- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.061
Eminim güzel olur el emeği sonuçta resim atarsın Canım :)Ben bugun bu kapı süsü icin malzemeler aldım canim insallah guzel bisey çıkar ortaya :)
Kiz ne hallendin durup dururken dur hele ben de hazir degilim esya bakarken bile icim darlanmaya basliyor artik esim yuzunden bi de surekli o markayi bilmiorum bu guzel degil deyip deyip duruyor suan cocugumun 2 hastane cikisi var o kadarSabahtan beri moralim berbat yatıyorum biliyo musun canım anneliğimi sorguladım resmenburadaki arkadaşlara gıpta ediyorum gerçekten çok güzel şeyler hazırlamışlar ama benim biraz yaşadığım yer biraz da böyle olaylara çok sabrım yok galiba.. Mesela bi site bulursam direk toplu ordan sipariş veririm belki.. Çok teşekkür ederim içime su serptin :))
Evettt mesela sennn ekim annesisinnn
İvviiiiittt
Merhaba guzel annisler. . Epudral normal dogum ve epudral sezeryan yapanlar varmı aranızda? Bu aralar dogum korkular sardıda yavastananltırsanız sevınırım
Yaaaa masallahhhh hepsi birbirinden guzel Allah giydirmeyi Nasip etsin canimVeee bunlarda bizim cicilerimiz ustekiler yeni alinanlar digerleride dolaptaki kiyafetlerimiz nevresimlerimiz havlularimz
Kundaklar battaniyeler emzik ve muslinlerimiz hem alisveris yapacak annelere fikir olsun hem bnim eksiklerim neler bi bakin bakalim
Yaaaa masallahhhh hepsi birbirinden guzel Allah giydirmeyi Nasip etsin canim
Nevresimleri nerden aldın ? Kız icin de var miydi acaba
Hadı yaaa deme oyle senın tecrubeli olman gerekli :) spinal nsl oluyor canım cok acılımı az acılımı :)))Canım valla benim 3.dogum olucak ama korkmuyorum desem yalan olur :)
İlkim genel SEZER yan oldu ikincisi spinal SEZER yan üçüncüyü de spinal olucak Rabbim izin verirse iş o ameliyat odasına girene kadar :)
Valla ilk Bebek olarak tecrubesizim banada aldıklarım az gibi geliyo ama sanırım seninkilerden fazla :)) annemler hediye falan cok gelir alma daha diyo. Ama böyle instagramda falan görüyorum kıyafet yıkayıp asanları bir suru kıyafet onların yanında benmkiler hiç biseymis gibi geliyoCok tesekkur ederim cnm bnm kiyafet az mi sence bu attiklarm yeni dogan 1ay 1 3 aylik Ikeadan aldim cnm evet war ayni bulutlu pembesi netten bak istersen
Canım cok tatlış hepside guzel gunlerde saglikla giyinsın yavrucagın.. Bu kdr kışlık kıyafetı nrden buldun yaw butun magaza lar hala yazlık hep birlikteVeee bunlarda bizim cicilerimiz ustekiler yeni alinanlar digerleride dolaptaki kiyafetlerimiz nevresimlerimiz havlularimz
Kundaklar battaniyeler emzik ve muslinlerimiz hem alisveris yapacak annelere fikir olsun hem bnim eksiklerim neler bi bakin bakalim
hepsine de ba-yıl-dım!! güle güle giysin bebiş.Veee bunlarda bizim cicilerimiz ustekiler yeni alinanlar digerleride dolaptaki kiyafetlerimiz nevresimlerimiz havlularimz
Canim benimde 3. Hamileligim bu 2 side epidural sezeryan ilkinde 7 saat sanci cektim normal dogum olurmu diye olmayinca mecburen sezeryan oldum. 2.sinde direk sezeryan dogum esnasinda cok rahatsin epiduralle ama beni sonrasi dusunduruyor ben hemen toparlanamiyorum 2.sinde biraz daha cabuk toparlamistim ama yengem 3. 4. Gun hemen ayaga kalkiyor sezeryan oldugu halde, kisiden kisiye degisiyor.Merhaba guzel annisler. . Epudral normal dogum ve epudral sezeryan yapanlar varmı aranızda? Bu aralar dogum korkular sardıda yavastananltırsanız sevınırım
Canım cok tatlış hepside guzel gunlerde saglikla giyinsın yavrucagın.. Bu kdr kışlık kıyafetı nrden buldun yaw butun magaza lar hala yazlık hep birlikte
Saol cnm benm eksiklerimi deyin ya huu kiyafet alayim mi ne dersinz daha
canım dr bana 31 in sonunda veririm dedi.İstersen bi konuş dr ile.Canım doğum izni 32. Haftanın bitiminde başlıyor diye biliyorum oda okullar açıldıktan sonra iki hafta daha gitmem gerekiyor rapor Hakkımı da doldurdum.. O yüzden mecbur gidecem ekimin 3.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?