bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yardım edecek kimse yok mu canım kendini çok yormasan.benim kv de yapacakmış öyle söyledi ev süpürüp silmeyi zaten eşim yapacak.hamilelikte zor bu işler
ev temizliği için bayan alacağım inşallah ama diğer ütü perde bana bakıyor ne yazık ki kimsem yok.Ama esim çok yardımcı oluyor o yönden şanslıyım isten gelince yardim eder herhalde.
Bayaaaaa işin var canım kolay gelsin 10 gün falan uğraşırsın. Ama tatilsin artık ona bak
aynen canım yavaş yavaş yapacağım artık.Sonra da kızıma kavuşmak için gun sayacagim

Ahaha bombasin tum sureci yazdi bi anda tam bir tecrubeli hamiss bizim dogumlar baslasa topikde mesaj sayisi 10 binlere ulasir ahahah

Canim bebisinin gelisimi cok guzel hic sikma canini erken dogum bile olsa kuveze gerek olmadan alirsin kucagina minnos saglikli oldugu surece uzme kendini. Evde dinleen ilaclarini kullan 36-37 leri gor ins canim

massalah bebisine cok guzel kiloda insallah 35 haftayida gordunuzmu sukur canim ama 38-39 gorursunuz insallah kismet canim abinin dugunu goremicen ama bebisin saglikla gelicek sen bol bol yat dinlen canim rabbim sizi korusun

oyyy kuzusu yaa

ay yerim ben onu yaaa :) az kaldı sabretsin kuzucuk

Canim bebisinin gelisimi cok guzel hic sikma canini erken dogum bile olsa kuveze gerek olmadan alirsin kucagina minnos saglikli oldugu surece uzme kendini. Evde dinleen ilaclarini kullan 36-37 leri gor ins canim

massalah bebisine cok guzel kiloda insallah 35 haftayida gordunuzmu sukur canim ama 38-39 gorursunuz insallah kismet canim abinin dugunu goremicen ama bebisin saglikla gelicek sen bol bol yat dinlen canim rabbim sizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…