bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ALLAH ALLAH HERKESİN BEBİŞLERİNDE Bİ SAKİNLEŞME VAR SANIRIM HAFTALARDAN KAYNAKLI OLABİLİR Mİ BELKİ NORMALDİR YAVAŞLAMALARI

Bn de sabah onu düşündüm çatlaklar aldı başını gtti karnm bacaklarim ama buna da şükür dedm hamile kalmak nasip oldu ya bunlar da olsun hiç önemli degil.

Aynen öyle canım. Çok şükür Mevlaya. Bu duyguyu hissetmek her şeye değer bence de...

Canım sen bilirsin ama bence hemen bir Dr.a git. Özellikle bebeği besleyen damarlara baktır direnç var mı diye. Ayrıca bir de idrarda proteine baktır. İçin rahatlasın en azından iyi olduğuna... Bu şekilde stres yapıyorsun ve stresten kaynaklı bebek daha çok geriliyor. Bence git bir acile, bebeğini gör, için rahatlasın... 3 gün de baya uzun bir süre çünkü ve daha kontrole 3 hafta varmış...

Ikra meyra ikizler ne durumda nasılsın epeydir yazmıyorsun fazla. Hazırlıklar ne durumda neler yapacaksın.
2 adet 5 li hastane cikisi aldim 4 adet zibin aldim 6 adet ayakli pijama aldim iki adet dis battaniye 2 adet ic battaniye penyeden iki paket cocuk bezi unibaybi sampuan bebe yagi 6 adet alt ust ic camasiri 10 cift corap biberon bebek icin dalan roix camasir tozu yikamaya baslicam 4 adet tulum 6 adet cit citli birazda oglanlardan var sari yesil turuncu onlarida cikaricam birde hediye cok gelir abartmadin buyudukce alicam oglanlardan degisik renklerde citcitli ayakli pijama zibin tulum battaniyede var besigimiz gelicek onu bekliyoruz simdilik tek aldik ikisi sigmasa bir adet daha aliriz 3 yasa kadar yatarlar 120 ye 80 ebati simdilik bukadar tatlim artik yikamayi dusunuyorum ayakta duramiyorum artik pazar 30 haftalik oluyoruz :))) sukur rabbimize cumlemize bugunleride gorduk

Son düzenleme:
Lanet olsun 20lik disim alarm veriyo gene

valla doktorum bana sabah kalktığında aç karına iç dedi. yumurta ve süt ile tüketmemeye dikkat ediyorum arada 2 saat olması gerekiyormuş emiliminden ötürü. bu sebeple aç karına iç dedi bana bende öyle yapıyorum.

Bende sen gibi karanlıkta şekil çıkarırım kendimi yoktan korkuturum o yüzden hep yüz üstü uyurum biyere bakmam ama hamilelik işte yüzüstü yatamıyorum
en çok özlediğim şey yüzüstü uyumak zaten o kadar özledim ki yatağa atlamayı ve öyle uyumayı.

Kızlar erkek bebeğime isim bulmakta zorlanıyorum. Hala net bir karar veremedik. Sizler ne düşündünüz
Googleden isimlere bir bak canim karar verirsiniz belki bir kisi dogum yapti 26+2 haftasinda su an kuvezde rabbim sifa versin dua ile ecmain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…