bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
evet doğru diyorsun ben normal istiyorum ama tabi bir aksilik olur ise bende bahara doğru yatarım artık :):)

Yaa ablam da benim hep yüzüstü yatar valla tüm gebeliklerinde de yüzüstü yatmaya devam etti. Nasıl yatabildi bilmiyorum ama çocukların üstlerine yattı valla hep. Hepsini de sapasağlam doğurdu. Dr.u da bir şey olmaz yat demiş zaten... Onları balonun içindeki nesne gibi düşün, balonun içindeki bir şeye zarar verebilir misin demiş...

Ama ben yan bile yatarken çok üstüne gelmesin diye dikkat ediyorum. Korkuyorum ne olur ne olmaz diye...

Ne güzel işte, pozitifsin. Çok güzel yaa

Evet Canim yok yok valla orda . almasına aldimda yapmaya gelince ne zmn yaparım Allah bilir

Banada çabuk geçecek sanki. Şimdi bayrama kadar temizlik işler. Bayram. Bayramdan sonra eşim amerikaya gidiyor onu bekle. Gelince 2 hafta falan kalıyor aşağı yukarı okadar ay sanki 2 hafta kalmış gibi hissediyorum ameliyatı düşünüp tırsıyorum bebişi düşünüp seviniyorum hamilelik tam deli işi gibi bişey

Canım doğum izni 32. Haftanın bitiminde başlıyor diye biliyorum oda okullar açıldıktan sonra iki hafta daha gitmem gerekiyor rapor Hakkımı da doldurdum.. O yüzden mecbur gidecem ekimin 3.

canım benim aynı dünden beri resmen idrarımı yaptığım yerin 4 parmak yukarısında hissediyorum çok aşağı baskı yapıyor ve çok idrara çıkmama sebep oluyor
Benim de oldu iki gündür hatta çok afedersiniz bir ara popomdan baskı hissettim sanki dışarıya çıkacak gibi oldu ve dediğin gibi hiç su içmememde durmadan tuvalet bekliyorum
Çok uykum var kızlar
Şimdi uykudan uyandım daha dün annemlerle bir yere gitmiştik abimi bekledik kanepe vardı oturdum başımı dayamıştım uyumuş kalmışım annem de ses çıkarmamış çünkü kendisi de uyuyarak hamilelik geçirmiş çok güldüm kendime .. Gündüz mutlaka uyuyorum ben

Çalışınca uyuyamiyorum ki gündüz gece de uyku yok bebiş sayesinde

Kızlar ben bu kapı süsünü çok beğendim malzemeleri alıp kendim yapmak istiyorum ama yine de çok ucuza gelmiyor 40,50 civarı tutuyor ..Nasıl sizce

Eklentiler

• image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 57
Ay kuzum ya sen ilk doğuracaklardansın sanki ben çok heyecanlandım takvimdeki rakamı görünce ben daha başlamadım hazırlıklara inşaallah Bayram'dan sonra başlarım

Sorma kuzuuu tutustum :) aslında tahmini dogum bastan beri 29 ekim. Yani daha da az o takvim. Heyecan artıyor. Arttıkca zaman geçmiyor, bir yandan da hızlı geçiyor. Kıyafet yatak araba vs hazır. Boyası hafta içi yapılacak. Sonra dolabı alınıp hazırlanacak yıkama falan :/ cok işvar çok :) şeker süsleme felan dersen dah hiç bişi yok ortada:)

Başlarız bitiririz başlamak yarısı için :) hemencik bitiyo para olsun zaman olsun saglık olsun yrterr

Kızlar nasılsınız bebekler iyidir inşallah özledim valla

Biz salı gününü bekliyoruz kontrol için kilo aldım başını gidiyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…