bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gerçekmiiii hemen bakıyım

Hatta bi tanesi 36. Hafta içerisinde çatı muayenesine girmiş doktor doğumun her an olabilir doğumun çok kolay olur çatın çok uygun demiş kendimi röntgenci gibi hissediyorum başka topiklerde gezerken ama alıkoyamıyorum kendimi

Bende bakıyorum bazen son günlerde Eylül annelerine bakıyordum:)))

Ben hic kipir kipir olamiyorum sanki daha cok varmis gb bi rahatlik bende.

Canım maşallah bebeğinin gelişimi iyi. Sürekli yat dinlen. İnşallah öyle öyle günler geçer. Bizde Progestana başladık ama ilaçların yanında en büyük ilaç istirahat. İnşallah gün gün tamamlayıp sağlıkla kavuşuruz

Bencede meraklı ilk hamişlerin sorularıyla dolup taşar ozaman sayfalar biz nede olsa ne olacağını biliyoruz
Ahaha sen rahat olcagini mi saniosun? Her gun seni etiketleyip soru sormazsaaakk :) bu niye yesil sicti bunun yuzunde isilik oldu yok emmedi yok niye agliyor ahaha siz de kan aglicaniz o tecrubelerde haberiniz yok

hahaha bi dedikodu öğrenirsen haber ver

Ahaha sen rahat olcagini mi saniosun? Her gun seni etiketleyip soru sormazsaaakk :) bu niye yesil sicti bunun yuzunde isilik oldu yok emmedi yok niye agliyor ahaha siz de kan aglicaniz o tecrubelerde haberiniz yok
Siz etiketleyin biz bildiklerimizi paylaşırız canım memnuniyetle allah o günleri göstersin hayırlısıyla inşallah

Kızlar bişi sorcam, yenidoğanlar tulum giydirilmez mi? Yani alt ust daha rahat olur yazmıslardı. Gobek bakımı için mi acaba? Siz 0-1 ay tulum falan aldınız mı? Bi de buyuk olursa bebek 0-1 ay kıyafetlerini pek giyemeyebilir di mi? Ben hastane cıkısını bile 1-3 aldırdım...

Ben 3 tulum aldım gerisi altüst takım canım hepside 0_3 ay aldım benim bebiş 4 kg doğarsa rahat giyer öteki hemen küçülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…