- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #47.761
Gittiği yere kadar artık napalımTekrar toparlanır canım. Ama bizde gidersek hepten gider
Aynen öyle valla kaç kere girip çıktım baktım. Önceden bildirimler sıralanırdı şimdi hiç yok. Bende kapatıp yatıcam azcık eşim gelene kadar. Hatta bi kaçgün bakıcam hep böyle giderse girmem birdaha.
ben bu aralar is guc arada dinlenmece carsamba gunu domates konservesi yaptim oldum bittim watsapa cok girmiyorum canim yapmayin nolur birde bayram temizligi var ramazandada boyle oldu biliyorsunuz temizlik sonra bayram gezmesi alis verisler burasi sesiz kalmasinSağol canım elimden geldiği kadar... @yaren92 diğer arkadaşlar varsınız sağolun arada girer bakarız ama kişi sayısı az olunca burada denk gelemiyoruz aynı vakitte. Sohbet önceki gibi akmıyor onu demek istedim. Sizde farketmişsinizdir arada bakıp msj atıp kaçıyorlar. Birlik beraberlik kalmadı. Bizim topik su gibi akıyor en eğlenceli topik bilmem ne derken diğerlerinden daha kötü oldu bence. Yazık oldu...
Hayirli olsun kuzum terfiniz darisi bir ay sinra insallah bizim basimiza. Ve cok gecmis olsunDişime müdahale etmedi doktor. Bu ayda elleyemem dedi. Parol iç. Bol bol dişlerini fırçala. Doğum sonrası görüşelim dedi. İnşallah dayanabilirim. Bu arada eşim müdür yardımcılığını kazandı. Günün iyi haberi buydu. Samsunun uzak bi ilçesinde çalışıyordu. Şimdi daha da yakına geldi. Kızımın şansı daha doğmadan diyor..
ben bu aralar is guc arada dinlenmece carsamba gunu domates konservesi yaptim oldum bittim watsapa cok girmiyorum canim yapmayin nolur birde bayram temizligi var ramazandada boyle oldu biliyorsunuz temizlik sonra bayram gezmesi alis verisler burasi sesiz kalmasin
hahahaaa kız dedektif gadget gibisin :))))Whatsapdan konusuyorlardir. @ruby87 bugun sadece 1 kere yazmis gozumden kacmadi.unuttular burayi.
Insallah canim ben 35 36 ya da raziyim.Daha erken sanki canım 38 e kadar bekler bebişin inşallah
özendim valla benim daha dip köşe temizlik bebek eşyaları doğum çantası hepsi duruyoŞimdi iş yok ya oturduğum yerden dikiyorum canım. Arada kıza kalkıp oturuyorum akşama yemek yapıyorum çok iş yok artık temizlik bitti çocuk odası hazırladık bebek kıyafetleride yıkandı ütülendi doğuma kadar yatış artık
Papatya çıkcam demedi canım ben dedim diğer arkadaşlar buranın yalnız bırakıldığı sohbetin ilerlemediğini konuştu. Bende girip çıktım kaçkere kimse bişey yazmamış başlarım böyle işe dedim açıkçasıMy moonlight Rose daisy kızlar bu sohbetin azalmasından bahsetmişsiniz tabii herkesin kendi zevki tercihi ama ben whatsapptan çıktım çünkü orda ne yazık ki muhabbetten hiç bişey anlaşılmıyodu.. bazı arkadaşların numaralarını kaydettim ve ayrıldım gruptan çünkü kimin kime ne anlattığı belli diil herşey çorba olmuş deli kızın türküsü gibiydi tabii ki bu benim görüşüm.. ha iyi yanları yok mu tabii ki var daha önce de söylemiştim şurda inşallah az bi zaman sonra doğumlarımız başlıcak birimizden haber alamasak en azından ulaşma şansımız var artık telefondan.. yani sonuç olarak burdaki sohbetin tadını vermedi bana ne yazık ki siz de ayrılmayı falan düşünmeyin bence ne alakası var yine burdayız hepimiz
canim ramazan bayraminda temizlik alisverisler oldu tatlim hatta sen tatile gittin kuzum bende yoktum 4-5 gun bayram gezmesi denizide araya kattik bayramdaYooo ramazanda hiç böyle olmadı canım:)) herkes buradaydı. Sanada kolay gelsin 3 canınla uğraşma okadar. Ben kışlık pek bişey yapmıcam valla. Enerjimi bide ona harcayamam. Yorma kendini çok fazla bence.
boşver hiç öyle düşünme tercih meselesi diyorum ya ben de ordaki muhabbetten hiç bişey anlamadım.. burdayım o yüzdenPapatya çıkcam demedi canım ben dedim diğer arkadaşlar buranın yalnız bırakıldığı sohbetin ilerlemediğini konuştu. Bende girip çıktım kaçkere kimse bişey yazmamış başlarım böyle işe dedim açıkçasıöteki arkadaşlarıda protesto ediyorum ya biz ya WhatsApp
Hee bu arada konserve yapimki ikizlerden firsat bulamadikca menemen sote ye talibizYooo ramazanda hiç böyle olmadı canım:)) herkes buradaydı. Sanada kolay gelsin 3 canınla uğraşma okadar. Ben kışlık pek bişey yapmıcam valla. Enerjimi bide ona harcayamam. Yorma kendini çok fazla bence.
dişin için üzüldüm eşin için sevindim canım :))Dişime müdahale etmedi doktor. Bu ayda elleyemem dedi. Parol iç. Bol bol dişlerini fırçala. Doğum sonrası görüşelim dedi. İnşallah dayanabilirim. Bu arada eşim müdür yardımcılığını kazandı. Günün iyi haberi buydu. Samsunun uzak bi ilçesinde çalışıyordu. Şimdi daha da yakına geldi. Kızımın şansı daha doğmadan diyor..
Canım yaaaa kalabalıkta hamile hamile işin zor gerçekten senin kayın peder yok mu kv yalnız geliyor.özendim valla benim daha dip köşe temizlik bebek eşyaları doğum çantası hepsi duruyobi yandan da güya yarın tatile çıkıyoruz ama bırak sevinci bi kasvet bastı üstüme eşim canımı sıkıyo annemler zaten bizimle olucak mecburen çünkü koştur koştur insanları kendi çağırdı bi de üzerine anasına ısrar etti 1 hafta boyunca.. tatile sen de gel diye!! yetmedi canım bi kez de sen davet eder misin annemi dedi kıyamadım çağırdım.. hay dilimi eşşek arıları soksun kadıncağız hazır askermiş yani senin evinde kurban kesilicek bütün ev halkın evde sen tek başına ne demeye gelirsin ki bizimle ayrıca benim babam da var zaten!! oofff offff hep benim eşimden oluyo ama sinir oldum resmen
canim ramazan bayraminda temizlik alisverisler oldu tatlim hatta sen tatile gittin kuzum bende yoktum 4-5 gun bayram gezmesi denizide araya kattik bayramda
Aman sen burda kal canım olmuyo ayrı gayrıboşver hiç öyle düşünme tercih meselesi diyorum ya ben de ordaki muhabbetten hiç bişey anlamadım.. burdayım o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?