- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.665
- 248
- 39
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #51.961
Canım ben doğum yapmadım ama daha önce sezeryan olan ve 2.ye hamile olan tüm arkadaşlarımda aynı sıkıntı var.hatta kuzenim bebek orayı tekmeleyince canının çok yandığnı ve sancı oldgnu sölüyodu.ki ben laparskopi ile dış gebelik ameliyatı olmuştum küçücük 1cm lik dikişlerim bile sızlıyor ara ara.korkma lütfen.2 gün önce benimde 2 saati geçkin belden vuran sancım vardı. Yattım kalktım su içtim gezdim yatım döndüm kalktım gezdim. Ama bayaa endişelenmeye başlamıştım yavaş yavaş azaldı. Dediğin gibi kendimizi dinlemeliyiz. Buarada benim bazen sezeryan yerim tam kesi bölgem cızz cızz sızlıyor göbek çok büyüdü ondandır diyorum başka böyle olan varmı? 1_2 gündür çok nadir oluyor.
yok canim daha dogum yapmadim ama dun yazdim yaa canim arada girip begeniyorum canim zorlaniyorum artik nefesim kesiliyor kasilmalari siklasti 34+3 olduk bugun 36 haftama az kaldi 35+5 de randevum var haftaya cuma gunu 10-10-2016 dogum olabilir canim daha once gelmezse kizlarim :))Ikra meyra canım 2 gündür nerelerdesin doğum yapmadın dimi?
Ay su muhabbeti tam ogrenebilsek super olcak internette cok ayrintili bilgim yok sadece bulabildigim analik izni bitiminde hemen kullanilmak sartiyla yarim gun calisip tam maas aa hakkimiz varmis tabi bunu kullanirke ayrica sut izni kullanilmiomusta su okula gidene kadar yarim gun calisinca yarim maas disinda devlet 800 kusur lira ekstra para vermesi kismini bulamadim6 yasina kdr yarim gun calisip yarim maas alanlara devlet 800 küsür tl yardim yapiyomus gibi bisi dedi bana da arkadas, arastirmadim daha...
Önrmsemediğine denk gelmez buraya yazarsan biz seni panikletiriz doğruyu haadaneyeeÇocuk sayısına bakmıyor deseneayy ben ablama derdim her sancı da doğum diye giderlerdi gelirlerdi ben de kasılma diye gidip gidip geliyorum elbet birinde tutacak diye ümit ediyorum önemsemediğime denk gelirse evde kısmet artık
oyy masallah yaaa...yok canim daha dogum yapmadim ama dun yazdim yaa canim arada girip begeniyorum canim zorlaniyorum artik nefesim kesiliyor kasilmalari siklasti 34+3 olduk bugun 36 haftama az kaldi 35+5 de randevum var haftaya cuma gunu 10-10-2016 dogum olabilir canim daha once gelmezse kizlarim :))
Canim beninde oluyor ara ara bende usuttugum icin oluyor diye dusunuyorum 1 2 haftadir buralar cok sogudugu icin2 gün önce benimde 2 saati geçkin belden vuran sancım vardı. Yattım kalktım su içtim gezdim yatım döndüm kalktım gezdim. Ama bayaa endişelenmeye başlamıştım yavaş yavaş azaldı. Dediğin gibi kendimizi dinlemeliyiz. Buarada benim bazen sezeryan yerim tam kesi bölgem cızz cızz sızlıyor göbek çok büyüdü ondandır diyorum başka böyle olan varmı? 1_2 gündür çok nadir oluyor.
Yarın randevum var bakalım.15_20 Ekim dedi net değil canımsenin günün belli oldumu canım?
hadi bakalım hayırlısı....Yarın randevum var bakalım.15_20 Ekim dedi net değil canım
Önrmsemediğine denk gelmez buraya yazarsan biz seni panikletiriz doğruyu haadaneyee
Farketmedim canım dün sık giremedim hastanedeydim. Hayırlısıyla gününü bekler ikizlerin inşallah canım. Biz bir tane ile başedemiyoruz senin kasılmalar çok normal allah yardımcın olsun . Benim randevuda yarın bakalım paşam nasılmış:)))yok canim daha dogum yapmadim ama dun yazdim yaa canim arada girip begeniyorum canim zorlaniyorum artik nefesim kesiliyor kasilmalari siklasti 34+3 olduk bugun 36 haftama az kaldi 35+5 de randevum var haftaya cuma gunu 10-10-2016 dogum olabilir canim daha once gelmezse kizlarim :))
Naklen yayın yaparım artık
Çorap falan giysemde bende gazlanıyorum sanırımCanim beninde oluyor ara ara bende usuttugum icin oluyor diye dusunuyorum 1 2 haftadir buralar cok sogudugu icin
Canımgonulll 3. Çocuk ama bak sabah kramp var dedi bilemedi ben de anlamadım doğum sancısını nasıl anlıcaz
Doğum sancısını bilmem ama
canım Allah korusun erken yaşamayalım hiçbirimiz ama inan anlaşılmıcak gibi değil yani anormal bişiler olduğunu anlıyosun zaten kendini belli ediyor.cumartesi gecesi sabaha kadar alt bel kısmım içerden sancıdı (ne çok ne az) ama huzursuz ediyodu aynı zamanda kesintisiz rahim ağrım vardı çok değil ama sürekli.pazar öğlen acile gittik gerçektende sancım varmış.yani mesela istiraatle geçmeyen uzun süreli ağrı sancınız varsa doktora gidin derim...Allah hepimizin yardımcısı olsun.Amin.
Kızlar bide nst de sancınız normal sınırdaysa ,kanamanız yoksa suyunuz gelmediyse alttan elle muayne yaptırmayın.acilde hemşire yapmak istedi yaptırmadım ,doktorum öyle demişti.doğumu tetikleyebilir diye.ama kanama varsa su geldiyse mecbur yapılacak.bilginize.
Tabi ki hoşgeldin öncelikleben 1 hastane çıkışı 5-6 tane 5li takım.5zıbın kısa ve yarım kol.5 pijama .3penye yelek çorap patik...kalanları da 3-6aylık tulum takım vs aldım
Yapacaksın tabiiki
biz ne güneduruyoruz
Canım kasılma 32 haftadan sonra artar dedi doktorum korkma dedi tabi sancısız ve kısa süreli olduğu sürece.kasılma karnın komple taş gibi oluyor.bazen nefes kesiliyor.ama az hareket edince normale dönüyor.Ben daha kasilma var mi yok mu onu anlayamiyorum haftalardir burda konusulan...
Peki bu vajinadaki tekme yemisiz de çürümüş gibi olan sürekli agriya ne demeli? O hic gecmiyor sanki...
Bu bilgi iyi oldu. Normal sınır kaç olmali, haftaya göre degisir mi?
gonulll umarim her sey yolundadir canim...
ay ne diyosun ben okuyamadım geçmişio domates işini 2 hafta önce hallettim ama benimde canım çıkmıştı.. hadi geçmiş olsun tatlim sanada...
valla biz iyiyizde gonul un sancısı çıkmış nst de ondan haber bekliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?