bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Insallah en kisa zamnda ogrenirsin canim.bi de seninki inatlasiyormus uzun sure gostermiyomus sana naparsin o zman haftada bir doktora kosturrsun
Sanki ben ogrenmek istedikce iyice ogrenemiyorum, bi de 9 ay saklarmis kendini, benim de aklima o geldi bugun ayyy naparim o zaman, tam surpriz yumurta

Bekliycem 13 ünü bende kuzum napiyim cildirdim bende ama yapcak bisi yok biraz daha sabretcez

S selin_78 @Sihirli degnek canim naptiniz gorunmuyorsunuz umarim iyisiniz
canım Ikra meyra iyiz azla giremiyorum buraya cunku gözümü uykudan acamıyorum yorgunluk halsizlik derken canım böyle işte sizler nasılsınız umarım kayıp vermemişizdir hekescikler burdadır rabbim bebişlerimizi korusun saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
S selin_78 @Sihirlidegnek canim naptiniz gorunmuyorsunuz umarim iyisiniz
iyiz canım
S selin_78 @Sihirlidegnek canim naptiniz gorunmuyorsunuz umarim iyisiniz

Kızlar namaz kılarken etek giyiyorum lastiği biraz sıkı o eteği giydiğim zaman inanılmaz hareketlenme oluyor kasigimin hemen üstünde. Acaba paşam rahatsız mi oluyor? Bi zararı olur mu?
Canım ben ferace giyiyorum namazda daha rahat oluyor hem önümüz yaz caprilerin kısa kolluların üzerine çekiyorum.. Bu saatten sonra sıkıştırmamak lazımmış Bebek için değil aslında kan dolaşımı için kan rahat dolaşırsa Bebek besin ve oksijeni rahat alır..
Enfal97 evet canim dayanamicam, haftaya cuma bahsettigim doktora gitcem sanirim, cok merak ediyo insan, icimde kiz mi var erkek mi
Git güzelim ya inan merak çok fena bişey hem 16. Haftadasın bu doktorlar neyi bekliyorlarsa artık.,.

Bizlerde iyiz canim kayiplar oldu tatlim sen ogrendinmi cinsiyetini tatlim ben ogrenemedim ogrenenlerde oldu oyle iyiz canim sevindim iyi olmana tatlim saglikla kalin

Kızlar namaz kılarken etek giyiyorum lastiği biraz sıkı o eteği giydiğim zaman inanılmaz hareketlenme oluyor kasigimin hemen üstünde. Acaba paşam rahatsız mi oluyor? Bi zararı olur mu?
Canım ben namaz kılarken dışarıda giyinmediğim bi feracem var onu giyiniyorum. Baya rahat oluyor. Etek ve eşofmam lastikleri beni de çok rahatsız ediyor.

Enfal97 canım bende özel Isparta da Mehmet karcı ya gidiyordum ama artık gitmiycem davrazda bi doktor buldum haftaya ona gitcem inşallah iyi çıkar hakkımızda hayırlısı artık
Orda da Mehmet güneyle müfide dilek var diye biliyorum.. Bu konuda Isparta çok sıkıntılı kısıtlı şartlar ve memnuniyet yok malesef hayırlısı olsun Hakkımızda..
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar ruyanizda görmüş sunuz dur mutlaka gördüğünüz gibi mi yoksa tersimi çıktı :))
Ben gördüm arkadaşım ilk hamileliğimde oğlum olacağını görmüştüm öyle de oldu bu hamileliliğimi daha öğrenmeden annemle bir kız çocuğu arıyoruz tam bulmak üzereyken uyandım hatta ismi bile söylendi.. Dün de cinsiyetini öğrendik kızımız olacakmış inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…