bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Normal canım o sertlik bebek.işte :)

Tam bilmiyrm ama bi sorun çıkmadı galiba.olsa bilirdim.Şimdi sehirdisinda oldgm için testlrme bakamiyrm.Eve gidince bakayım İnşallah

hosbulduk canim, biraz daha iyiyim ama bulantilarim henüz tam gecmis degil
Bebis yaramaz cikti iki hafta önceki randevuda sirtini döndü bize o nedenle cinsiyetini ögrenemedik

sen nasilsin?
Bende ayni her sey canim cok sukur iyiyiz buyuduk teyzesi ama bel agrilarim baslicakmis onumuzdeki ay ikiz gebelikte 4 aylik aslinda 5 aylik olarak dusunulmeliymis simdilik bu kadar haftaya sali gunu 16+2 digeri 15+6 olucagiz cinsiyetini ogrenirmiyiz bilmiyorum tatlim

Hoşgeldin canım nerelerdesin iyimisin bebişin cinsiyeti belli mi niye girmiyorsun arada bir.

Sihirlidegnek beni de ekleyebilir misin canim ?
Sehir: Erzurum
Yas: 28
Sat: 1 Şubat
Beklenen dogum tarihi: 7 Kasım
Cinsiyet henuz belli degil
2.bebek
Tesekkur ederim :)
1 subatta ben sat ve iliski gunlerimde 10 -12-13-14 tatlim bakalim cinsiyetleri nolcak

masallah canim :) insallah gösterir minikler cinsiyetlerini :)

benim bel agrilarim 2 haftadir cok kötü yürümekte, yatmakda ve oturmakda zorluk cekiyorum

Yarın kontrolümüz var bakalım doktora anlatacağım :)
Evet sor tatlim o sertlesme neden oluyor cok meraktayim bende haftaya sali gidecem doktora tatlim senin cinsiyet degismemisdir insallah tatlim saglikli haberler alirsin insallah

masallah canim :) insallah gösterir minikler cinsiyetlerini :)

benim bel agrilarim 2 haftadir cok kötü yürümekte, yatmakda ve oturmakda zorluk cekiyorum
Bel agrisi erkek bebegede yorumluyorlar ne kadar dogru bilemicem tatlim gecmis olsun

Karnim sertlesmiyor tatlim bebekler yapiyor belli esim farkt etti sirt ustu uzandigimda oluyor bende korkmaya basladim ayy ikiside ayni anda yapiyor tamda rahmin orda yukari sertlesme oluyor iki topak bir sey var icimde :)
Ay ne güzel iki tane hissetmek daha güzeldir. Bende birtane bir oraya bir buraya kayıyor 1 ay sonra net hareket daha iyi hissedilir.

Evet sor tatlim o sertlesme neden oluyor cok meraktayim bende haftaya sali gidecem doktora tatlim senin cinsiyet degismemisdir insallah tatlim saglikli haberler alirsin insallah

Amin canım inşallah. Yarın ki soru listem de bi bu var bi de yememe düzensizliğim. O yüzden uzun uzun anlatıcım. Sende ay da bir mi gidiyosun ayy inşallah hayırlısıyla senin de kız dediğin haberini alırız topiğin sabit duası oldu

Sorma canım büyük konuşmak istemiyorum ama daha medicananın kapısından geçmem, heleki özlem hanımın 7 mayısta Güler hanıma gittim en ufak bi açıklık yok dedi.. Hem sevindim hem şok oldum.. Zaten özlemin çok önemli bişey değilmiş gibi davranmasında bi bit yeniği vardı, artık operasyon parası için mi yaptı yoksa yanlış mı gördü bilemiycem bugün için tekrar çağırdı Güler hanım, enfeksiyon için kontrole.. İnşallah temiz çıkar sonuçlar dua edin kızlar

Hoşgeldin canım nerelerdesin iyimisin bebişin cinsiyeti belli mi niye girmiyorsun arada bir.

hosbuldum canim, biraz daha iyiyim cok sükür ama bulantilarim hala devam ediyor.
Baya kötüydüm gectigimiz haftalarda, cep telefonuyla mesajlasirken bile midem bulaniyordu o nedenle foruma giremedim hic.

sen nasilsin? benimkinin cinsiyeti henüz belli degil, seninkinin?

Evet canim yanliz bu ay oyle oldu ay oldu yoksa 3 haftada bir olucakti acile gittim usg cok girmek iyi degil ama onumuzdeki zamanlarda 2 - 3 haftada bir gidecem amin insallah tatlim guzel duana binlercekez amin diyorum

KIZLAR BİRAZ ERKEN SORULAN BİR SORU OLACAK AMA SORMAK İSTİYORUM... ŞUAN NORMAL DOĞUM MU SEZERYAN MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ HERŞEY YOLUNDA GİDERSE (ZORUNLU SEZERYAN DEMEZLLERSE) ?
CANIM BEN NORMAL DOĞUM İSTİYORUM AMA İLK DOĞUMUM SEZARYAN OLDUĞU İÇİN BU DA ÖYLE OLUR SANIRIM AMA NORMAL DOĞUMU ÇOK İSTİYORUM GEÇENLERDE SORDUM DR DEVLETTEDE ÖZELDEDE YAPMAZLAR DEDİ AMA ZEYNEP KAMİLDE SON ZAMANLARDA YAPILIYORMUŞ AMA İMZA KARŞILIĞINDA DOĞUMUMDANDA 13 SENE GEÇMİŞ OLMASINA RAĞMEN RİSKLİ DEDDİ DR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…