- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #47.781
Maşallah canım çok iyi yapıyorsun ben de yaptım bir derin dondurucu doldurdum kışın çok iyi oluyor çıkar çıkar ye hazır yemek iyi oluyor..Hee bu arada konserve yapimki ikizlerden firsat bulamadikca menemen sote ye talibiz28 kavonozum var 3 adeti kaldi onuda bi ara yaparim az hemen biter :)))
Evet o yönden iyi olur. Ama valla ben vajinal varisten ayakta çok duramıyorum temizlikte bebek eşyaları bitti tmm yeter dedim. Çok ağrı ve acı veriyor canım.Hee bu arada konserve yapimki ikizlerden firsat bulamadikca menemen sote ye talibiz28 kavonozum var 3 adeti kaldi onuda bi ara yaparim az hemen biter :)))
Yani bayram bayram ne işi var sizle.evinin isi yok mu kurbn kesilcek colugu cocugu gelecek.senin anan baban varken ne işi var bi de onun.özendim valla benim daha dip köşe temizlik bebek eşyaları doğum çantası hepsi duruyobi yandan da güya yarın tatile çıkıyoruz ama bırak sevinci bi kasvet bastı üstüme eşim canımı sıkıyo annemler zaten bizimle olucak mecburen çünkü koştur koştur insanları kendi çağırdı bi de üzerine anasına ısrar etti 1 hafta boyunca.. tatile sen de gel diye!! yetmedi canım bi kez de sen davet eder misin annemi dedi kıyamadım çağırdım.. hay dilimi eşşek arıları soksun kadıncağız hazır askermiş yani senin evinde kurban kesilicek bütün ev halkın evde sen tek başına ne demeye gelirsin ki bizimle ayrıca benim babam da var zaten!! oofff offff hep benim eşimden oluyo ama sinir oldum resmen
Valla ben birsey yapmadim dersem yeridir ben kabugunu soydum domatesin esim kup kup dogradi kaynamasina baktim kavanoza kat dedim katti canim benim uzmedi yapti :))Evet o yönden iyi olur. Ama valla ben vajinal varisten ayakta çok duramıyorum temizlikte bebek eşyaları bitti tmm yeter dedim. Çok ağrı ve acı veriyor canım.
Aynen canım genelde 3 _6 aylık almak gerekKızlar bişi sorcam, yenidoğanlar tulum giydirilmez mi? Yani alt ust daha rahat olur yazmıslardı. Gobek bakımı için mi acaba? Siz 0-1 ay tulum falan aldınız mı? Bi de buyuk olursa bebek 0-1 ay kıyafetlerini pek giyemeyebilir di mi? Ben hastane cıkısını bile 1-3 aldırdım...
Oh iyi olmuş canım.Napalım bu yıl hazır yiyelim bizde.Valla ben birsey yapmadim dersem yeridir ben kabugunu soydum domatesin esim kup kup dogradi kaynamasina baktim kavanoza kat dedim katti canim benim uzmedi yapti :))
ooofff hiç sorma cxanım öncelikle annemler hiç bu kadar erken gelme taraftarı diildi hatta annem suyunu çıkarmıştı kasım başı geliriz diyodu da babam erkek haliyle çüş dedi yani ya erken gelse bebek falan dediler ekim ortası geliceklerdi.. sonra küçük abim bi ısrar etti annemlere bi ısrar etti kızcağız ağırlaşır azcık erken gidin yardımcı olun falan demiş.. meğer kim öğretmiş abime bunları eşim!!! sivri zekalı eşimCanım yaaaa kalabalıkta hamile hamile işin zor gerçekten senin kayın peder yok mu kv yalnız geliyor.
Senin ailen gelince mecbur hissettin kendini tabii davet ettin kv yideallah yardımcın olsun zor bir tatil seni bekliyor keşke evde dinleseydiniz daha iyiydi. Niye hep birlikte bi yerlere gitmeyi tercih ettiniz ki? Keşke hepsi senin eve gelip temizliğe işe güce yardım etselermiş daha faydalı olurlarmış.
Sağol canım. İnşallah darısı başınıza. Diş ağrısı çok kötü yaaa. Nasıl dayancam 2 ay bilmiyorumHayirli olsun kuzum terfiniz darisi bir ay sinra insallah bizim basimiza. Ve cok gecmis olsun
kız ben yoğunluktan oraya da yazamadım ki zati annemlrin gelme hazırlığı falan.. inşallah bundan sonra izin başlıyo daha rahatız :))Aman sen burda kal canım olmuyo ayrı gayrı
Oh iyi olmuş canım.Napalım bu yıl hazır yiyelim bizde.
haaay ağzını sevsinler ayşemmm aynen dimi bu kadının evinde o gün toplam 4 kurban kesilicek kendi nerde fink atıyo tövbeeee!! bizim kurbanları eşimin tanıdıkları kesmiyo olsa biz de kalıcaktık evde mecbur mesela.. yok ya herşeyi geçtim yani de ki bu kızın anne babası var benim ne işim var tek başıma.. aayyyyyyy bu kocasını da alıp gelmesinYani bayram bayram ne işi var sizle.evinin isi yok mu kurbn kesilcek colugu cocugu gelecek.senin anan baban varken ne işi var bi de onun.
benimki de saolsun pazar günü ben duşa girince yapmış ben sadece kavanozladım.. gerçi o domates çok azdı asıl büyük kısmı şimdi annemlerle yaparız.. hatta muhtemelen bana hiç bişey elletmicekler yine annemle babam yapıcaklar :))Valla ben birsey yapmadim dersem yeridir ben kabugunu soydum domatesin esim kup kup dogradi kaynamasina baktim kavanoza kat dedim katti canim benim uzmedi yapti :))
Ah be canım o kocanı iyi bi tepikledi gece uyku sersemliği ile, sonra yemek yerken boğazına diz, tuvalete sıkıştığında önüne geç ben gidicem diye prostat olana kadar kıvransın evde, başka daha ne yapabiliyorsan yap işte haketmişooofff hiç sorma cxanım öncelikle annemler hiç bu kadar erken gelme taraftarı diildi hatta annem suyunu çıkarmıştı kasım başı geliriz diyodu da babam erkek haliyle çüş dedi yani ya erken gelse bebek falan dediler ekim ortası geliceklerdi.. sonra küçük abim bi ısrar etti annemlere bi ısrar etti kızcağız ağırlaşır azcık erken gidin yardımcı olun falan demiş.. meğer kim öğretmiş abime bunları eşim!!! sivri zekalı eşimya insan bi düşünür bu insanların zaten düzeni alt üst olucak benim de karımla son başbaşa tatilim biz yalnız gidelim dimi yok halt karıştırdı işte!! annecimle dünyadaki herkes anlaşır sanırım en ufak bişeyin yerini kaydırsa söyler yavrum sen alırken zorlanıyodun diye alt dolaba aldım ama sen istemezsen yukarıya geri kaldıralım falan diye.. babam öyle mi daha şimdiden heeeeeeeeerrrr yere herşeyiyle yayıldı :))) ve bende düzen daha kötüsü kontrol takıntısı var yani benim düzenimin dışına çıktı mı eşiyalar bana afakanlar basıyo.. bi de üzerine işte annesini çağırdı tamam yani annen de eğlensin istiyosun da oluyoruz beş kişi ben hamileyim arabada bile tam yayıla yayıla oturamıcam mesela daha kötüsü ne biliyo musun kıuzucum daha kayınvalideme kalsa torunlardan birini muttttlaka peşine takardı da huyudur çünkü eşim açık açık söyledi sakııınnn diye çünkü garip bi aile yani böyle rezillikle falan bi yerlere gidebiliyolar sıkış tepiş offff bilmiyorum ya annemle babam hala diyo ki yavrum sizin son başbaşa tatiliniz biz evde kalalım siz gidin ama yok yani o zaman yalnız kv ile kalıyoruz asla olmaz kaldı ki annemleri bu kadar erken çağırıp bi de yalnız bırakamam.. ne yazmışım beee kusura bakma çok doluyum
vuhuuuuuuu her bi öneri ayrı güzel bi kere prostat yapana kadar bekletmeyi sevdim :))) kafasından saç koparma işi de iyiymiş saçlarına çok düşkün zira :))) dimi ama aydedem haklıyım ben abartmıyorum yani gerçekten canım sıkıldıAh be canım o kocanı iyi bi tepikledi gece uyku sersemliği ile, sonra yemek yerken boğazına diz, tuvalete sıkıştığında önüne geç ben gidicem diye prostat olana kadar kıvransın evde, başka daha ne yapabiliyorsan yap işte haketmiş1.5 ay var doğumuna bayramdan sonra 20 25 Ekim gibi gelseler iyiydi işini gücünü görür yanında oturumlarda. Tatili başbaşa yapardın kv sıkıntısı hiç olmazdı. Ev kiraladınız sanırım tatil için. Çok iş yapma kv ile annene bırak bari kocişi al 1_2 saat çık gez başbaşa. Ne diyim bilemedim her gece bi tel saç kopar kafasından
Benim kv yatıyor tansiyon yüksekliğinden beyine pıhtı atmış tuvalete bile yalnız gidemiyor bazen. Başı dönüyor stres sinir var biraz sıkıntılılar o daha tetikliyor tansiyon yükseliyor hemen. Yani yapamaz. Annemde elinden geleni yapıyor sağolsun kendine fazla yapıyor gittikçe bişeyler katıyor ama kışlık hazırlık yapmış gibi olmuyor malesef. Bu kış bakliyat ve kış sebzeleri bizi bekler evde en çok sevilen makarna sağolsunBenim kv annem yapıyor onlar veriyor 
Canım senin canın hergün sıkılıyooooCanim cok sklyo yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?