bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın kızlar bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı ikili test yaptırdık kan verdim sonucu cumaya çıkarmış şükür herşey yolundaymış ilk beş dakika uyuyormuş biraz doktor oynayınca uyandı kıpır kıpır eller ayaklar Yüzde altmış erkek Dedi ama yanılma payı büyük Dedi bakalım siz ne tahmin edeceksiniz :) herkesin çok hayırlı haberler aldığı bir hafta olsun inşallah

Eklentiler

• image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 108
Canım maşallah bebişine büyümüş bayaa:) bende tipini erkeğe benzettim allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Oyy masallah .. kocaman duruyor.

tatlım boyu kaç cm pek anlayamadım kagıtta yazandan.

Massalah canim pasana rabbim saglikla nasip etsin insallah tipi erkekge benzettim saglikla kalin insallah

KIZLAR BENİM BEBEĞİM SAĞ TARAFTA KASIĞIMDA VE ORADA HEP BATMA HİSSİ VAR BAZEN OTURUKEN RAHATSIZ EDİYOR NE ZAMAN YUKARIYA ÇIKACAK BU BEBİŞLER

Peki ozaman bizden niye 2. Düzey usg istenmedi. Normal usg ile baktılar. Seninki kadar incelenmedi. İnşallah sağlıkla doğar bebişlerimiz.
valla canım bilmiyorum ben çok araştırdım kendi doktoruma da sordum neden diye biz tüm damar yolu açık mı? ve kapalı olan var mı diye görmek istiyoruz dedi annenin damarlarınada bakıyorlar bebeğe zarar verecek herşeyi önceden müdahale etmek için... organların hepsine neredeyse

hatta bebişin renkilisini bile gösteriyorlar :)

çk şükür bende detaylıya girdim bende detaylıda öğrendim cinsiyetini ama zorla söylettim benimde kızım olcakmış %70 dedi doktor :) Rabbim sağlık versinde hiç önemli değil kız erkek :)

benımde kontrolum bu cuma günü :)

inşallah cuma günü 11+2 olucam bakalım benım miniğim ne kdar büyümüş :)

en hızlı 11. haftada büyüyormuş telefondaki uygulama öyle diyor :)

oyy sorma 10 haftalıkken minik minik hareketler eden kuzum 11. haftada parende atacaktı neredeyse dokoturm çok şaşırdı çok hareketli bir bebek olacak maşallah dedi :)
benim 9. haftada elleri kolları belli değildi 10. haftada hareketlenmeye bile başladı 11. haftada takla atıyordu tabiri caizse

benımde kontrolum bu cuma günü :)

inşallah cuma günü 11+2 olucam bakalım benım miniğim ne kdar büyümüş :)

en hızlı 11. haftada büyüyormuş telefondaki uygulama öyle diyor :)
En hizli 12 haftadan sonra canim rabbim saglikli haberler aldirmayi nasip etsin cumlemize insallah.. amin

Oyy masallah .. kocaman duruyor.

tatlım boyu kaç cm pek anlayamadım kagıtta yazandan.

5.11 cm olmuş normalde 11+4 üm 11+6 yazıyor ultrasonda bende söylemez cinsiyeti küçük diyordum sormadan kendisi söyledi :) sende gönlündeki neyse onun haberini alırsın inşallah

Massalah canim pasana rabbim saglikla nasip etsin insallah tipi erkekge benzettim saglikla kalin insallah

Hepimizinkini inşallah sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil senin kızların da burda doktor onaylı cinsiyetlerini hep beraber kutlayalım inşallah :)

çk şükür bende detaylıya girdim bende detaylıda öğrendim cinsiyetini ama zorla söylettim benimde kızım olcakmış %70 dedi doktor :) Rabbim sağlık versinde hiç önemli değil kız erkek :)

Bende hiç beklemiyordum birden erkek Dedi Bi daha tekrarlattım erkek mi oldum :) daha küçük söylemez diyordum gerçi yanılma payı nedeniyle yine bir ay daha bekliycez:)))

Bende hiç beklemiyordum birden erkek Dedi Bi daha tekrarlattım erkek mi oldum :) daha küçük söylemez diyordum gerçi yanılma payı nedeniyle yine bir ay daha bekliycez:)))
olsun en azından kız dediği için kızım diye sevebilirim :) değişirsede oğlum derim onunla konuşuyor olmam yeter bi his tahmin ama nedense doktoruma güveniyorum ya :) Ama sonsuz değil umarım yanılmaz hayırlısı olsun iikimiz içinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…