bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben 3 tulum aldım gerisi altüst takım canım hepside 0_3 ay aldım benim bebiş 4 kg doğarsa rahat giyer öteki hemen küçülür.

2 üstüm var, 2 altım var, 1 hastane cıkısım var 1-3 aylık, 2 tane arkadasın verdıgı hastane cıkısı var onlar yeni dogan, cıtcıtlılar var, bi tane kalın tulum var dısarı cıkarken gıyebılecegı... Bir kac tane tulum daha alsam 1-3 aylık iyi olacak sanırım... Bizimki de önden gidiyor, yenidoğan almak çok mantıklı değil... sonra 3-6lara bakmak lazım, 6-9lara :))))

canım her ikiside kullanışlı hatta bende tulum daha fazla.Söyleyen arkadaşlar hani bebek kusarsa sadece üst değişir kaka çıkarsa sadece alt değişir diye demişlerdi herhalde .Şahsen ilk kızımda tulum daha kullanisliydi 0_3 ay al canım çabuk buyuyorlar minnaklar

Kizlar benim bebis dogum pozisyonunu almis benceee.
Ayaklari karnimin ustunde hickiriginida alt tarafta hissediyorum.
Suan hickirik tuttu yavrumu ordan anladim.
benim bebiş en son almamıştı pozisyonu bakalım yarın randevu var ne diyecek dr.Kızımı da çok hıçkırık tutardı 5 yaşına yaklaştı günde en az bi kere hala tutar

benim bebiş en son almamıştı pozisyonu bakalım yarın randevu var ne diyecek dr.Kızımı da çok hıçkırık tutardı 5 yaşına yaklaştı günde en az bi kere hala tutar
Bende kendi yontemimle anladim.benim cocuklarda cok hickirirdi hatta yatagi sallardi ama suan hickirik cok nadir oluyor.

Dişime müdahale etmedi doktor. Bu ayda elleyemem dedi. Parol iç. Bol bol dişlerini fırçala. Doğum sonrası görüşelim dedi. İnşallah dayanabilirim. Bu arada eşim müdür yardımcılığını kazandı. Günün iyi haberi buydu. Samsunun uzak bi ilçesinde çalışıyordu. Şimdi daha da yakına geldi. Kızımın şansı daha doğmadan diyor..

Walla bnimkilerin çogu tulum cnm bnde aksine giydirmesi kolay oldugunu düsünüyorum malum yeni dogdugunda incitirim fln diye korkarim

Kizlar benim bebis dogum pozisyonunu almis benceee.
Ayaklari karnimin ustunde hickiriginida alt tarafta hissediyorum.
Suan hickirik tuttu yavrumu ordan anladim.
Ay seninki yine erken mi gelecek bir kaç hafta daha dursun bari:)) benimkide az önce midemi tekmeleye tekmeleye bi hal oldu kuscaktım az daha:)))

Cok guzel olmus canim.gule gule kullanin insallah.hamaratsin bende hic birsey yapmadim daha.
Şimdi iş yok ya oturduğum yerden dikiyorum canım. Arada kıza kalkıp oturuyorum akşama yemek yapıyorum çok iş yok artık temizlik bitti çocuk odası hazırladık bebek kıyafetleride yıkandı ütülendi doğuma kadar yatış artık

Çok güzel olmuş eline sağlık sen bir güzel de süslersin benim kızımdan kalma battaniye var annemin ördüğü.bende bir şeyler ördüm de tamamlanmadı daha

maşallah canım darısı bana bir de ben bitirsem işleri göbek atacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…