bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet canim karamandayım.ben de kapi susunu goturup tuller ve balonlar ile suslemeyi dusunuyorum.mumine hatun hastanesinde ali kemal beye gidiyorum.ilk cocugumda da ondaydim cok memnun kaldim allah razi olsun ondan. Hediyeligimi de gittigidiyordan aldik bir gunde geldi bile.cok begendim fiyati da uygun geldi bana.ocine seker ekleyecegiz biz

Merhaba kızlar inş herkes iyidir ben tatildeyim ve burda tel çekmiyor internete hasretiz arada bir geliyor hoppa geri yok hazır çekerken bulmuşken bi msj atim dedim
canım aklımdaydın 2 gündür ama sanki tatile çıkmıştı bu kız dedim doğru hatırlıyomuşum :)) nasıl gidiyo tatil?? dinlen bol bol stres at

sorma bebik bi hallendim hakkaten de öğlene kadar sürdü allahtan :)) sen de canını sıkma kuzum boşver annenler konusunda kırılmakta çok haklısın ama belki onlar da bebiş doğunca çok değişirler.. sen nerdeydin bugün göremedim hiç seni??

Ehhh istee ben de hallenmekle mesguldum canim kendikendime hormonlar yukseliste valla borsada fon olsak zengin olmustuk simdiye

Kizlar bu hemoroid icin tedavi goren var mi aranizda benimki tromboze oldu sanirim 1 hafta oldu feci de agri ve aci var

bebişin adını değiştirmişsin canım seyid olmuş :)) kayınvalideyi ikna ettiniz mi??

slm kizlar bende karamandayim bende ali kemal +devlet hastanesine gidiyorum

bebişin adını değiştirmişsin canım seyid olmuş :)) kayınvalideyi ikna ettiniz mi??

Kayin valide de seyid demek zorunda esim bakiyo yanina isime ama bn istemiyorum artk o yuzden tek seyid yazdirdim fikrim nasil degisti anlaticam ama korkmayin esimle isim tartistigimz bi aksam bn kizdim kustum yattim ruyamda dogum yapmistim tovbe bismillah insan gibi degil bi yaratik gibiydi bi kapin icnde bana bakiyodu ben pis yikayayim diyorum kaynar tencereye attiyorum. Bebegimi tavuk gibi hasladimmm bildigin sonra aldim omzuma bebek agliyodu bnde onu susturmak icin pis pisladim ama cok etkilendimmm korktummm annemde ne oldu ruya gormeden once dedi bnde tartistik yine fln dedim kizim tartisma o ismine razi dedi bnde oyle yapiyorum ama cok korkunctu

Esim oglanlara yapmadik bunlarada yapmayalim diyor seker yada kokulusabun video resim cekimi yaptik kizlarada aynisi yapalim diyor 20 gunlukken foto cekimi dusunuyoruz tutu giyimleri olcak :)) gecelik pijama takimi dusunuyorum pazartesi onuda alicam evet tek besik yeterli simdilik birde sepet besik var sallanan 6-7 aya kadar yatabilir birde sarjli anakucagi siparisi verdik birini ben kucaklasam digeri ana kucaginda durur titresimli oldugu icin gazida cikar evde tek olunca sart oldu sarjli anakucagi seneye evi degistirmeyi dusunuyorum 20 eylul kira yili doluyor bu halimle tasima ile ugrasamam daha genis eve gecince kizlara oda yapicagiz 1 yil idare edecegiz canim :)) dedigin gibi buyudukce aliriz yeterki saglikla gelsin minnoslar ..

Kızmı oğlan mı senin ki? Kızsa 2 hafta kadar erken gelir erkek bekler belki sezeryanda zaten tarih belli olur
kizlar erken gelir diyorlar o yuzden 36dan sonra beklemeye baslamistim kizimi su an 3 yasinda ama 41+0 da mecbur sezeryan olmak zorunda kalmıştım.bebislerin napacagi belli olmuyor hic

Suan itibariyle doktorumu degistirme karari almis bulunmaktayim. Aradigimda telefonumu acmiyor inanilmaz bir bel agrim kasigimda hafif gecmeyen bir agri var. Allah korusun da Demek suan dogursam sevgili doktorcuguma ulasamamis olacaktim ne guzel. ahmoz dogumevine gidicem bundan sonra orada namini cok duydugum cemallettin hoca var.

canım dr bana 31 in sonunda veririm dedi.İstersen bi konuş dr ile.
Canim doktorun bilgisi yanlis.yillardir bu değişmeyen bir suredir.annenin doğum.izni 32. Hafta baslar.yani 32. Haftayi da calisir 32. Hafta bitiminde izne cikar.çünkü gebelikte girilen hafta değil bitirilen hafta söylenir sayi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…