bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Maşallah kuzum 0_3 aylık kıyafet yeter güle güle giydir.bende abartmadım büyüdükçe alcam 6 ay falan hiç almadım gezdikçe alırım doğunca. Yatağı tek alman yer açısından mantıklı olmuş küçücük bebişler ayak uçlu uyur 1 yaşa kadar tek yatakta sonrası allah kerim. Lohusa pijama falan aldınmı bebek şekeri yada sabun ne düşünüyorsun. Ayakta bende çok duramıyorum bebişi kasıklarımda hissediyorum senin yükün daha ağır allah yardımcın olsun

en çok özlediğim şey yüzüstü uyumak zaten o kadar özledim ki yatağa atlamayı ve öyle uyumayı.
Aynen bende en çok yüzüstü uyumayı özledim ama sezeryan olcak 4. Ay ancak yatarım bahara yani ne kadar iyileşsede hassasiyet oluyor dikişlerde. Neyse hayırlısıyla bi doğuralım o günler de gelir.

Googleden isimlere bir bak canim karar verirsiniz belki bir kisi dogum yapti 26+2 haftasinda su an kuvezde rabbim sifa versin dua ile ecmain
Eylül anneleri
Hergün 2_3 kişi doğuruyor canım. Sık sık oraya girer oldum. Sinemnur un 1 hafta 10 günü kaldı sanki sezeryan olcak galiba.

Bizim topiğin ilk 10 una kadar olanlar Ekim annesi olabilir çünkü Eylül anneleri çogu Ağustos annesi oldu.

benim 7 kasim gorunuyo ama 22 ekim gelecekmis gibi hissediyorum dun annemde kesin 23 ekimde dogurursun icime oyle doguyo diyince sasirdim bakalim nasi olacak :)

benim 7 kasim gorunuyo ama 22 ekim gelecekmis gibi hissediyorum dun annemde kesin 23 ekimde dogurursun icime oyle doguyo diyince sasirdim bakalim nasi olacak :)
Kızmı oğlan mı senin ki? Kızsa 2 hafta kadar erken gelir erkek bekler belki sezeryanda zaten tarih belli olur

canım benim aynı dünden beri resmen idrarımı yaptığım yerin 4 parmak yukarısında hissediyorum çok aşağı baskı yapıyor ve çok idrara çıkmama sebep oluyor
Bugün doktor a sordum normal ayakları aşağı ondan dedi şuan balık gibi dönüyor korkma dedi.. Normal mis yani ama bazen benimde vajinaya öyle baskı oluyordu hem tuvalet hem ayağı çıkacak gibi hissettiriyor du :))

29. Haftaya girdik bizde saka maka 10 hafta kaldı sayılır .
Hazırlıklar icin Pendik'te kaplan diye bi yer var ordan malzemeler aldım ama öldüm artık yürürken zorlaniyorum cok penguen gibi paytak paytak yürüyorum

Aynen bende en çok yüzüstü uyumayı özledim ama sezeryan olcak 4. Ay ancak yatarım bahara yani ne kadar iyileşsede hassasiyet oluyor dikişlerde. Neyse hayırlısıyla bi doğuralım o günler de gelir.

evet doğru diyorsun ben normal istiyorum ama tabi bir aksilik olur ise bende bahara doğru yatarım artık :):)

kaplanı biliyorum evet orada her şey var. bende keçe için gideceğim bir ara ama hangi ara bilemiyorum ^.^ yürümek bana da zor geliyor gerçekten, biraz fazla yürüyeyim belim başlıyor ağrımaya. pendik zaten felaket kalabalık insanlar bir değişik yürüyor böyle üstüne üstüne. tabi hafta içi daha iyidir.

Eylul ekim sonra biiiizzz

evetttttttt 2 ay gözümde hiç büyümüyor valla, bana göre hemen geçicekmiş gibi geliyor. gerçi benim öyle garip bir huyum var düğünde de öyleydim. haftasonunu sayma, bayram var sayma, o var sayma, ben sadece iş günlerini sayıyordum işkence olan günleri yani. ahahaha bana kalsa yarın gelmiş o gün doğuruyoruz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…