bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim dogumevinde çok iyi hocalar var diye biliyorum ben de.ben hafta içi gidemedigim için tercih etmedim.eşim kavakta calisiyo aksam da baya geç geliyor.ben bafrada.benim için ulasim sorunu olurdu.senin böyle bir şeyin yoksa git bence de

Kııızzz senin bilinçaltı hepimizi sallamış bu neeeee

Canim cok gecmis olsun gecen de mesajina donmemisti degistir bencede nerde iyi hissedeceksen kendini oraya git kuzum senle bebis iyi olsunda gerisi onemli degil muayeneye gittiginde beni de haberdar et

Hic demee wallla feristahi gelse degistiremez artk cocugumun adini

iyi yapmisin canim bizimkinin adi da enver kerem olcak. enver kayinbaba adi hic oistemiyorum ama koncak kayinbaba bisey demedi de bunlarda gelenek gibi esim olsunmu diyince bisey diyemedim ama suan basa kakiyorum resmen

Bende de var canim.zeytinyagi ama hakikin olacak.iceceksin ve sureceksin.patates rendesi koy o da iyi gelir
Seninki ara ara sisip geciyor mu canim? Benimki tromboze oldu icerde pihti yapti gecmiyor alinmasi lazim oturma banyosu da kremleri de ise yaramiyor Ama gebelikte alinmiyor diye biliyorum

Seninki ara ara sisip geciyor mu canim? Benimki tromboze oldu icerde pihti yapti gecmiyor alinmasi lazim oturma banyosu da kremleri de ise yaramiyor Ama gebelikte alinmiyor diye biliyorum
Bende geçen sene yaşadım Can'ım ilaç be krem kullandım ..birde Pamuk'la zeytin yağı sürüp koyup sıcak suyu torbası kullandım otururken ve yatarken

Bende geçen sene yaşadım Can'ım ilaç be krem kullandım ..birde Pamuk'la zeytin yağı sürüp koyup sıcak suyu torbası kullandım otururken ve yatarken
Ilerledi canim zeytinyagiyla filan olcak gibi degil kimse suan cerrahik durumda degil sanirim. Ayy Allah da gostermesin Bana bir genelcerrahi yollari gozuktu

iyi yapmisin canim bizimkinin adi da enver kerem olcak. enver kayinbaba adi hic oistemiyorum ama koncak kayinbaba bisey demedi de bunlarda gelenek gibi esim olsunmu diyince bisey diyemedim ama suan basa kakiyorum resmen

Hic kalkma canim 2.ismini istediginiz ism sanirim sen onu kullanirsin sorun olmaz bn trstimm ruyadan sonra biraktim diretmeyi hayirli evlat lar olur ins cumlemizn ki

Canım benim herşey gönlünce olsun inşallah.

Kizlarrr hamileligmde ne işe gttim ne sınav görevine. Ama ehliyet sınavına basvrmstum oğluşuma bsyler alayım dedim bugun gidecem ay korkuyrm nası geçecek koca gobegimle gidiyorum ama.bi de kurayla belirleniyormus salon başkanı olmasam bari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…