^ bu haftayıda bitirdik. ya bu çatlak olayı beni de korkutuyor inş olmaz her gün sürüyorum ama belli de olmaz tabi. anneme benzersem şanslıyım.

Günaydın, sana da hayırlı Cumalar canım benim. Annende yoksa sende de olmaz büyük ihtimalle canım korkma. Bende de daha yok göbeğimde çatlak ama bu yaramaz fena tepikler atıyor, bunda olabilir

ay ne bileyim başka yerde 28+1 yazıyor burada böyle deli etti beni bu karışıklık. doktora gidince soracağım kaçtayım ben diye? ^.^
tamam işte kuzucum 28+1 artık 29. haftadan bi gün aldın demek :)) ben o bi gün geçsin diye bekliyorum hemen başlıyorum yeni haftadayız diye söylemeye :)) bu iiş kendi yaşıma gelince öyle olmuyo tabii tammmm doğumgünüme kadar eski yaşı söylemeye devam ne zaman ki o yaşı tam dolduruyorum o zaman başlıyorum söylemeye

Tatlım netten de alabilirsin. Özel yaptıra da bilirsin. Ben mesela verdim sipariş netten, yaptırıyorum. Ne kendim uğraşabilirim ne de gidip, gezip beğenecek zaman ve enerjim var açıkçası...

Tatlım netten de alabilirsin. Özel yaptıra da bilirsin. Ben mesela verdim sipariş netten, yaptırıyorum. Ne kendim uğraşabilirim ne de gidip, gezip beğenecek zaman ve enerjim var açıkçası...
aynen canım çoook sıcak ve eşim çalışıyo ancak onunla gidebilirim antebe kaldı ki bu türşeyler nerde satılıyo onu bile bilmiyorum adanada olsaydım giderdim ama burda hiç canım istemedi açıkçası.. netten hagi site tatlım adı ne??

Canim benim. Sen nasilsin??

İyiyim bitanem. Yeni damar yolu açıldı dün elimin üzerinden. Canımı biraz fazla acıtıyor, morardı bi de iyice. Çıkarttıracaktım ama yenisini açtırmak da çok can yakıcı. 5 günde bir değiştiriyolar. 4 gün daha katlanıyım artık. Sen nasılsın, minikimiz nasıl?

Kuzu nerdesin sana yazdim.sabahin korunde messengerdan

Benim bebeğimin daha bir çift çorabı bile yok
Ama inşallah haftaya 28. haftaya gireceğiz Allah'ın izniyle. İnşallah ben de yavaş yavaş bi şeyler sipariş vermeye başlarım

Gunaydin kizlarrr smear sonuclarim temiz cikmis dr um gozun aydin hadi dedi yanliz kasintim devam ediyodu troysd veya trovogen krem sur dedi hocam
Bu arada bugun tam 27 haftalik olduk kuzucum ile
gozun aydin canim benim sevindim adina

Ama inşallah haftaya 28. haftaya gireceğiz Allah'ın izniyle. İnşallah ben de yavaş yavaş bi şeyler sipariş vermeye başlarım
Insallah haftaya kizcene guzel guzel ciciler siparis edersin kuzum 6 gun sonra 28 oluyorsun sukur rabbime ...

Minik yaramaz oyunlar pesinde catlak olusumu falan sagliyor. Canim 4 gun daha sabretme o damar patlamistir sisme ve morarma varsa. Iyi olmana coook sevindim canim benim.

Gunaydin kizlarrr smear sonuclarim temiz cikmis dr um gozun aydin hadi dedi yanliz kasintim devam ediyodu troysd veya trovogen krem sur dedi hocam
Bu arada bugun tam 27 haftalik olduk kuzucum ile
Dayakliksin dayaklik biliyorsun dimi. Gozunaydin cancazim temiz cikacagini bikiyorduk sen disjnda hepimiz.

H&M Ben Bi kere hamile giyiminde en sevdiğim yer, bide hayat kurtaran fiyatlarıyla waikiki, diğer mağazaların çoğu hamileleri yok sayıyo zaten bebişin de iç giyimini özellikle sertifikalı pamuklu aldım hep ama bu dış giyim ve havalı kıyafetlerde hm can ya, heleki o ilk astronota bayıldım, yarın zaten alışverişe çıkacaktım, güzel paylaşım olmuş canım çook sağol

Kızlar gunaydın bısey aklıma takılma ılaclarınızı nasıl alıyorsunuz yemekten önce mı sonra mı nasıl benım demir şurubum var,d vitamini damlam var,omega 3 tabletım var bir de decavit multivitamin var . Hepsını bır içiyorum özenmiyorum bazen.oyle yapmasam bırını unutuyorum nasıl yapıyorsunuz siz

Yaaa corap dedigin ne ki :) gir bi siteye düz cocugun 40 gunluk eşyasını cok ne olacak. Sen iyi olda gerisi 1 saatlık iş. Sen alışveriş yapacağım de, listeyi pıt pıt cıkarırız nette begenmedigin istedigin herhangi bişey olduğunda tarif et foto at burdan ne istyosan bulup buldururuz kuzum . Cici kızın sevimli rahmin ve tatlişko moralin iyi olun yeter :?

Eki Görüntüle 1875778 ben bundan yaptiriyorum kizlar.sizce nasil
Tatlım sen karamandaydın değil mi? Bizim de doğum karamanda Selçukluda olacak kesinleşti.. Fadime hanıma gidiyorum orda ve Bekir bey de çok iyiymiş hani komplike bişey olursa güvenecek iki kişi var diye oraya karar verdim.. Sen nerde düşünüyosun? Ben hastanede oda süslemesine girişmeyi düşünmüyorum sadece ev için hazırlayacağım kapı süsünü götürüp orda kullanıp geri getireyim diyorum :)
Ama hediyeliğini çok beğendim nereye yaptırıyosun?
Buarada şuan tayinimiz hataya çıktığı için burda bi doktora gidiyorum geçici süreliğine, burası güya büyük şehir ve buranın en iyi özel hastanesine gittik ama emin ol karamanın yarısı etmez, karaman sağlık sektöründe gerçekten çok iyi.. Koca hastanenin ne ultrason cihazı ne laboratuvar ortamı bişeye benzemiyor küçük müçük yine bizimki candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…