- 20 Mart 2016
- 1.209
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.961
Canımmm iyi olun inşallah herşeyini alırsın bebeğinin. İnan benim bebişin de bir tek çorabı var. Onu da kızım gördü de istedi diye aldım o kadaar. Bayramdan sonra planlıyorum bende alışverişi inşallah.Benim bebeğimin daha bir çift çorabı bile yok
Ama inşallah haftaya 28. haftaya gireceğiz Allah'ın izniyle. İnşallah ben de yavaş yavaş bi şeyler sipariş vermeye başlarım
Canım sen de benim kafadansın vallaCanım benim babaannem halamı tarlada tek başına çalışırken doğurmuş, götürmüş çeşmeye yıkamış bi güzel, göbek bağını temiz bi taşla kesmiş, belindeki kuşakla kundaklamış, ondan sonra da yürüye yürüye köye dönmüş ve halam hiç eziklenmemişbu süsleme olayları tamamen yetişkinler için, hiç bebeğim için diyip kendimizi kandırmayalım yani gayette olmasa da olur.. Üstelik fazlasının israf olduğunu düşünüyorum, bilmiyorum belki abartıyorum ama afrikalının suriyelinin çocuğu açlıktan ölürken ben hastane süsü fotoğrafçısı ikramına 3 4 bin lira harcarsam bence Allah sorar.. Ha bebeişe aldığım her şeyin en iyisini almaya çalışıyorum o ayrı bi konu.. Benim niyetim aadece kapı süsü ve ikramlık hazırlamak.. Ağız tadı olsun diye :) bu burdan topicteki tüm kızlara mesajım olsun hatta, sadesi en iyi kızlar bence
Bebek odası da bebek doğar doğmaz lazım olan bişey değil zaten, bebeğin ilk 3 ay özellikle kesinlikle annesinin kokusuna ihtiyacı var ve sonrasında da güvenli bağlanma dönemi var.. En az 1 yıl ihtiyacı olan şey anasının koynu :) yani park beşik yeterliay çok yazdım ama aslında kaç gündür okudukça içimden geçenleri seni etiketleyip yazmış oldum kusura bakma
ruby87 canım o hastanede ilk doğduğu an giydirilen zıbın takımı ama bence şimdi gerek yok çünkü yıkıyorlar çocuğu doğunca. Kanlı falan olur diye eskiden böyle ucuz alıp ilk doğumda giydirirlermiş. Ben normal takım giydircem içine beyaz iç zıbın var okadar.
canım senin doğumun benden once gözüküyor.Aslında sadece seminere gidip okul olayını kapatabilirsin ben öyle yapacağım dr ile konuştum inşallah sonradan sıkıntı çıkmaz.Günaydın Anneler... Dün giremedim umarın kötü birşey olmamıştır grubumuzda... Dünkü yorgunlukla ancak uyanabildim ama hala yataktayım... Okulların açılacağı stresi oturdu içime sadece bir ay ama yine de evde olmaya çok alışmışım çok
canım bende kızıma 2 yaşında oda yaptım herşeyiyle ilk basta park yatak ve 4 çekmece yetti elbiseleride bizimle ortak dolapta kullandık.Niye ezik olsunlar mis gibi 2 yıl beraberdik.Şuan minigimde bizimle yatacak istesem ablasının yanına alabilirim ama sütten kesene kadar yanımda olsuncanım benim hastaneye sadece ailem gelicek tabii senin dediğin farklı bişey onu anladım da ilçede yaşıyorum.. şöyle bu tür şeylerin heeeeepsini toplu yapan bi site varsa valla vericem siparişini gelsin yoksa antebe gitmek lazım antepte de bu tür şeyler nerde satılır falan onu bile bilmiyorumyani benim bebiş biraz eziklenicek galiba doğar doğmaz zaten yavruya bi oda da yapmadım yanıma park beşik aldım sadece
canım elbise kıyafet nedir ki 2 saatte yattığın yerden halledersin kuzum hem fikir alışverişi yaparız önceden alanlarla nasıl cıktı kumaşı diyeBenim bebeğimin daha bir çift çorabı bile yok
Ama inşallah haftaya 28. haftaya gireceğiz Allah'ın izniyle. İnşallah ben de yavaş yavaş bi şeyler sipariş vermeye başlarım
Benim bebeğimin daha bir çift çorabı bile yok
bende hep özenmişimdir her ev taşındığımda içimde bi burukluk olur.Şuan olmasının senin için baya avantajı var hem.bayram hem bebek hazırlığı yapmışken iyi bi temizlik pkurKızlaar salı boyacı gelicek bir sürü toplanacak yer ortada ne var ne yok kaldırmam lazım haftasonu, sonrasında büyük temizlik var. Tamam bi ablamız var gelip temizliyo saolsun ama o esnada bi dünya fazlalık cıkacak eminim cıkmışken ortaya kaldırıyım atayım yada kolileyeyim istiyorum. Üff bi dünya iş napıcam ben yağğböyle durumlarda bi özeniyorum ki ailesi yanında olanlara
Ay ben de uzun uzun yazdım acaba ayıp mı ettim diyodum, moral olduysa sevindimSabahtan beri moralim berbat yatıyorum biliyo musun canım anneliğimi sorguladım resmenburadaki arkadaşlara gıpta ediyorum gerçekten çok güzel şeyler hazırlamışlar ama benim biraz yaşadığım yer biraz da böyle olaylara çok sabrım yok galiba.. Mesela bi site bulursam direk toplu ordan sipariş veririm belki.. Çok teşekkür ederim içime su serptin :))
Çok haklısın canm duygularıma tercüman oldun sağ salim sağlıklı doğsun başka bi isteğim yok ilk etaptaCanım benim babaannem halamı tarlada tek başına çalışırken doğurmuş, götürmüş çeşmeye yıkamış bi güzel, göbek bağını temiz bi taşla kesmiş, belindeki kuşakla kundaklamış, ondan sonra da yürüye yürüye köye dönmüş ve halam hiç eziklenmemişbu süsleme olayları tamamen yetişkinler için, hiç bebeğim için diyip kendimizi kandırmayalım yani gayette olmasa da olur.. Üstelik fazlasının israf olduğunu düşünüyorum, bilmiyorum belki abartıyorum ama afrikalının suriyelinin çocuğu açlıktan ölürken ben hastane süsü fotoğrafçısı ikramına 3 4 bin lira harcarsam bence Allah sorar.. Ha bebeişe aldığım her şeyin en iyisini almaya çalışıyorum o ayrı bi konu.. Benim niyetim aadece kapı süsü ve ikramlık hazırlamak.. Ağız tadı olsun diye :) bu burdan topicteki tüm kızlara mesajım olsun hatta, sadesi en iyi kızlar bence
Bebek odası da bebek doğar doğmaz lazım olan bişey değil zaten, bebeğin ilk 3 ay özellikle kesinlikle annesinin kokusuna ihtiyacı var ve sonrasında da güvenli bağlanma dönemi var.. En az 1 yıl ihtiyacı olan şey anasının koynu :) yani park beşik yeterliay çok yazdım ama aslında kaç gündür okudukça içimden geçenleri seni etiketleyip yazmış oldum kusura bakma
Aynen canım, ağız tadı olacak kadar yapmayı bide ikram hazırlamayı düşünüyorum.. 40 mevlüdüyle sünneti denk getirmek iyi fikirmiş yalnız, bunu sevdimCanım sen de benim kafadansın vallakızımda ne süsleme ne oda hiçbirşey yapmadım. Bu bebişte de burda okudukça ben mi hiç önemsemiyorum acaba yapsam mı diye kafama da takılmıyor değildi Hastane süslemesi değil de gelenlere ikram ve mevlüt için de isme özel yasin yaptırmayı veya yapmayı düşünüyorum o kadar.
Bn de sabah onu düşündüm çatlaklar aldı başını gtti karnm bacaklarim ama buna da şükür dedm hamile kalmak nasip oldu ya bunlar da olsun hiç önemli degil.Kesinlikle öyle, mükemmel bir duygu gerçekten.O tepik attıkça ben o kadar çok mutlu oluyorum ki... Bazen çok sert tepikler atıyor eşimin eli karnımdayken diyor canın hiç yanmıyor mu? Yanmıyor valla. Sadece alta vajinaya doğru sert tepik atınca canım yanıyor ama onun dışında canım yanmıyor. Onlar hep tepiklesinler yeter ki... Çatlaklar da olsun, kilo da alalım, basenler alsın başını gitsin, göğüsler kafam kadar olsun önemli değil :)
Outlander 7.bölüme fln geldim hiç sıkılmadan izliyorm cnm:) Thé 100 duydum da başlamadım. Outlander bitsin başlarım ona da.sen de six feet under izle lütfen çok guzelllllllCamim bir dizi daha oneriyorum.adi 100 hundred İngilizce.
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kucaklarızÇok haklısın canm duygularıma tercüman oldun sağ salim sağlıklı doğsun başka bi isteğim yok ilk etapta
Cnm anneligimiz verdigimiz sevgi ve ilgiyle olur bnce. bostan yere kndini sorgulama.bn de usengecimdir böyle şeylerde ama yapılsa çok güzel tabi hoş oluyor ama yapılmadı diye de anneligi sorgulamaya gerek yok kndini üzme bostan yereSabahtan beri moralim berbat yatıyorum biliyo musun canım anneliğimi sorguladım resmenburadaki arkadaşlara gıpta ediyorum gerçekten çok güzel şeyler hazırlamışlar ama benim biraz yaşadığım yer biraz da böyle olaylara çok sabrım yok galiba.. Mesela bi site bulursam direk toplu ordan sipariş veririm belki.. Çok teşekkür ederim içime su serptin :))
kuzummm ben 1 aydır evimden uzağım sırf bu yüzden tadilata giriştik oda 1 aydır bitmedi bittiğinde tonla iş beni bekliyor bende toplucam annemleri kardeşimgilleri kendim yapamam her yer toz dumanKızlaar salı boyacı gelicek bir sürü toplanacak yer ortada ne var ne yok kaldırmam lazım haftasonu, sonrasında büyük temizlik var. Tamam bi ablamız var gelip temizliyo saolsun ama o esnada bi dünya fazlalık cıkacak eminim cıkmışken ortaya kaldırıyım atayım yada kolileyeyim istiyorum. Üff bi dünya iş napıcam ben yağğböyle durumlarda bi özeniyorum ki ailesi yanında olanlara
canım benim aynı dünden beri resmen idrarımı yaptığım yerin 4 parmak yukarısında hissediyorum çok aşağı baskı yapıyor ve çok idrara çıkmama sebep oluyorİyi geceler hanımlar... Yaklaşık 3-4 gündür bebegimin hareketlerini çok aşağıda kasık bolgemde hissediyorum normal mi acaba bu durum aranızda varmı böyle olan ??
İnşallah cnm Allah bebeğimizi sağ salim kokladigimiz kucakladigimiz günleri gösterir inşallah ne büyük bi mucize..İnşallah canım hepimiz sağlıkla kucaklarızVe bütün bu doğum telaşları herkesin gönlündeki gibi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?