bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.
Canım çok geçmiş olsun inşallah bebişin az kalır küvezde annesini kokusuna hasret bırakmaz dualarımız seninle ve minik yavrunla.

My moonlight Canım niye üzülüyorsun kilosu düşük değil ki. Benim ki de pazartesi 2450 kg di. Bak benim oğlan 4 haftada 900 gr almış seninki de san cin olana kadr 1 kilo daha alır. Kilolu bebek sağlıklı bebek diye bir şey yok sonuçta. Ne yapalım bizim oglanlarda ince uzun olacak boşver sağlıklı olsunlar yeterki

Hatırlıyorum canım. Doktorum bana Araba lastiği kokusunu duyup kemirmek isteyen hamile hastam vardı cips arada ye bişey olmaz dedi. Kola canım çektiğinde içmedim sordum sadece 1 kere iç asitli tavsiye etmem dedi 1 kere içtim 9 aydır. Ama cips arada yiyorum valla ne yalan söyleyeyim. Eşinde çok insafsızmış doktor bile öyle söylemiyor. İyiki kokuyu alınca çöpe saldırmadın

bence de Ya çok soru sordugumdan kafası karısıyor kadının dıorum ya da anladı baska dotora gıttıgımı ondan cevap vermek ıstemedı Du bakalım kv.min ısrar tekniği ben de işe yarıyorsa başkalarında da yarar belki diyerek pzt kontrole gittiğimde bidaha sorayım istikrarlı ısrarcı modunda Bakalım bu kez napıcak

Bende yoğurt ayran full bıraktım.meyve soğuk soğuk çok iyi gelio onu hiç birakmadm da İnşallah faydası vardr şeker sonuçta die içime çok sinmio o da.dediğin gibi en dikkat etmemz gereken zamanda bıkkınlık geldi.inşallah toparlarz

Ya valla o çöpten glen kokuyu içime çektim küçük emrah filmlerini aratmadı o halim dün kendini tartına 71 gördü hmen spora koştu gariptir kocam bu konuda :):) oğluşum napcak bakalım abur cubursuz :):)

Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.
Gönülcüm Allah analı babalı kardeşli büyütsün hayırlı olsun bebişin.
Kilosu gayet iyi, haftası da çok düşük değil bence.
Zaten celestone da yapıldın kaç kere, solunumu toparlar merak etme.
Biraz kilo alıp emme refleksi gelişince taburcu olur bence hiç korkma.

Cnm bnm miyomlar gözükmüyor seninki gözüküyor muydu

Çok şükür canım bebeğinin kilosu gayet iyi maşallah. Çok kalmaz kuvozde de Allah'ın izniyle... Sağlıkla, sıhhatle kavuşacaksın kızına inşallah. Dualarımız sizinle canım...

Amin canım. Rabbim hepimizin kuzucuklarına hayırlı, sağlıklı ömürler nasip etsin :)

Ben de onun icin konyaya gel git yapacagim canim.meram tipa da gidiyorum ama hic icime sinmedi.benimki riskli gebelik o yuzden her acidan dusunuyorum ve baskentte karar kildik.perinatolog oldugu icin emel hanimi tercih ettik ama baskasina yonlendirme olayi olursa da feyza hanimi tercih ederim.ilk defa gidecegim zaten.insallah memnun kalirim az zaman kaldi doguma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…