- 2 Mart 2016
- 532
- 1.159
- 113
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.941
kızlar valla size maşallah benim hayatta yüreğim yok hastanedeki beşiğe kadar süslemeye.. ben hastane odasını da süslemeyi düşünmüyorum şimdilik.. zaten hastaneye kimse gelmez eve gelinicek.. doğum fotoğrafçısı falan da tutmadım yani benim olayım sadece hastanede dr hemşirelere çikolata falan dağıtılır gerisi evde.. zaten bebişin mevlüdünü de sünnetini yaptırıp okuturum.. o mevlüdde hediyelikleri falan dağıtırım ikramda bulunurum diye düşünüyorum
Canım benim babaannem halamı tarlada tek başına çalışırken doğurmuş, götürmüş çeşmeye yıkamış bi güzel, göbek bağını temiz bi taşla kesmiş, belindeki kuşakla kundaklamış, ondan sonra da yürüye yürüye köye dönmüş ve halam hiç eziklenmemişcanım benim hastaneye sadece ailem gelicek tabii senin dediğin farklı bişey onu anladım da ilçede yaşıyorum.. şöyle bu tür şeylerin heeeeepsini toplu yapan bi site varsa valla vericem siparişini gelsin yoksa antebe gitmek lazım antepte de bu tür şeyler nerde satılır falan onu bile bilmiyorumyani benim bebiş biraz eziklenicek galiba doğar doğmaz zaten yavruya bi oda da yapmadım yanıma park beşik aldım sadece
Saol canım cevabın için :))Büyüdüler canım. Boyları uzadı. Heryerde hissedebiliyoruz artık. Bası yada poposuyla gögüs altıma vururken bi yandan mesanemi tepiklemekle meşgul benimki :)
tamam işte kuzucum 28+1 artık 29. haftadan bi gün aldın demek :)) ben o bi gün geçsin diye bekliyorum hemen başlıyorum yeni haftadayız diye söylemeye :)) bu iiş kendi yaşıma gelince öyle olmuyo tabii tammmm doğumgünüme kadar eski yaşı söylemeye devam ne zaman ki o yaşı tam dolduruyorum o zaman başlıyorum söylemeye
Can'ım çok şükür iyisiniz ikinizde oh maşallah size hep merak ediyorum seni.. Damar yolu çok can yakar el üstüyse birde rabbim yardımcın olsun sabır güzelim çoğu gitti azı kaldı inşaallah bak 28. Haftamıza gircez inşaallahİyiyim bitanem. Yeni damar yolu açıldı dün elimin üzerinden. Canımı biraz fazla acıtıyor, morardı bi de iyice. Çıkarttıracaktım ama yenisini açtırmak da çok can yakıcı. 5 günde bir değiştiriyolar. 4 gün daha katlanıyım artık. Sen nasılsın, minikimiz nasıl?
Kızlar gunaydın bısey aklıma takılma ılaclarınızı nasıl alıyorsunuz yemekten önce mı sonra mı nasıl benım demir şurubum var,d vitamini damlam var,omega 3 tabletım var bir de decavit multivitamin var . Hepsını bır içiyorum özenmiyorum bazen.oyle yapmasam bırını unutuyorum nasıl yapıyorsunuz siz
Oy ama bunlar çok tatlı... Oğluşum doğsun hayırlısıyla, alayım bunlardan ben de...
Güzelmiş canım. Ama bunu kendinde yapabilirsin, çok kolay yapımı hem de. Malzemelerini çok uygun fiyata alıp, yaparsın hem de...
Günaydın, sana da hayırlı Cumalar canım benim. Annende yoksa sende de olmaz büyük ihtimalle canım korkma. Bende de daha yok göbeğimde çatlak ama bu yaramaz fena tepikler atıyor, bunda olabilir
Kızlar Bebek odasi icin hali ikeadan ben baska aldım ama almayanlar bakabilir :)
Cok şirinmiş canm tam Bebis odasi icin . Bende koctastan almıştım kilim tarziçok soft ve güzel beğendim canım. bende english home dan aldım. inş serdiğimde de hoşuma gider.
http://www.englishhome.com.tr/circus-baskili-sonil-hali-110-cm-pembe.html
yerim ben onun tepiklerini ^.^ minnaklar hiç rahat durmuyorlar durdukları yerde :) hamilelikte en çok tepmiki merak ederdim, gerçekten mükemmel bir duyguymuş
çok soft ve güzel beğendim canım. bende english home dan aldım. inş serdiğimde de hoşuma gider.
çok soft ve güzel beğendim canım. bende english home dan aldım. inş serdiğimde de hoşuma gider.
Camim bir dizi daha oneriyorum.adi 100 hundred İngilizce.Evet son sezon larda cinsellik yoktu fazla.genelde ilk sezon larda oluyo bütün dizilerde.sikildm bjraz o diziden yaaa ne bileyim aklımı çeldin baslasam mi.en son kadın çıplak gezdi meydanda onu hatrliyorm:)
Canim oğlum 2012kasim doğumlu.kasimda 4 yasini bitiriyor.öğleden sonra gidicek.Oglun kac yasinda canim.bende yazdirmayi dusunuyorumda
Yalnız değilsin canım. Bende üzerinde bebek resmi.olan çikolataların alıp hemşire ve hastaneye gelenlere dağıtcam. Magnet yaparım galiba emin değilim ama evde dağıtcam ikramlıklarla. Sünnetide iyileşince 40 ına yaptırıp mevlüt okutcam inşallah. Doğum fotocusuda eşim yapabildiği kadar:)))))kızlar valla size maşallah benim hayatta yüreğim yok hastanedeki beşiğe kadar süslemeye.. ben hastane odasını da süslemeyi düşünmüyorum şimdilik.. zaten hastaneye kimse gelmez eve gelinicek.. doğum fotoğrafçısı falan da tutmadım yani benim olayım sadece hastanede dr hemşirelere çikolata falan dağıtılır gerisi evde.. zaten bebişin mevlüdünü de sünnetini yaptırıp okuturum.. o mevlüdde hediyelikleri falan dağıtırım ikramda bulunurum diye düşünüyorum
Sabahtan beri moralim berbat yatıyorum biliyo musun canım anneliğimi sorguladım resmenCanım benim babaannem halamı tarlada tek başına çalışırken doğurmuş, götürmüş çeşmeye yıkamış bi güzel, göbek bağını temiz bi taşla kesmiş, belindeki kuşakla kundaklamış, ondan sonra da yürüye yürüye köye dönmüş ve halam hiç eziklenmemişbu süsleme olayları tamamen yetişkinler için, hiç bebeğim için diyip kendimizi kandırmayalım yani gayette olmasa da olur.. Üstelik fazlasının israf olduğunu düşünüyorum, bilmiyorum belki abartıyorum ama afrikalının suriyelinin çocuğu açlıktan ölürken ben hastane süsü fotoğrafçısı ikramına 3 4 bin lira harcarsam bence Allah sorar.. Ha bebeişe aldığım her şeyin en iyisini almaya çalışıyorum o ayrı bi konu.. Benim niyetim aadece kapı süsü ve ikramlık hazırlamak.. Ağız tadı olsun diye :) bu burdan topicteki tüm kızlara mesajım olsun hatta, sadesi en iyi kızlar bence
Bebek odası da bebek doğar doğmaz lazım olan bişey değil zaten, bebeğin ilk 3 ay özellikle kesinlikle annesinin kokusuna ihtiyacı var ve sonrasında da güvenli bağlanma dönemi var.. En az 1 yıl ihtiyacı olan şey anasının koynu :) yani park beşik yeterliay çok yazdım ama aslında kaç gündür okudukça içimden geçenleri seni etiketleyip yazmış oldum kusura bakma
Olur canım olur hepsini netten bile sipariş edebilirsin.. Sağlıklı olsun onlar da gerisi teferruat..Benim bebeğimin daha bir çift çorabı bile yok
Ama inşallah haftaya 28. haftaya gireceğiz Allah'ın izniyle. İnşallah ben de yavaş yavaş bi şeyler sipariş vermeye başlarım
Çok güzelmiş halılar.Bende ikeaya gitmeyi düşünüyordum.Güzel fikir oldu :)Kızlar Bebek odasi icin hali ikeadan ben baska aldım ama almayanlar bakabilir :)
canım bence hastane çıkışının iç dış zıbın takımlı olanı.. ben böyle almadım da iç dış zıbın takımı ayrı aldım patiği eldiveni şapkası çok oldu diyehttp://www.civilim.com/6000-kujju-penye-dantelli-acil-bakim-seti
kızlar bu acil bakım seti nedir? hastaneden doğduktan sonra falanmı giydiriliyor acaba? alınması gereken bir ihtiyaçmı bilemedim. üstü için sanki göbek bağı ile ilgili giydiriliyor du diye bir yerde okuduğumu hatırlıyorum ama emin değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?