bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Merhaba arkadaşlar
13 haftalığım akıntım oluyordu bugün ayrıca böyle su gelmiş endişelendim aranızda yaşayan var mı böyle.

Bende de akıntı oluyordu ilk tahlilde lökosit çıkmıştı ikinci de bişi çıkmadı bugün de su gibi akıntım vardı tekrar tahlil verdim şimdi. Bi tahlil ver sende istersen genelde akıntı oluyor diye okudumdu

Hmm normalde alerjim yoktr ama dedgn gbi hamilelikten o zamn

cuma gunku benım halım ıste soylemıyolar yaaaaa.... ebn bu cuma ankarada bı doktora gtcem umarım soyler soylemesse ozele gtcem
Ben de ne yapcagimi sasirdim canim.
Burda ozel hastanede bi doktor var, gecen gece ruyamda cinsiyet ogrenmek icin ona gittigimi gordum, bakip %100 erkek dedi
Ben anca ruyamda gorurum zaten

Merhaba arkadaşlar
13 haftalığım akıntım oluyordu bugün ayrıca böyle su gelmiş endişelendim aranızda yaşayan var mı böyle.
Doktorunla gorus canim bi muayne olursun.

Teyzeleri bizim oğlan 142gr olmuş çok şükür her bişey normal.. Enfeksiyon da geçmiş sevine sevine eve dönüyoruz
Masallah canim.bizimde yakinda kilolar soylenmeye baslanir insallah

Ben de ne yapcagimi sasirdim canim.
Burda ozel hastanede bi doktor var, gecen gece ruyamda cinsiyet ogrenmek icin ona gittigimi gordum, bakip %100 erkek dedi
Ben anca ruyamda gorurum zaten
Haftaya o doktordan randevu al canim 16 +2 olur yada haftaya cumaya al 16+5 olur canim bence kesin soyler

Haftaya o doktordan randevu al canim 16 +2 olur yada haftaya cumaya al 16+5 olur canim bence kesin soyler
Hastaneden cikinca cok sinirliydim, bi daha hicbi doktora sormucam soylerse soyler diyodum ama ben dayanamam yine tabi, sanirim o doktora gitcem bi ara

Merhaba arkadaşlar
Benim de bu gün başıma geldi ama etrafa sorduğum kadarıyla normalmiş renksiz kokusuz çünkü zaten dinleniyorum
Aaa canım ıspartadamısın sen bende Isparta merkezdeydim bu sene eşimin tayini çıktı şimdi ilçedeyiz.. Hangi hastane hangi doktora gidiyorsun?
Evet canım merkezdeyim benim durum biraz karışık Mehmet güneyle başladım memnun kalmadım şimdi şifa da İbrahim akına gidiyorum sen kime gidiyorsun
Aynen canim cok sinirlendim ben de, astim suratimi ciktim geldim
Canım öyle senden haber bekliyordum inan benim bile canım sıkıldı ukala doktor ne sanıyorsa artık kendini söylese nolur sen bence haftaya o dediğin doktordan randevü al ben olsam da merak eder dayanamazdım

Kızlar bakıyorum cinsiyeti henüz ogrenemeyen arkadaşlar çıldırmış vaziyetteler
Bence sakin olun ve kendi doktor randevunuzu bekleyin her hafta her hafta bebisleri boşuna ultrasona sokmayın nasıl olsa eninde sonunda öğreneceksiniz canlarim. Kız olsun erkek olsun farketmez yeter ki sağlıklı olsun miniklerimiz. Bence 2 kız yaa 2 erkek olması daha iyi birbirlerine daha iyi destek olurlar. Şimdi 1 kız 1 erkek olursa ikisine de birer eş yapmak gerekecek o daha zor iş

Alt kat komşularimiz geçen yıl temmuz sonunda evlenmişlerdi bebisleri olmuş. Biz evleneli 3 yıl oldu eşime diyorum biz ne yavasiz bak millet senesi gelmeden doğuruyor diyorum
Şaka bir yana gece 3 te lavaboya kalktım bebiş nasıl ağlıyor karı koca ikisinin de sesi geliyor susturmaya çalışıyorlar. Her gece vıyak vıyak bağırıyor minik cadı. Çocuk büyütmek çok zor is vallahi son aylarimizi iyi değerlendirelim uykuya doyalim bebisler gelince uykuya hasret kalacagiz gibi

Kızlar namaz kılarken etek giyiyorum lastiği biraz sıkı o eteği giydiğim zaman inanılmaz hareketlenme oluyor kasigimin hemen üstünde. Acaba paşam rahatsız mi oluyor? Bi zararı olur mu?

Burda ogrenenleri gorunce iyice cildiriyoruz, kiskaniyoruz
Siz ogrendiniz, biz ogrenemedik, banane biz de ogrencez iste

Kızlar namaz kılarken etek giyiyorum lastiği biraz sıkı o eteği giydiğim zaman inanılmaz hareketlenme oluyor kasigimin hemen üstünde. Acaba paşam rahatsız mi oluyor? Bi zararı olur mu?
Rahatsiz oluyor.ama ona bi sikintisi olmaz canim.kasigininda biraz daha altinda tutmaya calis.

Burda ogrenenleri gorunce iyice cildiriyoruz, kiskaniyoruz
Siz ogrendiniz, biz ogrenemedik, banane biz de ogrencez iste
Insallah en kisa zamnda ogrenirsin canim.bi de seninki inatlasiyormus uzun sure gostermiyomus sana naparsin o zman haftada bir doktora kosturrsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…