bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim bebeğimin daha bir çift çorabı bile yok
Ama inşallah haftaya 28. haftaya gireceğiz Allah'ın izniyle. İnşallah ben de yavaş yavaş bi şeyler sipariş vermeye başlarım
Canımmm iyi olun inşallah herşeyini alırsın bebeğinin. İnan benim bebişin de bir tek çorabı var. Onu da kızım gördü de istedi diye aldım o kadaar. Bayramdan sonra planlıyorum bende alışverişi inşallah.

Nilke canım iyi olduğuna çok sevindim inşallah kızçen daha uzun kalacak dayanıklı sabırlı rahminde. O yüzden acele etme. Bi gün kocişle yan yana yatın o yatağa eline telefonu al internette ne beğendiysen sipariş edin. Hiç sorun edip üzme kendini. Bende kocişle bi gün çıktım bi dükkana girdim şunu şunu şunu şunuda şunuda dedim baktım bi sürü şey olmuş. Aynısını yattığın yerden yap canım.

Canım sen de benim kafadansın valla kızımda ne süsleme ne oda hiçbirşey yapmadım. Bu bebişte de burda okudukça ben mi hiç önemsemiyorum acaba yapsam mı diye kafama da takılmıyor değildi Hastane süslemesi değil de gelenlere ikram ve mevlüt için de isme özel yasin yaptırmayı veya yapmayı düşünüyorum o kadar.

ruby87 canım o hastanede ilk doğduğu an giydirilen zıbın takımı ama bence şimdi gerek yok çünkü yıkıyorlar çocuğu doğunca. Kanlı falan olur diye eskiden böyle ucuz alıp ilk doğumda giydirirlermiş. Ben normal takım giydircem içine beyaz iç zıbın var okadar.

Kızlaar salı boyacı gelicek bir sürü toplanacak yer ortada ne var ne yok kaldırmam lazım haftasonu, sonrasında büyük temizlik var. Tamam bi ablamız var gelip temizliyo saolsun ama o esnada bi dünya fazlalık cıkacak eminim cıkmışken ortaya kaldırıyım atayım yada kolileyeyim istiyorum. Üff bi dünya iş napıcam ben yağğ böyle durumlarda bi özeniyorum ki ailesi yanında olanlara

anladım canım teşekkür ederim. o zaman hiç gerek yok, bende takım içine zıbın giydircem. bende beyaz iç zıbın alabilirim benimkiler desenli falan.

canım senin doğumun benden once gözüküyor.Aslında sadece seminere gidip okul olayını kapatabilirsin ben öyle yapacağım dr ile konuştum inşallah sonradan sıkıntı çıkmaz.

canım bende kızıma 2 yaşında oda yaptım herşeyiyle ilk basta park yatak ve 4 çekmece yetti elbiseleride bizimle ortak dolapta kullandık.Niye ezik olsunlar mis gibi 2 yıl beraberdik.Şuan minigimde bizimle yatacak istesem ablasının yanına alabilirim ama sütten kesene kadar yanımda olsun

Ama inşallah haftaya 28. haftaya gireceğiz Allah'ın izniyle. İnşallah ben de yavaş yavaş bi şeyler sipariş vermeye başlarım
canım elbise kıyafet nedir ki 2 saatte yattığın yerden halledersin kuzum hem fikir alışverişi yaparız önceden alanlarla nasıl cıktı kumaşı diye Anne kız iyi olun yeter

hiç öyle düşünme ben her şeyini neredeyse internetten aldım. daha vaktimiz var Allahın izni ile. verirsin beğendiğin ne varsa siparişini gelir 1 haftada. tek derdin o olsun canım..

bende hep özenmişimdir her ev taşındığımda içimde bi burukluk olur.Şuan olmasının senin için baya avantajı var hem.bayram hem bebek hazırlığı yapmışken iyi bi temizlik pkur

because of you cuğum otu yorgunluktan dün bulupta çekemedim fotoğrafını ama aklımda. şimdi görsellerden buldum gör diye atıyorum. biz sana yine urashaa nın dediği gibi yollarız ama yinede gör belki denk gelirsin falan bilgin olsun.

Eklentiler

• fatma-ana-eli-otu.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 48
Ay ben de uzun uzun yazdım acaba ayıp mı ettim diyodum, moral olduysa sevindim Öyle toplu yapan bi site görürsek yine haber edelim sana o zaman.. Evet bunlar tatlı şeyler ama bebişlerin en çok mutlu bi anneye ihtiyacı var, önce onu temin etmek lazım :) bide ikram zaten bizim kültürümüz, artık yemelik hediyelik elden ne gelirse onu yaptık mı tamamdır inşallah :)

Çok haklısın canm duygularıma tercüman oldun sağ salim sağlıklı doğsun başka bi isteğim yok ilk etapta

Aynen canım, ağız tadı olacak kadar yapmayı bide ikram hazırlamayı düşünüyorum.. 40 mevlüdüyle sünneti denk getirmek iyi fikirmiş yalnız, bunu sevdim Herkesin gönlündeki gibi olur inşallah, sağlıkla güzellikle kucaklamayı nasip etsin Rabbim

Bn de sabah onu düşündüm çatlaklar aldı başını gtti karnm bacaklarim ama buna da şükür dedm hamile kalmak nasip oldu ya bunlar da olsun hiç önemli degil.

Cnm anneligimiz verdigimiz sevgi ve ilgiyle olur bnce. bostan yere kndini sorgulama.bn de usengecimdir böyle şeylerde ama yapılsa çok güzel tabi hoş oluyor ama yapılmadı diye de anneligi sorgulamaya gerek yok kndini üzme bostan yere

kuzummm ben 1 aydır evimden uzağım sırf bu yüzden tadilata giriştik oda 1 aydır bitmedi bittiğinde tonla iş beni bekliyor bende toplucam annemleri kardeşimgilleri kendim yapamam her yer toz duman

İyi geceler hanımlar... Yaklaşık 3-4 gündür bebegimin hareketlerini çok aşağıda kasık bolgemde hissediyorum normal mi acaba bu durum aranızda varmı böyle olan ??
canım benim aynı dünden beri resmen idrarımı yaptığım yerin 4 parmak yukarısında hissediyorum çok aşağı baskı yapıyor ve çok idrara çıkmama sebep oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…