bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen öyle valla kaç kere girip çıktım baktım. Önceden bildirimler sıralanırdı şimdi hiç yok. Bende kapatıp yatıcam azcık eşim gelene kadar. Hatta bi kaçgün bakıcam hep böyle giderse girmem birdaha.
Normalde okumaktan yazamıyordum sayfalar birikiyordu şimdi kimsecikler yok

My moonlight çok güzel ormusssun kuzum eline sağlık maşallahin var :)
Sağol canım elimden geldiği kadar... yaren92 diğer arkadaşlar varsınız sağolun arada girer bakarız ama kişi sayısı az olunca burada denk gelemiyoruz aynı vakitte. Sohbet önceki gibi akmıyor onu demek istedim. Sizde farketmişsinizdir arada bakıp msj atıp kaçıyorlar. Birlik beraberlik kalmadı. Bizim topik su gibi akıyor en eğlenceli topik bilmem ne derken diğerlerinden daha kötü oldu bence. Yazık oldu...

Bence ordan hiç alma datlum , n11 de 40 gr mi 24 lira ben ordan alcam ebebek o yönden çok kazık , ama ayaklı bebek tulumlari 16 tl ye dusmus 1 2 tane ondan aliyim diyorum kısın iyi olur
hadi ya dün şöyle bi baktım hiç n11 çıkmamıştı önüme hata annedükkan diye bi site çıkmıştı daha indirimli onu sormuştum burda.. çok saol canım n11e de bi bakiiim ben

Bencede yazık oldu inş toplanırlar yine napalim

Dogru tespit o zmn benimki.bugun ilk defa dikkatimi cekti benimde.hic oturup dinliyemiyorum ki bebisimi.sen benden ondesin bide.
Bn de geçenlerde elimi koydm baktım atıyor pıt pıt once anlayamadm baya da uzun sürdü hemen de bitmiyor:) ve cok asagidan geliyor.bakalım merak edyrm 19unu iple cekiyorm

Tekrar toparlanır canım. Ama bizde gidersek hepten gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…