bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun çok üzüldüm

Canım benim geçmiş olsun ama acele etme hemen bi doktora daha görün çünkü aradaki fark çok az hemen operasyon olma bence ama eğer aksi bi durum olursa da takdir böyleymiş demek lazım

çok üzüldüm canım Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin tekrar inşallah mucize olur belki kalbi atar tekrar

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama başka bir doktora daha gitseniz keske

Insallah en kisa zamanda yine anne olursun canim benim
Gittim zaten arkadaşlar. 3 doktor baktı malesef kalp atımı yok. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim...sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.
Gittim zaten arkadaşlar. 3 doktor baktı malesef kalp atımı yok. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim...sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.

Ya sen sor bol bol cinsiyeti dayanamaz söyler bence :) sağlıklı olsunlar da çok önemli değil ama insan merak ediyor yine de yarın güzel haberlerini bekliyorum

Cocuklar oglenci canim mecbur o saatte gidiyorum insallah hayirli haberler yazariz buraya :) sen beni meraklandirdin bende yazmicam
 ama şeyyy ben okadar merak edeceğini düşünemedim birde ogün gezmeye vurdum kendimi düşünemedim. Ama sen yapmazsın biliyorum umarım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…