- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 373
- 34
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.381
canım o 3d dediğin olanla bakılıyor :) ama iç organlarına ve damarlarına normal ultrason görüntüsü ile bakılıyor renki ışıklar damarların üzerinde yanıp sönüyor doppler dedikleri şey işte...Peki bu detayli ultrason dedigin yine bugune kadar bakilan ultrason goruntusuyle ayni mi yoksa 3d fln diolar ya oyle mi
canım çok sevindim senin adına benimde 5 gün birden atmıştı sonra her hafta gittiğimde ayrı attı şuan adet tarihimden 1 hafta daha ilerde bunlar olağan şeyler Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Senin adına çok sevindimmm Ama nedense senin oğlun olcak gibi hissettim :)Kizlar geldim hastaneden hersey yolunda gec dollenmeyle bir hafta geriden geliyordu simdi yetismis haftasina masallah dedi dr ayin 16 sina 2li tarama icin gun verdi kizlar sizdende cok guzel haberler bekliyorum opuyorum hepinizi
Benim de sağ tarafta batma oluyor ama böyle şeyler tedirgin ediyor beni :)
Maşallah canım bebişini sende gördün gününü yakalamasına sevindim. Bebiş hareket ediyormuydu usg varmı atsana darısı kontrole gidecek olanlaraKizlar geldim hastaneden hersey yolunda gec dollenmeyle bir hafta geriden geliyordu simdi yetismis haftasina masallah dedi dr ayin 16 sina 2li tarama icin gun verdi kizlar sizdende cok guzel haberler bekliyorum opuyorum hepinizi
Kizlar geldim hastaneden hersey yolunda gec dollenmeyle bir hafta geriden geliyordu simdi yetismis haftasina masallah dedi dr ayin 16 sina 2li tarama icin gun verdi kizlar sizdende cok guzel haberler bekliyorum opuyorum hepinizi
Eşim de benim gelmemi istemiyor ama ben gitmek istiyorum,şuan birçok yere ev gitmiyormuş bakalım bekleyip göreceğiz inşallah,siz de iyi bir yere gidersinizDoğuya eşler gitmiyor dedi bazi asker eşleri ama tam blmyrm.öğretmen olnca dışarı cikcak sensin aklım kalır sen gelme dedj eşim bakalm hamile kalınca is degsti inşallah doğum olur da evde dururum bakalm nolxak bz de blmyrz. Ama bzm kesin değil çıkıp çıkmayacagi. seneye kesin gbi Doğu görevi yapmadık bz hic.inşallah hayrli yerler olur ikimz için de
Haklısın şu zamanda bebişle oralarda daha çok zorlanabilirsiniz keşke biraz daha bekleşen eşin gitsede sen acele etme bence canımEvet benim eşimde asker jandarma,bizim tayin kesin eşim gidiyor ama bizim mayıs ayında belli olacak ben de öyle diyorum bebek doğsaydı da öyle gitseydik çünkü kızımın doğumunda doğudaydik ve başıma gelebilecek bütün olumsuzlukları yaşadım.hakkımızda hayırlısı artik
Ayyy canım ya sevindim adına darısı bize inşGünaydın kızlar bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı ikili test yaptırdık kan verdim sonucu cumaya çıkarmış şükür herşey yolundaymış ilk beş dakika uyuyormuş biraz doktor oynayınca uyandı kıpır kıpır eller ayaklar Yüzde altmış erkek Dedi ama yanılma payı büyük Dedi bakalım siz ne tahmin edeceksiniz :) herkesin çok hayırlı haberler aldığı bir hafta olsun inşallah
Canim hemen kurtaj olma derim baska doktorada gorun 1 hafta fark varmis belkide atiyor yanlis gorduler yarin guzel mutlu saglikla haberlerle evine donersin insallah rabbim saglik versinSabah ikili test için doktora gitmiştim. bebeğimin kalp atişlarını göremedi doktor 12haftalik olması gerekirken 11+1 de görünüyor. Radyolojiye yolladı ordada kalp atışı yok dediler. Yarın sabah kürtaj olmaya gidicem çok üzgünüm. Ağlamaktan şiştim resmen. Ama varmış bunda da bir hayır diyorum. Rabbim sizlere evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kendinize dikkat edin.
Sagol canim yarin 2:30 da insallah saglikli mutlu haberlerle evime donerim rabbim cumlemize nasip etsin saglikla mutlulukla evlerine donmelerini insallah .. aminMaşallah canım bebişini sende gördün gününü yakalamasına sevindim. Bebiş hareket ediyormuydu usg varmı atsana darısı kontrole gidecek olanlaraIkra meyra yarın kontrol varmış merakla bekliyorum canım saat kaçta. Umarım sende iyi haberler alırsın.
Insallah canimmm benim ben hepimizin cok guzel bi sekilde yavrularimizi kucagimiza alacagimiza inaniyorumHayırlısı olsun, sonuna kadar hep güzel haberler almanı dilerim canım, hepimizin inşallah sağlıkla hayırlısıyla geçsin hamilelik ve doğum süreci...
Evet canim kipirdiyor dedi dr ama goruntu cok net degildi usg cekemedi kalbini duydum kuzumun hepimiz cok guzel haberler alalim bidaki randevuya net usg resmjni atarim kizlar daha net gorurum insMaşallah canım bebişini sende gördün gününü yakalamasına sevindim. Bebiş hareket ediyormuydu usg varmı atsana darısı kontrole gidecek olanlaraIkra meyra yarın kontrol varmış merakla bekliyorum canım saat kaçta. Umarım sende iyi haberler alırsın.
Canim Cok sevindim massalah bebegine rabbim saglikla nasip etsin insallah saglikla kalEvet canim kipirdiyor dedi dr ama goruntu cok net degildi usg cekemedi kalbini duydum kuzumun hepimiz cok guzel haberler alalim bidaki randevuya net usg resmjni atarim kizlar daha net gorurum ins
Sahi mi canim ya benim kizim var 21 aylik bakalim minigimin cinsiyeti ne olcak hayirlisi bitanem saglikla gelsin butun melekler bidaki randevuda usg ciktisi alicam insallah net bi sekilde gorunur de o zaman yine tahmin istiycemcanım çok sevindim senin adına benimde 5 gün birden atmıştı sonra her hafta gittiğimde ayrı attı şuan adet tarihimden 1 hafta daha ilerde bunlar olağan şeyler Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Senin adına çok sevindimmm Ama nedense senin oğlun olcak gibi hissettim :)
Canim Cok sevindim massalah bebegine rabbim saglikla nasip etsin insallah saglikla kal
Canım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim rabbim sanada yakın zamanda hayırlı evlatlar versin.Sabah ikili test için doktora gitmiştim. bebeğimin kalp atişlarını göremedi doktor 12haftalik olması gerekirken 11+1 de görünüyor. Radyolojiye yolladı ordada kalp atışı yok dediler. Yarın sabah kürtaj olmaya gidicem çok üzgünüm. Ağlamaktan şiştim resmen. Ama varmış bunda da bir hayır diyorum. Rabbim sizlere evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kendinize dikkat edin.
Ben cok uzuldum cok ama umarim en kisa zamanda yine anne olursun keske elimden daha fazlasi gelse acilarini hafifletsemSabah ikili test için doktora gitmiştim. bebeğimin kalp atişlarını göremedi doktor 12haftalik olması gerekirken 11+1 de görünüyor. Radyolojiye yolladı ordada kalp atışı yok dediler. Yarın sabah kürtaj olmaya gidicem çok üzgünüm. Ağlamaktan şiştim resmen. Ama varmış bunda da bir hayır diyorum. Rabbim sizlere evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kendinize dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?