- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #53.521
Oy senin kiz miydi maşallah prensese:) bz de 1.30 gibi çıkacaz 3 olmadan gelirz inşallah karşılaşırz. Bn üstüme gri uzun tunik gycem siyah eşofman giyer im orda çekmiyor telefon böyle buluruz brbrmzi :) inşallah yuzunu görürüm bi kere temmuzda gördüm bi daha da görmedim. Sen gördün mü cnm nurettin beyde.1 dakka baktı göstermiyor deyip kapattı hemenKiz cnm benim ki. Bakalim bi yarin olsunda insallah hersey yolundadir kilosu sagligi durumu fln. Ben yarin muhtemelen 2gibi orda olurum en gec bi aksilik cikmazsa. Adim da Gozde bu arada :)
Bn de de 3 gündür yogun bi akinti var canım bembeyaz kokusuz ayağa kalkyrm su gibi akiyoHayırlı haftalar kızlar..sabah kalktım su gıbı akıntım oldu camasırum ıslanmış resmen sızde de oluyormu normalmi
Yanlış duymuş eşim öyle yüksek değilmiş. 1800 normal doğum 2100 sezaryenmis medikal park da. Ama öbür hastaneye gittik bi de orada 1100 normal 1300 sezaryen dediler ve hastanenin odalarını doğumhanesini gezdik öyle kötü değildi gayet güzeldi. Ama o hastane de erkek doktor var :) ikna oldu o hastane de erkek doktor da da doğum yapabilirsin kendin karar ver dedi. Bende masraf fazla olsun istemiyorum hem erkek doktor hakkında iyi şeyler duydum kuzenim onda doğum yapmış gayet memnunMuş. Sanırım erkek doktora sonunda karar vereceğiz.Konuştunuzmu Can'ım merak ettim
Aynen cnm nası bsy bu sanci yaaa hrkste farklı seyrediyor:) azcık adet sancısı gibi olunca aha diyrm sanci bu hrhldeGünaydın canlar.. Herkes iyidir inşallah.. @benseniyerim canım gözün aydın kuzucun nası l?? K kahve_delisi sen nasıl oldun tatlım?? Sancıların azalmıştır inşallah.. Hakkınızda hayırlısı olsun.. @Enfal97 canım sancı falan mı tuttu hayırdır Ayy ben çeksem de anlamam kız o sancıyı
İyi olms canim sevindim kim içine siniyorsa onu sec.gonulun anlattıklarını eşime anlattım doktoru kadinmis ama en aşağı 3 erkek varms bak dedim bayan doktor da olsa illa erkek de oluyorms dedjm öyle şaşkın şaşkın baktı :)Yanlış duymuş eşim öyle yüksek değilmiş. 1800 normal doğum 2100 sezaryenmis medikal park da. Ama öbür hastaneye gittik bi de orada 1100 normal 1300 sezaryen dediler ve hastanenin odalarını doğumhanesini gezdik öyle kötü değildi gayet güzeldi. Ama o hastane de erkek doktor var :) ikna oldu o hastane de erkek doktor da da doğum yapabilirsin kendin karar ver dedi. Bende masraf fazla olsun istemiyorum hem erkek doktor hakkında iyi şeyler duydum kuzenim onda doğum yapmış gayet memnunMuş. Sanırım erkek doktora sonunda karar vereceğiz.
Ilk gittigimde gormustuk iyice ama en son gittigimde bana da gostermio dedi kapatti cok yogundu sanirim ondan biraz salladi gibi geldi.Oy senin kiz miydi maşallah prensese:) bz de 1.30 gibi çıkacaz 3 olmadan gelirz inşallah karşılaşırz. Bn üstüme gri uzun tunik gycem siyah eşofman giyer im orda çekmiyor telefon böyle buluruz brbrmzi :) inşallah yuzunu görürüm bi kere temmuzda gördüm bi daha da görmedim. Sen gördün mü cnm nurettin beyde.1 dakka baktı göstermiyor deyip kapattı hemen
Canim bitir en kisa zamanda.bnm şu an hc bsy yapacak halim yok mesela.bzm de besik gelmedi daha biberon emzik kaynatcam kral tacı hastane çıkışım yıkanacak makineye atamadim taslari duser diye.başka da bsyim kalmadı çanta hazır.
Onu bende söylüyorum :) doğumhane de doktor bayan olsa bile erkek de oluyor dedim :) bu önümüzde ki 2 hafta o erkek doktorun randevuları doluyMuş. Kongreye gidecekmis hem randevu yok dediler ama bugün doktor hastane de nöbetçiymis. Akşam muayene saati geçince nöbette bizi muayeneye alırsa ona devam edeceğiz olmazsa da mecbur medikal parka bayana gideceğimİyi olms canim sevindim kim içine siniyorsa onu sec.gonulun anlattıklarını eşime anlattım doktoru kadinmis ama en aşağı 3 erkek varms bak dedim bayan doktor da olsa illa erkek de oluyorms dedjm öyle şaşkın şaşkın baktı :)
The_new artık hazırlanmalisin canım benimde baya yapılacak işlerim var ama ev içinde olucak seyler cantam yapılacak, bebeğin odası düzenlenip park yatağı kurulacak, biberon emzik kaynatilcak, ekim ayını gorduk artık halısının ve pamuk yatağının gelmesini bekliyorum, bebek arabası desen almadik zati portbebe aldık bebek arabasıni bahara alicaz kısmetse
2 hafta önce fln yaptım ben o zmn çok iyiymsim ya yıkadim astim ütüledim hiç yorulmadan.ama smdi bi mutfakta yemek yapayım diyrm 2 dakka ayakta duramiyorm.aynen canım en acilinden bitir hemen:)Aynen cnm bizimde o taç lı hastane cikisimz yikanck bende makineye atmadm.hastane çantamı hazirlyym ya da pijama vs.alınca ekliim olmadı.bende şimdi bile hemen yorulyrm makineyi bosaltiyrm dolduramiyrm.birini yapsam öbürü kalio yani.İnşallah bu hafta tamamlayablrm hazır olur herşey
Kızlar geçen hafta sonu bende 2 gün adet sancısı gibi sancı çektim orta derecede bi sancıydi ama beni tedirgin etti açıkçası. Pazartesi günü hastaneye gittim ama tabi pazartesiye kadar epey geçmişti. Nts ye bağladılar sancı çıkmadı. Doktora neden ağrıyor sancı değilmiş deyince idrar tahlili istedi idrar yollarında iltihap olabilir diye ve idarar sonucu da temiz çıktı ve öyle olur stresten olmuştur son aylar dedi. Şimdi pek olmuyor. Ayağıma çorap girmediğim için oldu sanırım bu aralar çorapsiz durmuyorm hiç ağrı yokAynen cnm nası bsy bu sanci yaaa hrkste farklı seyrediyor:) azcık adet sancısı gibi olunca aha diyrm sanci bu hrhlde
Yanlış duymuş eşim öyle yüksek değilmiş. 1800 normal doğum 2100 sezaryenmis medikal park da. Ama öbür hastaneye gittik bi de orada 1100 normal 1300 sezaryen dediler ve hastanenin odalarını doğumhanesini gezdik öyle kötü değildi gayet güzeldi. Ama o hastane de erkek doktor var :) ikna oldu o hastane de erkek doktor da da doğum yapabilirsin kendin karar ver dedi. Bende masraf fazla olsun istemiyorum hem erkek doktor hakkında iyi şeyler duydum kuzenim onda doğum yapmış gayet memnunMuş. Sanırım erkek doktora sonunda karar vereceğiz.
Aynen canım benim yaklaşık bir aydır böyle çok anlık bi adet ağrısı oluyo geçiyo hemen.. Bi akşam geçmedi sadece bi kaç saat sürdü o da çok yoğun diildi.. Anneme bu sabah bi daha sordum anne bu sancıyı anlamıyo olabilir miyiz diye?? Pis pis güldü o sancı bi geldi mi mutlaka anlarsınız dedi :/ sanırım eccükk ağır bi şey buAynen cnm nası bsy bu sanci yaaa hrkste farklı seyrediyor:) azcık adet sancısı gibi olunca aha diyrm sanci bu hrhlde
Anladım canım dmk normal ilk kez olduda bende cogalırsa drumuza soralımBn de de 3 gündür yogun bi akinti var canım bembeyaz kokusuz ayağa kalkyrm su gibi akiyo
Evet cnm bu adet sancısı da yeni olmaya başladı bnde ama hafif. Aynen o sanci belli ediyormus ama dakka li giriyormus önce yarım saat snra 20 dakkaya dusuyor ms en son dakkada bir oluyorms:) inşallah hc sanci cekmeden sezeryana giriveririz :)Aynen canım benim yaklaşık bir aydır böyle çok anlık bi adet ağrısı oluyo geçiyo hemen.. Bi akşam geçmedi sadece bi kaç saat sürdü o da çok yoğun diildi.. Anneme bu sabah bi daha sordum anne bu sancıyı anlamıyo olabilir miyiz diye?? Pis pis güldü o sancı bi geldi mi mutlaka anlarsınız dedi :/ sanırım eccükk ağır bi şey bu
Yarın sorcam canm doktoruma haber verjrimAnladım canım dmk normal ilk kez olduda bende cogalırsa drumuza soralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?