bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Demır ılacını yemekten ıkı saat once mı içiyoruz canım

ot korkunçmuş yalnız datlım bunun bi de suyun içinde ağır ağır açıldığını hayal edemiyorum neyse canım işimizi kolaylaştırsın da

olur muuu çok mutlu oldum kuzucum allah razı olsun valla toparlandım kalktım duşumu bile aldım :)) My moonlight in dediği gibi düşünmüştüm ben de herşeyi kısmetse ona benzeyen bişeyler yapıcam işte.. dediğin gibi sağlıklı olalım yeter ki

Merhaba kızlarya 3 ggündür bebeğinin hareketleri çok yavaşlatıyor git gide kuvvetlenmesi gerekirken sanki gece gündüz uyuyor gibi neden acaba bi sorun yoktur dimi inşallah varmı aynı haftada olup böyle hisseden kontrol e daha 3 hafta var yaa

haklısın be kuzu çok iyi anlıyorum seni ben de yalnızım böyle anlarda bağlama sesi duyuyorum resmen duygusala bağlıyorum gurbet havalarına :)) evet ççoookk yorulucaksın ama üstünden dünyalar kalkıcak o düzenleme işi bitince süreci düşünme sonucu düşün :)

Tek motivasyon sebebim o zaten. Kaldır totoyu bitsin gitsin diyorum bir hafta sonra mis olacak heryer diyorum gaza geliyorum iki esya topluyorum kan ter içinde kalıyorum :) kan degerlerimi ölçtürmem lazım merdiven cıkarken bile performansım düştü. Dün eşim hah hamilelik başladı galiba dedi ilk kez tıkandım kaldım ikinci katta :/

ha iyi senin yeni başlamış

ben canım sabah 6da kalktım nutella yedim biraz hareketlensin diye işe yaradı ama bende senin gibi tedirgin oldum

aaaaa nerden bildiiiinnn sen beni çözdün kız gerçekten geceleri karanlıkta çok bakarsam mal gibi bi yerlere şekil şemal de çıkarıyom oralardan
Bende sen gibi karanlıkta şekil çıkarırım kendimi yoktan korkuturum o yüzden hep yüz üstü uyurum biyere bakmam ama hamilelik işte yüzüstü yatamıyorum

Bizde dolap yaptırcaz eve. Oturma odasına kitaplık çocuk odasına ve yatak odasına gardırop. Halıları yıkamaya vericem. Dün balkonu boşalttım temizledim bugün yatak odası ve çocuk odasını boşaltıyorum akşam kociş halıları toplasın ağır kaldırmayım. Dolaplar yapılınca içi silinip yerleşecek ütüler yapılacak asılacak sonra temizlikçi gelecek oooooooooo düşününce yoruluyorum. Şimdi buraya yazıp aralarda eşya topluyorum sizinle dinleniyorum.

Bende sen gibi karanlıkta şekil çıkarırım kendimi yoktan korkuturum o yüzden hep yüz üstü uyurum biyere bakmam ama hamilelik işte yüzüstü yatamıyorum
aynen ben de.. daha önce de söylemiştim ya banu alkanın filmlerinde sabah kendini yatakta bulduğu bi şekil vardır ya hahhh işte aynen öyle uyuyorum hiç öyle hülya koçyiğit filiz akın tarzı piremses bi uyuyuşum olmadı ne yazık ki

Bn de daha hafif hissediyorm sanki cnm ve ara ara hssdyrm çok sık hsstmiyrm.böyle karnimi hoplatan tekmeleri günde 3 tane fln oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…