bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kiz cnm benim ki. Bakalim bi yarin olsunda insallah hersey yolundadir kilosu sagligi durumu fln. Ben yarin muhtemelen 2gibi orda olurum en gec bi aksilik cikmazsa. Adim da Gozde bu arada :)
Oy senin kiz miydi maşallah prensese:) bz de 1.30 gibi çıkacaz 3 olmadan gelirz inşallah karşılaşırz. Bn üstüme gri uzun tunik gycem siyah eşofman giyer im orda çekmiyor telefon böyle buluruz brbrmzi :) inşallah yuzunu görürüm bi kere temmuzda gördüm bi daha da görmedim. Sen gördün mü cnm nurettin beyde.1 dakka baktı göstermiyor deyip kapattı hemen

Konuştunuzmu Can'ım merak ettim
Yanlış duymuş eşim öyle yüksek değilmiş. 1800 normal doğum 2100 sezaryenmis medikal park da. Ama öbür hastaneye gittik bi de orada 1100 normal 1300 sezaryen dediler ve hastanenin odalarını doğumhanesini gezdik öyle kötü değildi gayet güzeldi. Ama o hastane de erkek doktor var :) ikna oldu o hastane de erkek doktor da da doğum yapabilirsin kendin karar ver dedi. Bende masraf fazla olsun istemiyorum hem erkek doktor hakkında iyi şeyler duydum kuzenim onda doğum yapmış gayet memnunMuş. Sanırım erkek doktora sonunda karar vereceğiz.

Aynen cnm nası bsy bu sanci yaaa hrkste farklı seyrediyor:) azcık adet sancısı gibi olunca aha diyrm sanci bu hrhlde

İyi olms canim sevindim kim içine siniyorsa onu sec.gonulun anlattıklarını eşime anlattım doktoru kadinmis ama en aşağı 3 erkek varms bak dedim bayan doktor da olsa illa erkek de oluyorms dedjm öyle şaşkın şaşkın baktı :)

Ilk gittigimde gormustuk iyice ama en son gittigimde bana da gostermio dedi kapatti cok yogundu sanirim ondan biraz salladi gibi geldi.

Aynen cnm bizimde o taç lı hastane cikisimz yikanck bende makineye atmadm.hastane çantamı hazirlyym ya da pijama vs.alınca ekliim olmadı.bende şimdi bile hemen yorulyrm makineyi bosaltiyrm dolduramiyrm.birini yapsam öbürü kalio yani.İnşallah bu hafta tamamlayablrm hazır olur herşey

Onu bende söylüyorum :) doğumhane de doktor bayan olsa bile erkek de oluyor dedim :) bu önümüzde ki 2 hafta o erkek doktorun randevuları doluyMuş. Kongreye gidecekmis hem randevu yok dediler ama bugün doktor hastane de nöbetçiymis. Akşam muayene saati geçince nöbette bizi muayeneye alırsa ona devam edeceğiz olmazsa da mecbur medikal parka bayana gideceğim

Dediğin gibi alışveriş işini bitirmem lazım artık.yıkama yerleştirme eksik olsa da tamamlanır da almak işini benm hemen yapmam lazım

2 hafta önce fln yaptım ben o zmn çok iyiymsim ya yıkadim astim ütüledim hiç yorulmadan.ama smdi bi mutfakta yemek yapayım diyrm 2 dakka ayakta duramiyorm.aynen canım en acilinden bitir hemen:)

Aynen cnm nası bsy bu sanci yaaa hrkste farklı seyrediyor:) azcık adet sancısı gibi olunca aha diyrm sanci bu hrhlde
Kızlar geçen hafta sonu bende 2 gün adet sancısı gibi sancı çektim orta derecede bi sancıydi ama beni tedirgin etti açıkçası. Pazartesi günü hastaneye gittim ama tabi pazartesiye kadar epey geçmişti. Nts ye bağladılar sancı çıkmadı. Doktora neden ağrıyor sancı değilmiş deyince idrar tahlili istedi idrar yollarında iltihap olabilir diye ve idarar sonucu da temiz çıktı ve öyle olur stresten olmuştur son aylar dedi. Şimdi pek olmuyor. Ayağıma çorap girmediğim için oldu sanırım bu aralar çorapsiz durmuyorm hiç ağrı yok

Rossella hangi medical park a gidiyorsun...ben ankaradayim batikent medical parka gidiyorum 3830tl dediler doguma+doktor kontrolu 85 tlydi 115tl olmus

Aynen canım benim yaklaşık bir aydır böyle çok anlık bi adet ağrısı oluyo geçiyo hemen.. Bi akşam geçmedi sadece bi kaç saat sürdü o da çok yoğun diildi.. Anneme bu sabah bi daha sordum anne bu sancıyı anlamıyo olabilir miyiz diye?? Pis pis güldü o sancı bi geldi mi mutlaka anlarsınız dedi :/ sanırım eccükk ağır bi şey bu

Evet cnm bu adet sancısı da yeni olmaya başladı bnde ama hafif. Aynen o sanci belli ediyormus ama dakka li giriyormus önce yarım saat snra 20 dakkaya dusuyor ms en son dakkada bir oluyorms:) inşallah hc sanci cekmeden sezeryana giriveririz :)

Kızlar bebek ve kendiniz için ayrı çantalar mı hazırlıyorsunuz? İki ayri çanta sanki daha rahat olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…