bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hee bu arada konserve yapimki ikizlerden firsat bulamadikca menemen sote ye talibiz 28 kavonozum var 3 adeti kaldi onuda bi ara yaparim az hemen biter :)))
Maşallah canım çok iyi yapıyorsun ben de yaptım bir derin dondurucu doldurdum kışın çok iyi oluyor çıkar çıkar ye hazır yemek iyi oluyor..

Hee bu arada konserve yapimki ikizlerden firsat bulamadikca menemen sote ye talibiz 28 kavonozum var 3 adeti kaldi onuda bi ara yaparim az hemen biter :)))
Evet o yönden iyi olur. Ama valla ben vajinal varisten ayakta çok duramıyorum temizlikte bebek eşyaları bitti tmm yeter dedim. Çok ağrı ve acı veriyor canım.

Yani bayram bayram ne işi var sizle.evinin isi yok mu kurbn kesilcek colugu cocugu gelecek.senin anan baban varken ne işi var bi de onun.

Evet o yönden iyi olur. Ama valla ben vajinal varisten ayakta çok duramıyorum temizlikte bebek eşyaları bitti tmm yeter dedim. Çok ağrı ve acı veriyor canım.
Valla ben birsey yapmadim dersem yeridir ben kabugunu soydum domatesin esim kup kup dogradi kaynamasina baktim kavanoza kat dedim katti canim benim uzmedi yapti :))

Aynen canım genelde 3 _6 aylık almak gerek

Zilhicce ayının önemi
Zilhicce’nin ilk on gününde yapılan ibadetler, Allah (cc) yolunda yapılan cihattan daha makbuldür

İbn-i Abbas (ra) der ki, Resulullah (asm) ;
“Zilhicce’nin ilk on gününde yapılan ibadetler Allah (cc) katında diğer aylarda yapılan iyi amellerden daha makbuldür” buyurdu. Ashap;
“Ya Resulallah! Allah yolunda yapılan cihat da mı Zilhicce’nin ilk on gününde yapılan ibadetten, Allah (cc) katında daha makbul değildir?” dediler. Resulullah (asm):
“Evet, o da daha makbul değildir. Ancak canını ve malını tehlikeye atarak cihada çıkıp sonra geri dönmeyenin (şehit olanın) cihadı ondan daha sevgilidir.” buyurdu. (Buhari, Tirmizi)
• Zilhicce’nin ilk on gecesini ihya etmek, kadir gecesini ihya etmeye denktir
Ebu Hureyre’den (ra) Hz. Peygamber’in (asm) şöyle buyurduğu rivayet edildi:
”Zilhicce’nin ilk on gününde yapılan ibadet Allah (cc)katında diğer günlerde yapılan ibadetten daha güzeldir. Çünkü bunun her bir gününde tutulan oruç bir sene oruç tutmaya ve her bir gecesini ihya etmek de Kadir Gecesi'ni ihya etmeye denktir.” (Tirmizi, İbn-i Mace)
• “Bu on gündeki hayır ve bereketten mahrum kalana yazıklar olsun”
Resulullah (asm):
"Bu on günün hayır ve bereketinden mahrum kalana yazıklar olsun." buyurdu.(Ebu’d Derda)
• Zilhicce’nin bir günü fazilet yönünden bin gün gibidir
“Enes b. Malik (ra) şöyle rivayet etti:
“Zilhicce’nin ilk on günü hakkında, onun her günü fazilet yönünden bin gün gibidir. Arefe günü ise on bin gün gibidir, denildi.” (Beyhaki)
Evzai (ra) şöyle dedi;
Bana; “Zilhicce’nin ilk on gününden birinde yapılan amel, Allah (cc) yolunda gündüzü oruç tutulan ve gecesi nöbet beklenen bir cihada eşittir. Ancak bir kişinin cennetlik olduğu müjdelenmesi hariç” buyurduğu nakledildi. (Beyhaki)
• Zilhicce ayındaki, terviye, arefe ve Kurban Bayramı gecelerini ihya edene cennet vacip olur

ooofff hiç sorma cxanım öncelikle annemler hiç bu kadar erken gelme taraftarı diildi hatta annem suyunu çıkarmıştı kasım başı geliriz diyodu da babam erkek haliyle çüş dedi yani ya erken gelse bebek falan dediler ekim ortası geliceklerdi.. sonra küçük abim bi ısrar etti annemlere bi ısrar etti kızcağız ağırlaşır azcık erken gidin yardımcı olun falan demiş.. meğer kim öğretmiş abime bunları eşim!!! sivri zekalı eşim ya insan bi düşünür bu insanların zaten düzeni alt üst olucak benim de karımla son başbaşa tatilim biz yalnız gidelim dimi yok halt karıştırdı işte!! annecimle dünyadaki herkes anlaşır sanırım en ufak bişeyin yerini kaydırsa söyler yavrum sen alırken zorlanıyodun diye alt dolaba aldım ama sen istemezsen yukarıya geri kaldıralım falan diye.. babam öyle mi daha şimdiden heeeeeeeeerrrr yere herşeyiyle yayıldı :))) ve bende düzen daha kötüsü kontrol takıntısı var yani benim düzenimin dışına çıktı mı eşiyalar bana afakanlar basıyo.. bi de üzerine işte annesini çağırdı tamam yani annen de eğlensin istiyosun da oluyoruz beş kişi ben hamileyim arabada bile tam yayıla yayıla oturamıcam mesela daha kötüsü ne biliyo musun kıuzucum daha kayınvalideme kalsa torunlardan birini muttttlaka peşine takardı da huyudur çünkü eşim açık açık söyledi sakııınnn diye çünkü garip bi aile yani böyle rezillikle falan bi yerlere gidebiliyolar sıkış tepiş offff bilmiyorum ya annemle babam hala diyo ki yavrum sizin son başbaşa tatiliniz biz evde kalalım siz gidin ama yok yani o zaman yalnız kv ile kalıyoruz asla olmaz kaldı ki annemleri bu kadar erken çağırıp bi de yalnız bırakamam.. ne yazmışım beee kusura bakma çok doluyum

Yani bayram bayram ne işi var sizle.evinin isi yok mu kurbn kesilcek colugu cocugu gelecek.senin anan baban varken ne işi var bi de onun.
haaay ağzını sevsinler ayşemmm aynen dimi bu kadının evinde o gün toplam 4 kurban kesilicek kendi nerde fink atıyo tövbeeee!! bizim kurbanları eşimin tanıdıkları kesmiyo olsa biz de kalıcaktık evde mecbur mesela.. yok ya herşeyi geçtim yani de ki bu kızın anne babası var benim ne işim var tek başıma.. aayyyyyyy bu kocasını da alıp gelmesin ay büyük konuşmıyım vallahi gitmem rezalet çıkarırım zaten arabaya sığmayız tuttuğumuz evdeki yatak sayısı da yeterli gelmez ki!! gerçi diyorum ya bunlar 11 kişi bi arabaya doluşup 9 sa yol gidebildikleri için herşeyi bekliyorum bunlardan offfffffffff

Valla ben birsey yapmadim dersem yeridir ben kabugunu soydum domatesin esim kup kup dogradi kaynamasina baktim kavanoza kat dedim katti canim benim uzmedi yapti :))
benimki de saolsun pazar günü ben duşa girince yapmış ben sadece kavanozladım.. gerçi o domates çok azdı asıl büyük kısmı şimdi annemlerle yaparız.. hatta muhtemelen bana hiç bişey elletmicekler yine annemle babam yapıcaklar :))

Ah be canım o kocanı iyi bi tepikledi gece uyku sersemliği ile, sonra yemek yerken boğazına diz, tuvalete sıkıştığında önüne geç ben gidicem diye prostat olana kadar kıvransın evde, başka daha ne yapabiliyorsan yap işte haketmiş 1.5 ay var doğumuna bayramdan sonra 20 25 Ekim gibi gelseler iyiydi işini gücünü görür yanında oturumlarda. Tatili başbaşa yapardın kv sıkıntısı hiç olmazdı. Ev kiraladınız sanırım tatil için. Çok iş yapma kv ile annene bırak bari kocişi al 1_2 saat çık gez başbaşa. Ne diyim bilemedim her gece bi tel saç kopar kafasından

vuhuuuuuuu her bi öneri ayrı güzel bi kere prostat yapana kadar bekletmeyi sevdim :))) kafasından saç koparma işi de iyiymiş saçlarına çok düşkün zira :))) dimi ama aydedem haklıyım ben abartmıyorum yani gerçekten canım sıkıldı ben çok yufka yürekliyim o öyle söyledi mi zaten kıyamayıp aradım hemen ama onun düşünmesi lazımdı işte

Benim kv annem yapıyor onlar veriyor 
Benim kv yatıyor tansiyon yüksekliğinden beyine pıhtı atmış tuvalete bile yalnız gidemiyor bazen. Başı dönüyor stres sinir var biraz sıkıntılılar o daha tetikliyor tansiyon yükseliyor hemen. Yani yapamaz. Annemde elinden geleni yapıyor sağolsun kendine fazla yapıyor gittikçe bişeyler katıyor ama kışlık hazırlık yapmış gibi olmuyor malesef. Bu kış bakliyat ve kış sebzeleri bizi bekler evde en çok sevilen makarna sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…