- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #52.241
Bende yoğurt ayran full bıraktım.meyve soğuk soğuk çok iyi gelio onu hiç birakmadm da İnşallah faydası vardr şeker sonuçta die içime çok sinmio o da.dediğin gibi en dikkat etmemz gereken zamanda bıkkınlık geldi.inşallah toparlarz
Gonulcum hayrli evlat olsun kızın inşallah.tez zamanda bebeğini alıp sağlıkla evinize gidersiniz inşallah çok duygulandm Allah Yardımcınız olsun canm kendine çok dikkat et çok şükür sağ salim kurtuldunuz insallah çok güzel olacak her seySabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.
Canım baştan beri 8.5 kilo almışım ben ikizlere göre 14 kg çok normal bence üzülme. Senin ikizler bile 2500 olmuştu son kontrolde dimi yanlış mı hatırlıyorum canım. Protein doktorda dedi ama yumurta kokuyor hiç yemem ben önceden beri. Unda karıştırıp patatesli otlu omlet gibi yesem olurmu acabaCanim 2545 kiloda cok kotu degil 3.400 dogar 39 haftaya kadar 35 haftadasin 3- 4 haftan var gibi saglikli yaa kilo doguncada alir sende pek kilo almamisin canim bebegi etkilermi bilmiyorum kilo alimini bu haftadan basla bol proteinle beslenmeye son haftalarda atak yapiyorlar benim kucuk oglum 2.800 du 1 kasimda 20 kasima kadar gunluk 2 haslanmis yumurta tukettim 20 kasimda oglum 3.700 dogdu canim :)) bende ikizlerde 14 kilo aldimnapalim sonra verrim.....
Bakalım bende nişan sancı su beklicem artık
bır kere baktıgında gormustu ama cook oldu 4. ayımdaydım sanırım 4 hafta once sordugumda cevam bile vermedi bilmiyorum ki gozukuyor mu gözükmüyor mu bidaha sorucamCnm bnm miyomlar gözükmüyor seninki gözüküyor muydu
Hatırlıyorum canım. Doktorum bana Araba lastiği kokusunu duyup kemirmek isteyen hamile hastam vardı cips arada ye bişey olmaz dedi. Kola canım çektiğinde içmedim sordum sadece 1 kere iç asitli tavsiye etmem dedi 1 kere içtim 9 aydır. Ama cips arada yiyorum valla ne yalan söyleyeyim. Eşinde çok insafsızmış doktor bile öyle söylemiyor. İyiki kokuyu alınca çöpe saldırmadın
Ayy inşallah bende meyveyi şeker diye bıraktım oğlan sürekli ileri gidiyordu. Erik ve elma alıyorum alınca. Şimdi toparlanma vakti
Canım önceden beri ileriydi biliyorsun bu ay 2 hafta geri kalmış ona kafayı taktım 4 haftada 500 gr almış benimki. Sağlıklı olsun yeter tabiki. 3 geçsin diye dua ediyorum sadece.My moonlight Canım niye üzülüyorsun kilosu düşük değil ki. Benim ki de pazartesi 2450 kg di. Bak benim oğlan 4 haftada 900 gr almış seninki de san cin olana kadr 1 kilo daha alır. Kilolu bebek sağlıklı bebek diye bir şey yok sonuçta. Ne yapalım bizim oglanlarda ince uzun olacak boşver sağlıklı olsunlar yeterki
Canim nilke halen hastanede 32 yi doldursun diye bekliyoruz simdilik durumlar boyle bizde iyiyiz oglumu gormeyi bekliyorum 10 ekimde randevum hayirlisi sen nasilsin
Gecmiş olsn canım ağrı kesici vs. yapmadılar mı? Bebişin ne durumda şuan? En son ne dedi doktorun? yeni bilgi verdi mi? Keşke yanında olabilsek canım aklımız sendeYazdiklarinizi okuyamadm.hepini,den Allah razi olsun.insallah sizlee vaktinde saglikla kucaginiza alirsiniz.
Dogar dogmaz saniyelik gordum bebegimi.suan daha yatiyorum agrilarim cok.
Canım baştan beri 8.5 kilo almışım ben ikizlere göre 14 kg çok normal bence üzülme. Senin ikizler bile 2500 olmuştu son kontrolde dimi yanlış mı hatırlıyorum canım. Protein doktorda dedi ama yumurta kokuyor hiç yemem ben önceden beri. Unda karıştırıp patatesli otlu omlet gibi yesem olurmu acabahaşlanmış tüketemiyorum hiç. 38+ olunca alacaktı şimdi sonuna kadar dursun dedi bakalım atak yaparsa fikrini değiştirir mi bilmiyorum. elimden geleni yapıcam artık. Birde ciğer yesem son ay bişey olurmu annem yapacak ama benim kafa karışık yesemmi yemesemmi zararımı faydasımı olur
Gecicek insallah canim dua edioruz ins kavusucan kizinaYazdiklarinizi okuyamadm.hepini,den Allah razi olsun.insallah sizlee vaktinde saglikla kucaginiza alirsiniz.
Canım ilk günü atlattınmı gerisi kolay ağrı mağrı kalmıcak.bebeişinde gayet sağlıkla kucağına gelecek Allahın izniyle benim hiç süphem yok.Allahım yanınızda olsunYazdiklarinizi okuyamadm.hepini,den Allah razi olsun.insallah sizlee vaktinde saglikla kucaginiza alirsiniz.
canım ömürlü olsun bebeğin inşallah en kısa sürede kavşursun sen içini ferah tut ki sütün gelsinYazdiklarinizi okuyamadm.hepini,den Allah razi olsun.insallah sizlee vaktinde saglikla kucaginiza alirsiniz.
Ben 3-4 defa ciger yedim canim doktor abartmadan tuketebilirsin dedi omlet degilde menemen oneriliyor canim domateste bebege faydasi var ve suyunda pistigi icin yumurta faydali oluyor canim et balik tavuk tuket bulgur pilavi bol yogurt sut kasar muz ceviz badem fistik ben bunlari tuketiyorum 33+4 de 2.205 ve 2.100 kilodalar kizlar canimCanım baştan beri 8.5 kilo almışım ben ikizlere göre 14 kg çok normal bence üzülme. Senin ikizler bile 2500 olmuştu son kontrolde dimi yanlış mı hatırlıyorum canım. Protein doktorda dedi ama yumurta kokuyor hiç yemem ben önceden beri. Unda karıştırıp patatesli otlu omlet gibi yesem olurmu acabahaşlanmış tüketemiyorum hiç. 38+ olunca alacaktı şimdi sonuna kadar dursun dedi bakalım atak yaparsa fikrini değiştirir mi bilmiyorum. elimden geleni yapıcam artık. Birde ciğer yesem son ay bişey olurmu annem yapacak ama benim kafa karışık yesemmi yemesemmi zararımı faydasımı olur
Benimki de 71 kilo verdim diye seviniyorYa valla o çöpten glen kokuyu içime çektim küçük emrah filmlerini aratmadı o halimdün kendini tartına 71 gördü hmen spora koştu gariptir kocam bu konuda :):) oğluşum napcak bakalım abur cubursuz :):)
Tamam cnm sor bakalım ne dicek bnm de en büyüğü 7 cme yaklasmsti baya oldu ama su an 10 cm olms mudur bilmyrm.göremiyo doktorlar inşallah doğumda alırlar da kurtuluruzbır kere baktıgında gormustu ama cook oldu 4. ayımdaydım sanırım 4 hafta once sordugumda cevam bile vermedi bilmiyorum ki gozukuyor mu gözükmüyor mu bidaha sorucam
Evet cnm kabul etmek zorundalar yasa çünkü burada önemli olan analık izni bittikten sonra iş yerine bu talebi dilekçe ile bildirmek. Aynen yerine getirmezlerse tazminat hakkın oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?