- 19 Mart 2016
- 508
- 883
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.081
hepsine de ba-yıl-dım!! güle güle giysin bebiş.
Canim hepsi cok guzeller gule gule giysin oglusun. Giyim olarak duz uzun kollu zibinlar ve duz altlar en cok lazim olur onlardan da 3-5 aldin mi tamamsin bence
Evet canim karamandayım.ben de kapi susunu goturup tuller ve balonlar ile suslemeyi dusunuyorum.mumine hatun hastanesinde ali kemal beye gidiyorum.ilk cocugumda da ondaydim cok memnun kaldim allah razi olsun ondan. Hediyeligimi de gittigidiyordan aldik bir gunde geldi bile.cok begendim fiyati da uygun geldi bana.ocine seker ekleyecegiz bizTatlım sen karamandaydın değil mi? Bizim de doğum karamanda Selçukluda olacak kesinleşti.. Fadime hanıma gidiyorum orda ve Bekir bey de çok iyiymiş hani komplike bişey olursa güvenecek iki kişi var diye oraya karar verdim.. Sen nerde düşünüyosun? Ben hastanede oda süslemesine girişmeyi düşünmüyorum sadece ev için hazırlayacağım kapı süsünü götürüp orda kullanıp geri getireyim diyorum :)
Ama hediyeliğini çok beğendimnereye yaptırıyosun?
Buarada şuan tayinimiz hataya çıktığı için burda bi doktora gidiyorum geçici süreliğine, burası güya büyük şehir ve buranın en iyi özel hastanesine gittik ama emin ol karamanın yarısı etmez, karaman sağlık sektöründe gerçekten çok iyi.. Koca hastanenin ne ultrason cihazı ne laboratuvar ortamı bişeye benzemiyorküçük müçük yine bizimki candır
Saol cnm benm eksiklerimi deyin ya huu kiyafet alayim mi ne dersinz daha
Kelin ilacı olsavalla ikinciler üçüncüler bilirde bende sen gibiyim bacımmm
canım aklımdaydın 2 gündür ama sanki tatile çıkmıştı bu kız dedim doğru hatırlıyomuşum :)) nasıl gidiyo tatil?? dinlen bol bol stres atMerhaba kızlar inş herkes iyidir ben tatildeyim ve burda tel çekmiyor internete hasretiz arada bir geliyor hoppa geri yok hazır çekerken bulmuşken bi msj atim dedim
sorma bebik bi hallendim hakkaten de öğlene kadar sürdü allahtan :)) sen de canını sıkma kuzum boşver annenler konusunda kırılmakta çok haklısın ama belki onlar da bebiş doğunca çok değişirler.. sen nerdeydin bugün göremedim hiç seni??Kiz ne hallendin durup dururken dur hele ben de hazir degilim esya bakarken bile icim darlanmaya basliyor artik esim yuzunden bi de surekli o markayi bilmiorum bu guzel degil deyip deyip duruyor suan cocugumun 2 hastane cikisi var o kadarkendi kendime biseyler bakip bakip duruyorum ama ortada bisey yok annemler desen zaten ortada yok yapayalniz biraktilar beni dusun evleri istanbulda ama yazliktalar gebe oldugumu ogrendiklerinden beri... Konusmuyorum acmiyorum telefonlarini da oyuzden ama umurlari degil kardesim de tatil yapacakmis ondan sonraki hafta da evi kapayip donerlermis..
bugun bu umursamazliklari yuzunden hungur hungur agladim resmen eve erken dondum oyuzdenhepimiz ayniyiz canim mukkemmel olmuyor hicbirsey ne kadar istesek de bozma moralini bulucaz bir yolunu eksik kalmayacak bebislerimiz hic sen merak etme
Ehhh istee ben de hallenmekle mesguldum canim kendikendimesorma bebik bi hallendim hakkaten de öğlene kadar sürdü allahtan :)) sen de canını sıkma kuzum boşver annenler konusunda kırılmakta çok haklısın ama belki onlar da bebiş doğunca çok değişirler.. sen nerdeydin bugün göremedim hiç seni??
sorma olaydık keşke bari zengin olurdukEhhh istee ben de hallenmekle mesguldum canim kendikendimehormonlar yukseliste valla borsada fon olsak zengin olmustuk simdiye
bebişin adını değiştirmişsin canım seyid olmuş :)) kayınvalideyi ikna ettiniz mi??Veee bunlarda bizim cicilerimiz ustekiler yeni alinanlar digerleride dolaptaki kiyafetlerimiz nevresimlerimiz havlularimz
Kundaklar battaniyeler emzik ve muslinlerimiz hem alisveris yapacak annelere fikir olsun hem bnim eksiklerim neler bi bakin bakalim
slm kizlar bende karamandayim bende ali kemal +devlet hastanesine gidiyorumEvet canim karamandayım.ben de kapi susunu goturup tuller ve balonlar ile suslemeyi dusunuyorum.mumine hatun hastanesinde ali kemal beye gidiyorum.ilk cocugumda da ondaydim cok memnun kaldim allah razi olsun ondan. Hediyeligimi de gittigidiyordan aldik bir gunde geldi bile.cok begendim fiyati da uygun geldi bana.ocine seker ekleyecegiz biz
bebişin adını değiştirmişsin canım seyid olmuş :)) kayınvalideyi ikna ettiniz mi??
Kurban olurum onlara yirim yir.
Ama bunlar çok tatliş. Yaaa çok güzel olacaklar bunların içindeyken.Allah'ım o günleri göstersin bizlere inşallah...
Esim oglanlara yapmadik bunlarada yapmayalim diyor seker yada kokulusabun video resim cekimi yaptik kizlarada aynisi yapalim diyor 20 gunlukken foto cekimi dusunuyoruz tutu giyimleri olcak :)) gecelik pijama takimi dusunuyorum pazartesi onuda alicam evet tek besik yeterli simdilik birde sepet besik var sallanan 6-7 aya kadar yatabilir birde sarjli anakucagi siparisi verdik birini ben kucaklasam digeri ana kucaginda durur titresimli oldugu icin gazida cikar evde tek olunca sart oldu sarjli anakucagi seneye evi degistirmeyi dusunuyorum 20 eylul kira yili doluyor bu halimle tasima ile ugrasamam daha genis eve gecince kizlara oda yapicagiz 1 yil idare edecegiz canim :)) dedigin gibi buyudukce aliriz yeterki saglikla gelsin minnoslar ..Maşallah kuzum 0_3 aylık kıyafet yeter güle güle giydir.bende abartmadım büyüdükçe alcam 6 ay falan hiç almadım gezdikçe alırım doğunca. Yatağı tek alman yer açısından mantıklı olmuş küçücük bebişler ayak uçlu uyur 1 yaşa kadar tek yatakta sonrası allah kerim. Lohusa pijama falan aldınmı bebek şekeri yada sabun ne düşünüyorsun. Ayakta bende çok duramıyorum bebişi kasıklarımda hissediyorum senin yükün daha ağır allah yardımcın olsun
Himmm...hic duymadim...bi hakim.hemenOutlander 7.bölüme fln geldim hiç sıkılmadan izliyorm cnm:) Thé 100 duydum da başlamadım. Outlander bitsin başlarım ona da.sen de six feet under izle lütfen çok guzelllllll
kizlar erken gelir diyorlar o yuzden 36dan sonra beklemeye baslamistim kizimi su an 3 yasinda ama 41+0 da mecbur sezeryan olmak zorunda kalmıştım.bebislerin napacagi belli olmuyor hicKızmı oğlan mı senin ki? Kızsa 2 hafta kadar erken gelir erkek bekler belki sezeryanda zaten tarih belli olur
Canim doktorun bilgisi yanlis.yillardir bu değişmeyen bir suredir.annenin doğum.izni 32. Hafta baslar.yani 32. Haftayi da calisir 32. Hafta bitiminde izne cikar.çünkü gebelikte girilen hafta değil bitirilen hafta söylenir sayi olarakcanım dr bana 31 in sonunda veririm dedi.İstersen bi konuş dr ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?