bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar ne var ne yok yıne bır bayram ve yıne gergınlık nereye gıtcez kım gelecek bıze vs..bız bıze olalım dıyen yok..bır de bayram sonrası 2 hafta rapor almam lazım verırler mı kı stres bastı

Evet öğrenmek gerekiyor kuzum aslında çok basitte bende annemden aliyorum gittikçe hiç halim yok yapcak halim olsada menemen yapsam fasulye filan koysam kisa ne iyi olurdu nerdeee

Hamile hamile bi de arkaya mi oturtcaklarrr, valla gelir doverim hepinizi
Sorma canım diğer bi ihtimal de babamın kv ile annemin ortasına oturması :)) bazen diyorum ki demek ki benim kıymetim ederim bu kadar yoksa eşim bu kadarını düşünürdü.. İnsan ne hakediyosa onu yaşıyo sonuçta.. Aslında eşim herşeyin önüne koyar beni daha şimdiden oğlunu hatta ama ya ben çok yumuşak yüzlüyüm ya kıymetsizim bilemedim canım.. Ama gerçekten çok moralim bozuk

Herkes bayram temizligine kaptirmis kendini her yer bos
Topicin en pasakli kullanicisi benim. Temizlige gelen kadin memlekete gitti, ben de elimi biseye surmedim. Pazar gunu esimle paspas yapariz yeter. Zaten hic akrabamiz yok ist.da gidip gelecek. Ailemin yanina da gitmiyoruz yol yoruyor artik diye. Bayramda istanbulu hep ovuyorlardi. Acicik da biz tadini cikaralim dedik, gitmedigimiz yerlere gideriz dedik. Bir kac arkadasla da ziyaret yapariz ohh miss

Ohhh valla bende esimi tek yolluyorum ailelere. Ben evde takilicam ohh miss.

Evet öğrenmek gerekiyor kuzum aslında çok basitte bende annemden aliyorum gittikçe hiç halim yok yapcak halim olsada menemen yapsam fasulye filan koysam kisa ne iyi olurdu nerdeee

Ya bi de onlar bahçeden yapıyor o yüzden fazla durmuyorum üzerinde. Aslında yapılsa yapılmıcak bişi değil

Dur bakalım cnm inşallah bsy çıkar da gelemez:) ne bileyim yaa inşallah güzel geçer tatilin biraz stres atarsin

urashaa nerdesiiiinnn noluuur gerii dooon duuulayyy :)

Beybisi nerelerdesin hersey yolundadir ins?

Offf kuzu buralardayımda cok bezginim bir kaç gündür moralim sıfırın altında eksi beş. neden diycen valla bilmiyorum depresyonun bası degil kıçı resmen :/
Her gün enerjik ve mutlu uyanacagım diye sözler veriyorum kendime. Öyle de uyanıyorum sonra sanki bi görünmeyen el bütün enerjimi emiyo. Geçer bir iki güne. Ama okuyorum merak etme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…