bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet o yönden iyi olur. Ama valla ben vajinal varisten ayakta çok duramıyorum temizlikte bebek eşyaları bitti tmm yeter dedim. Çok ağrı ve acı veriyor canım.
kızzzz bak vajinal varis demişsin aklıma ne geldi bugün ben ağdaya gittim ya durumu söyledim ağdacım gayet kendinden emin haaa evet bi kaç müşterimde daha var dedi hatta biri ameliyat olucak onunki geçmedi dedi hee sen anlıyosun yani dedim tabii ki bacaktaki varis gibi oluyo damarlar top top dedi.. ilk başta baktı yok dedi sonra biraz daha derine inince aaaa evet başlangıç aşamasında dedi bu kadar ağrı başlangıçsa ben napıcam diye düşündüm.. bi de dedi ki bişey olmaz normal doğum yapamazsın büyük ihtimalle damarların patlama riskine karşı dedi.. daha ne isterim ki kadıncağız beni hem yoldu hem dr umun vermeye üşendiği bilgileri verdi allah bereket versin dedim çıktım

Oyyy ben kv dul sandım tek gelecek diyince kocasını evde bayramda yalnız bırakıp yanınıza mı geliyorrrrrrr yok artık bee. Hepsi birden gelirse şaşma kuzum otur evinde en iyisi. Zor olcak sana sanki

Oyyy ben kv dul sandım tek gelecek diyince kocasını evde bayramda yalnız bırakıp yanınıza mı geliyorrrrrrr yok artık bee. Hepsi birden gelirse şaşma kuzum otur evinde en iyisi. Zor olcak sana sanki
tatlım diil iki tarafı inan 3 boyutlu boklu değnek yaaa yani kp hiç gelmesin zaten kabalıkta sınır tanımıyo adam benim narin yapıma ters ama bu tek başına gelir çok var öyle kocasını bırakıp bırakıp keyfine kardeşine bize gelmişliği bir ay kalmışlığı gamsız gamsız

Valla ben birsey yapmadim dersem yeridir ben kabugunu soydum domatesin esim kup kup dogradi kaynamasina baktim kavanoza kat dedim katti canim benim uzmedi yapti :))

Ben de daha 4 kilodan yaptim. 6 orta kavanoz cikti. Kabuk soymadim, domatesleri de 6ya 8e.boldum. kaynayinca blender yaptm. Biraz daha kaynattim. Sen iyi ugrasmissin o kadar kavanoz.

Benim doktorumda evinde çevirdi iyice eğildi baktı sol tarafta başlamış dedi dikkat et çoğalır dedi. Ayakta çok durma dedi. Hatta bazı hamilelerde sosis gibi çıkıyor normal doğumda epizyotomi kesimi yapacak yer bulamıyoruz dedi. Damarları patlatmaktan korkuyormuş. Benimki geçer mi dedim. Geçer merak etme çok yoğun değil ayakta durma bırak evin pis kalsın dedi of ilk muayrnemi bukadar derin anlatmamıştım

Yok o botlu değneği kocan haketmiş canım. Her konuştuğunda ağzına vur artık:)))) kv ayıp ediyo artık kocasına:)) sen bi işittirssene. Anne bayramda babam yalnız olmaz sen kalsan sonra başka bi tatile falan mı gelsen dea

kızlar demıstım ya googleya dusucem dıye facede benım unıden arkadasım boy boy pıknık resımlerımı falan koymustu sıl dememe ragmen sılmemıstı o gun yazmıs face sıfrem calındı dıye cesme basında resımlerım var eyvah eyvah

Ahaaaaaaa önce faceye sonra google mı düştün hemde çeşme başında çok güldüm inşallah gülme komşuna gelir başına olmax

Benim kv de rahatsız seneye yapmaz artık. Annemlerin ki de uğraş öyle az bahçe yapıp. Sanırsam bende alışsam bu işlere iyi olacak. Onlar yapıyor diye fazla üzerinde durmadım hiç. Gerçi 2 senedir yalnızım öncesinde kv ile oturuyordum o yüzden hiç iş başa kalmadı.

herşeyin bi ilki var işte

Su aralar pek sık giremiyorum.okullar acilinca artik daha cok vakit gecirirm burda.simdi evde durdugumuz yok.gunduz ayri gece ayri yerdeyiz.
Bende bugun kv de den bavul alayimda kendim icin hastane cantami hazirliyayim. Dursun bi kosede hazir hazir.

benim babam olsa annemi boşardı valla annem de böyle bi sorumsuzluğu hiç bi zaman yapmadı zaten ben bunların aile yapısını çözemedim yıllardır.. onları artık benim söylemem olmaz ki kuzum koskoca kadın azcık olgun olsa kendi düşünür gelmezdi zaten :/

buyur burdan yak bi kere ben face e bana hiç sorulmadan benim de olduğum fotoların konmasını ya da etiketlenmeyi falan hiç sevmiyorum hayır bi de koyan arkadaş kendi tipine bakıyo tabii sadece kendi güzel çıktığı fotoları koyuyo sen makak maymunu gibi mi çıktın umrunda mı

aynen oyle cesmede oturmusum arkam donuk o kendı guzel dıye koymus sozde bırde tesetturluyum gunahtır yanı vebalı onun boynuna.akraba arasında da hep ıstagrama koyuyorlar ben cekılmıyorum genelde onlarla

Hamile hamile bi de arkaya mi oturtcaklarrr, valla gelir doverim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…