- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.961
Normal canım o sertlik bebek.işte :)Ya bebeğin hareket olayını bende merak ediyorum tecrübeli anneler bi aydınlatın10 gündür arada elime sertlik geliyordu ama 2 gündür o sertliğin sağa sola gittiğini hissediyorum özellikle sırt üstü yattımda bakıyorum ilk yok gibi sonra bi kıpırtı oluyor sol tarafım beliriyor bu hareket normal olan dimi
Insallah biran once normal hayatina donersin.yatmakda zor bilirim 2.cocugumda erken dogum olmasin diye hep yattim ama yine erken oldu tabi.anlarim sikintini canim.
Peki idrar testinde protein nasil cikti.protein pozitif olursa tehlikeli.
Oglunun yasi uzun olsun insallah.saglikli hayirli uzun omurler anne babasi ve kardesleriyle insallah
Canim insallah derlerya bir avazda normal dogum yapmak nasip olur.
Benim zorunlu seseryan oldu.gece 3 gibi hem suyum hem siddetli sancim basladi oglen 12 oldu acilmam 2 cm ve suyum bitince acil sezeryana alindim.2.de sezeryan oldu 3.de sezeryan olur bide benim hep erken dogum oluyor canim.
cok guzel ciciler.dogduktan sonra bu ilk cicisiyle foto isteriz.
Sorma benimde var bas agrim.gece uykudan uyaniyorum hala agriyor.Allah sifa versin insallah.
Bende ayni her sey canim cok sukur iyiyiz buyuduk teyzesi ama bel agrilarim baslicakmis onumuzdeki ay ikiz gebelikte 4 aylik aslinda 5 aylik olarak dusunulmeliymis simdilik bu kadar haftaya sali gunu 16+2 digeri 15+6 olucagiz cinsiyetini ogrenirmiyiz bilmiyorum tatlimhosbulduk canim, biraz daha iyiyim ama bulantilarimhenüz tam gecmis degil
Bebis yaramaz cikti iki hafta önceki randevuda sirtini döndü bizeo nedenle cinsiyetini ögrenemedik
sen nasilsin?
Hoşgeldin canım nerelerdesin iyimisin bebişin cinsiyeti belli mi niye girmiyorsun arada bir.@sibelce0 beni etiketleyerek bilgilerinizi paylasmamissiniz bu nedenlede listeye eklenmemissiniz. Lütfen Bilgilerinizi beni etiketleyerek paylasin.
Bu listeye girmek isteyen tüm arkadaslar icin gecerli, onca mesaj arasinda eklenmek isteyenleri bulmak cok zor.
1 subatta ben sat ve iliski gunlerimde 10 -12-13-14 tatlim bakalim cinsiyetleri nolcakSihirlidegnek beni de ekleyebilir misin canim ?
Sehir: Erzurum
Yas: 28
Sat: 1 Şubat
Beklenen dogum tarihi: 7 Kasım
Cinsiyet henuz belli degil
2.bebek
Tesekkur ederim :)
Bende ayni her sey canim cok sukur iyiyiz buyuduk teyzesi ama bel agrilarim baslicakmis onumuzdeki ay ikiz gebelikte 4 aylik aslinda 5 aylik olarak dusunulmeliymis simdilik bu kadar haftaya sali gunu 16+2 digeri 15+6 olucagiz cinsiyetini ogrenirmiyiz bilmiyorum tatlim
Evet sor tatlim o sertlesme neden oluyor cok meraktayim bende haftaya sali gidecem doktora tatlim senin cinsiyet degismemisdir insallah tatlim saglikli haberler alirsin insallahYarın kontrolümüz var bakalım doktora anlatacağım :)
BENİMDE SABAHTAN KONTROL ARTIK CİNSİYETE DE KESİN DER İNŞALLAH
Bel agrisi erkek bebegede yorumluyorlar ne kadar dogru bilemicem tatlim gecmis olsunmasallah canim :) insallah gösterir minikler cinsiyetlerini :)
benim bel agrilarim 2 haftadir cok kötüyürümekte, yatmakda ve oturmakda zorluk cekiyorum
Normal canım o sertlik bebek.işte :)
Ay ne güzel iki tane hissetmek daha güzeldir. Bende birtane bir oraya bir buraya kayıyor 1 ay sonra net hareket daha iyi hissedilir.Karnim sertlesmiyor tatlim bebekler yapiyor belli esim farkt etti sirt ustu uzandigimda oluyor bende korkmaya basladim ayy ikiside ayni anda yapiyor tamda rahmin orda yukari sertlesme oluyor iki topak bir sey var icimde :)
Evet sor tatlim o sertlesme neden oluyor cok meraktayim bende haftaya sali gidecem doktora tatlim senin cinsiyet degismemisdir insallah tatlim saglikli haberler alirsin insallah
hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunBenim kizim olcak heralde kizim usg resimleriyle karsilastirdim ayni gibi kizlar vallaa
Sorma canım büyük konuşmak istemiyorum ama daha medicananın kapısından geçmem, heleki özlem hanımınben şok. Özlem Dr. Sana açıklık var demişti dimi. Yokmuymuş birde dikelim istersen demişti yuh yaa o doktor gözümde iyice tescillendi artık vallahi allah hastalarına yardım etsin. Sanada geçmiş olsun canım
Hoşgeldin canım nerelerdesin iyimisin bebişin cinsiyeti belli mi niye girmiyorsun arada bir.
Evet canim yanliz bu ay oyle oldu ay oldu yoksa 3 haftada bir olucakti acile gittim usg cok girmek iyi degil ama onumuzdeki zamanlarda 2 - 3 haftada bir gidecem amin insallah tatlim guzel duana binlercekez amin diyorumAmin canım inşallah. Yarın ki soru listem de bi bu var bi de yememe düzensizliğim. O yüzden uzun uzun anlatıcım. Sende ay da bir mi gidiyosun ayy inşallah hayırlısıyla senin de kız dediğin haberini alırız topiğin sabit duası oldu
CANIM BEN NORMAL DOĞUM İSTİYORUM AMA İLK DOĞUMUM SEZARYAN OLDUĞU İÇİN BU DA ÖYLE OLUR SANIRIM AMA NORMAL DOĞUMU ÇOK İSTİYORUM GEÇENLERDE SORDUM DR DEVLETTEDE ÖZELDEDE YAPMAZLAR DEDİ AMA ZEYNEP KAMİLDE SON ZAMANLARDA YAPILIYORMUŞ AMA İMZA KARŞILIĞINDA DOĞUMUMDANDA 13 SENE GEÇMİŞ OLMASINA RAĞMEN RİSKLİ DEDDİ DRKIZLAR BİRAZ ERKEN SORULAN BİR SORU OLACAK AMA SORMAK İSTİYORUM... ŞUAN NORMAL DOĞUM MU SEZERYAN MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ HERŞEY YOLUNDA GİDERSE (ZORUNLU SEZERYAN DEMEZLLERSE) ?
Benimde 27 Ocak sat ilişki günleri 8_10_13 Ocak canım cinsiyet muallak bakalım nolcak1 subatta ben sat ve iliski gunlerimde 10 -12-13-14 tatlim bakalim cinsiyetleri nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?