bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canım benim babaannem halamı tarlada tek başına çalışırken doğurmuş, götürmüş çeşmeye yıkamış bi güzel, göbek bağını temiz bi taşla kesmiş, belindeki kuşakla kundaklamış, ondan sonra da yürüye yürüye köye dönmüş ve halam hiç eziklenmemiş bu süsleme olayları tamamen yetişkinler için, hiç bebeğim için diyip kendimizi kandırmayalım yani gayette olmasa da olur.. Üstelik fazlasının israf olduğunu düşünüyorum, bilmiyorum belki abartıyorum ama afrikalının suriyelinin çocuğu açlıktan ölürken ben hastane süsü fotoğrafçısı ikramına 3 4 bin lira harcarsam bence Allah sorar.. Ha bebeişe aldığım her şeyin en iyisini almaya çalışıyorum o ayrı bi konu.. Benim niyetim aadece kapı süsü ve ikramlık hazırlamak.. Ağız tadı olsun diye :) bu burdan topicteki tüm kızlara mesajım olsun hatta, sadesi en iyi kızlar bence
Bebek odası da bebek doğar doğmaz lazım olan bişey değil zaten, bebeğin ilk 3 ay özellikle kesinlikle annesinin kokusuna ihtiyacı var ve sonrasında da güvenli bağlanma dönemi var.. En az 1 yıl ihtiyacı olan şey anasının koynu :) yani park beşik yeterli ay çok yazdım ama aslında kaç gündür okudukça içimden geçenleri seni etiketleyip yazmış oldum kusura bakma

Ahahaha aynen. yaşa gelince farklı oluyor tabi. işimize geldiği gibi :)

Can'ım çok şükür iyisiniz ikinizde oh maşallah size hep merak ediyorum seni.. Damar yolu çok can yakar el üstüyse birde rabbim yardımcın olsun sabır güzelim çoğu gitti azı kaldı inşaallah bak 28. Haftamıza gircez inşaallah

günaydın canım. ben gynoferonu sabah aç karına içiyorum. eleviti öğlen yemek yedikten sonra. osteozinci de gece yatarken içiyorum. başka da içtiğim bir şey yok. aslında zamanında almak önemli özellikle demir ilacını.

yerim ben onun tepiklerini ^.^ minnaklar hiç rahat durmuyorlar durdukları yerde :) hamilelikte en çok tepmiki merak ederdim, gerçekten mükemmel bir duyguymuş

yerim ben onun tepiklerini ^.^ minnaklar hiç rahat durmuyorlar durdukları yerde :) hamilelikte en çok tepmiki merak ederdim, gerçekten mükemmel bir duyguymuş

Kesinlikle öyle, mükemmel bir duygu gerçekten. O tepik attıkça ben o kadar çok mutlu oluyorum ki... Bazen çok sert tepikler atıyor eşimin eli karnımdayken diyor canın hiç yanmıyor mu? Yanmıyor valla. Sadece alta vajinaya doğru sert tepik atınca canım yanıyor ama onun dışında canım yanmıyor. Onlar hep tepiklesinler yeter ki... Çatlaklar da olsun, kilo da alalım, basenler alsın başını gitsin, göğüsler kafam kadar olsun önemli değil :)

Yalnız değilsin canım. Bende üzerinde bebek resmi.olan çikolataların alıp hemşire ve hastaneye gelenlere dağıtcam. Magnet yaparım galiba emin değilim ama evde dağıtcam ikramlıklarla. Sünnetide iyileşince 40 ına yaptırıp mevlüt okutcam inşallah. Doğum fotocusuda eşim yapabildiği kadar:)))))

Sabahtan beri moralim berbat yatıyorum biliyo musun canım anneliğimi sorguladım resmen buradaki arkadaşlara gıpta ediyorum gerçekten çok güzel şeyler hazırlamışlar ama benim biraz yaşadığım yer biraz da böyle olaylara çok sabrım yok galiba.. Mesela bi site bulursam direk toplu ordan sipariş veririm belki.. Çok teşekkür ederim içime su serptin :))

canım bence hastane çıkışının iç dış zıbın takımlı olanı.. ben böyle almadım da iç dış zıbın takımı ayrı aldım patiği eldiveni şapkası çok oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…