bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

ben bu aralar is guc arada dinlenmece carsamba gunu domates konservesi yaptim oldum bittim watsapa cok girmiyorum canim yapmayin nolur birde bayram temizligi var ramazandada boyle oldu biliyorsunuz temizlik sonra bayram gezmesi alis verisler burasi sesiz kalmasin

Hayirli olsun kuzum terfiniz darisi bir ay sinra insallah bizim basimiza. Ve cok gecmis olsun

My moonlight Rose daisy kızlar bu sohbetin azalmasından bahsetmişsiniz tabii herkesin kendi zevki tercihi ama ben whatsapptan çıktım çünkü orda ne yazık ki muhabbetten hiç bişey anlaşılmıyodu.. bazı arkadaşların numaralarını kaydettim ve ayrıldım gruptan çünkü kimin kime ne anlattığı belli diil herşey çorba olmuş deli kızın türküsü gibiydi tabii ki bu benim görüşüm.. ha iyi yanları yok mu tabii ki var daha önce de söylemiştim şurda inşallah az bi zaman sonra doğumlarımız başlıcak birimizden haber alamasak en azından ulaşma şansımız var artık telefondan.. yani sonuç olarak burdaki sohbetin tadını vermedi bana ne yazık ki siz de ayrılmayı falan düşünmeyin bence ne alakası var yine burdayız hepimiz

Yooo ramazanda hiç böyle olmadı canım:)) herkes buradaydı. Sanada kolay gelsin 3 canınla uğraşma okadar. Ben kışlık pek bişey yapmıcam valla. Enerjimi bide ona harcayamam. Yorma kendini çok fazla bence.

özendim valla benim daha dip köşe temizlik bebek eşyaları doğum çantası hepsi duruyo bi yandan da güya yarın tatile çıkıyoruz ama bırak sevinci bi kasvet bastı üstüme eşim canımı sıkıyo annemler zaten bizimle olucak mecburen çünkü koştur koştur insanları kendi çağırdı bi de üzerine anasına ısrar etti 1 hafta boyunca.. tatile sen de gel diye!! yetmedi canım bi kez de sen davet eder misin annemi dedi kıyamadım çağırdım.. hay dilimi eşşek arıları soksun kadıncağız hazır askermiş yani senin evinde kurban kesilicek bütün ev halkın evde sen tek başına ne demeye gelirsin ki bizimle ayrıca benim babam da var zaten!! oofff offff hep benim eşimden oluyo ama sinir oldum resmen

Papatya çıkcam demedi canım ben dedim diğer arkadaşlar buranın yalnız bırakıldığı sohbetin ilerlemediğini konuştu. Bende girip çıktım kaçkere kimse bişey yazmamış başlarım böyle işe dedim açıkçası öteki arkadaşlarıda protesto ediyorum ya biz ya WhatsApp

Yooo ramazanda hiç böyle olmadı canım:)) herkes buradaydı. Sanada kolay gelsin 3 canınla uğraşma okadar. Ben kışlık pek bişey yapmıcam valla. Enerjimi bide ona harcayamam. Yorma kendini çok fazla bence.
canim ramazan bayraminda temizlik alisverisler oldu tatlim hatta sen tatile gittin kuzum bende yoktum 4-5 gun bayram gezmesi denizide araya kattik bayramda

boşver hiç öyle düşünme tercih meselesi diyorum ya ben de ordaki muhabbetten hiç bişey anlamadım.. burdayım o yüzden

Hee bu arada konserve yapimki ikizlerden firsat bulamadikca menemen sote ye talibiz 28 kavonozum var 3 adeti kaldi onuda bi ara yaparim az hemen biter :)))

dişin için üzüldüm eşin için sevindim canım :))

Canım yaaaa kalabalıkta hamile hamile işin zor gerçekten senin kayın peder yok mu kv yalnız geliyor.
Senin ailen gelince mecbur hissettin kendini tabii davet ettin kv yide allah yardımcın olsun zor bir tatil seni bekliyor keşke evde dinleseydiniz daha iyiydi. Niye hep birlikte bi yerlere gitmeyi tercih ettiniz ki? Keşke hepsi senin eve gelip temizliğe işe güce yardım etselermiş daha faydalı olurlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…