bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Agzin bal yesin insallah canim evet doktor onayli rabbimin izniylede isimlerinide kiyafetlerinide ihtiyaclarimizida burdan konusuruz insallah saglikla

Doğuya eşler gitmiyor dedi bazi asker eşleri ama tam blmyrm.öğretmen olnca dışarı cikcak sensin aklım kalır sen gelme dedj eşim bakalm hamile kalınca is degsti inşallah doğum olur da evde dururum bakalm nolxak bz de blmyrz. Ama bzm kesin değil çıkıp çıkmayacagi. seneye kesin gbi Doğu görevi yapmadık bz hic.inşallah hayrli yerler olur ikimz için de

Massalah canim 20 haftalara gelmisin darisi bizlere olsun insallah sagliniz nasil kuzum rabbim saglik versin cumlemize .. amin saglikla kal
Canım benim amin inşallah, hepimiz sağlıklı sıhhatli alalım kucaklarımıza, çok şükür kuzum biz iyiyiz, siz nasılsınız bakalım, nasıl gidiyor, cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun? sağlıkla kalın tatlım

Yarin randevum var canim 12+3 digeri 12+0 olucagiz yarin insallah detaylida var yarin galiba doktora gidim yarin guzel haberler saglikli haberler verelim hep beraber insallah.. amin cok sevindim iyi olmaniza kuzum

Kızlar ne güzel büyümüş bebişleriniz bende çarşamba gidicem inşallah 9+2 oluyorum inşallah bende güzel haberler veririm :)

Benimde yarin kontrolum 2li test icin cagirdi doktor. Ben ayni gun cikar die dusunuodum test sonuclarini. Demek ayni gun alamioruz. Bide onun sonucuni bekle nasil cikcak die. Ama masallah yaa kocaman :) heyecanladim yaa. Bakalim banada bi cinsiyet tahmininde buluncak mi

Yarin randevum var canim 12+3 digeri 12+0 olucagiz yarin insallah detaylida var yarin galiba doktora gidim yarin guzel haberler saglikli haberler verelim hep beraber insallah.. amin cok sevindim iyi olmaniza kuzum
Maşallah kuzucuklara, hadi güzel haberlerini bekliyoruz tatlım, Allah'a emanetsiniz....

canım kan tahlili sonucu geç çıkıyor detaylı ultrasonu orda bakarken söylüyorlar sana :) RRabbim güzel haberler nasip etsin inşallah

hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz :) unutma haber vermeyi unutmazsan benide etiketle inşallah

Bn oğlan hssedyrm eşim hamile kalmadan önce ahmet koycam diyordu o yüzden o Ahmet olarak içimize sindi:)kız ismi eşimle bnm isim hecelerinden yaren oluyor ama karar veremiyorum feyza da olabilir kız ismi hala kesinleşmedi

Biz hala endişeliyiz ve inanamıyoruz o yüzden pak düşünmüyoruz ismi ama, hamile olduğumu duyan isim so

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…