bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

İnşallah bitanem. Allah keyifle alışveriş yapmamızı, aldıklarımızı bebeklerimizin sağlıkla kullanmasını nasip etsin inşallah

Canımmmm, çok sağol. İnşallah otuzlu haftalarımızda da heyecan içinde bebeklerimizi bekliyor oluruz, telaşlı ama güzel sohbetlerimiz olur

Kızlar merhaba doğum şeklinizi hiç düşündünüzmü ben panik atak hastasıyım bu yüzden genel anestezi ile sezeryan düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz ancak ondan da korkuyorum çünkü uyanırken nefessiz kalıp boğuluyomuş gibi olunuyormuş

Kızımın ne tatlı, ne sevgi dolu, ne harika teyzeleri var

Insallah haftaya kizcene guzel guzel ciciler siparis edersin kuzum 6 gun sonra 28 oluyorsun sukur rabbime ...

Allah razı olsun kuzum, inşallah Allahın izniyle. Senin nasıl gidiyor hamileliğin, fındık kızlarımız nasıl? Artık her ikiz gördüğümde istinasız sen ve miniklerimiz aklıma geliyor

Günaydın kızlar Mcada geçmiş olsun canım.

Kızlar bu gece sağıma dönsem bebiş sol böğrümü kasığımı tekmeledi. Soluma dönsem solumu. Sırt üstü nefes alamam ama onuda denedim yine göbeğin alt tarafı ve kasığı tekmeledi sabah 5.30 da ancak uyudum niye uyumadı sizce bebiş??? Bukadar uzun tekmelediği hiç olmamıştı. Bi sıkıntısımı vardı diye düşündüm sabaha kadar. Sizede böyle oluyor mu hiç?

Gecen aynısı bana oldu düngecede sağ dösem uyutmadı sol dönsem uyutmadı beni bu ara normal sanırım yerleri daralıyor sonuçta

Oluyo kuzu bazende hic tekmelemiyolar degisim gosteriyo iste gun gun bugunde hic tekmelezse korkma cunku yorulmustur gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…