- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- 313
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #16.121
Sanki ben ogrenmek istedikce iyice ogrenemiyorum, bi de 9 ay saklarmis kendini, benim de aklima o geldi bugun ayyy naparim o zaman, tam surpriz yumurtaInsallah en kisa zamnda ogrenirsin canim.bi de seninki inatlasiyormus uzun sure gostermiyomus sana naparsin o zman haftada bir doktora kosturrsun
Bana kalirsa ikimizde en son ogrencez topic de gel kader arkadasim bi sariliyim sanaAynen canim cok sinirlendim ben de, astim suratimi ciktim geldim
Bekliycem 13 ünü bende kuzum napiyim cildirdim bende ama yapcak bisi yok biraz daha sabretcezKızlar bakıyorum cinsiyeti henüz ogrenemeyen arkadaşlar çıldırmış vaziyetteler
Bence sakin olun ve kendi doktor randevunuzu bekleyin her hafta her hafta bebisleri boşuna ultrasona sokmayın nasıl olsa eninde sonunda öğreneceksiniz canlarim. Kız olsun erkek olsun farketmez yeter ki sağlıklı olsun miniklerimiz. Bence 2 kız yaa 2 erkek olması daha iyi birbirlerine daha iyi destek olurlar. Şimdi 1 kız 1 erkek olursa ikisine de birer eş yapmak gerekecek o daha zor iş
Burda ogrenenleri gorunce iyice cildiriyoruz, kiskaniyoruz
Siz ogrendiniz, biz ogrenemedik, banane biz de ogrencez iste
Ayyy gecmis olsun gecen sene bayramda ayagimi soktu manyak sey acidan geberecektimHayatimda ilk kez ari soktu oda hamileligime denk geldi odum patladi bi zarari olucak die. Hemen sisti kizardi elim aradim Dr amonyak aldirdi aninda sisliginide acisinida aldi aklinizda olsun kizlar
Bana kalirsa ikimizde en son ogrencez topic de gel kader arkadasim bi sariliyim sana
Cok gecmis olsun, beni de hayatimda bi kez soktu simdiye kadar, cok can yakiciydiHayatimda ilk kez ari soktu oda hamileligime denk geldi odum patladi bi zarari olucak die. Hemen sisti kizardi elim aradim Dr amonyak aldirdi aninda sisliginide acisinida aldi aklinizda olsun kizlar
Canım yok ne arkadaşı ikindiden sonra canıma okuyor. Neyse napalım dimi bu günlerde geçecek bu hallerini de özlicez. Öp fıstık kızınıBizimkinin iyice azaldi canim artik severim senin guzel kizini uyumasin anneye arkadas oluyo
Evet yanlış hatırlamıyor sam öyle :))Canim aralik ocak ayin konuma gelmistin degilmi canim :)
Cok tatlilar cokkk mis kokulularim benim op sende koklayarakCanım yok ne arkadaşı ikindiden sonra canıma okuyor. Neyse napalım dimi bu günlerde geçecek bu hallerini de özlicez. Öp fıstık kızını
canım
iyiz canım
Canım ben ferace giyiyorum namazda daha rahat oluyor hem önümüz yaz caprilerin kısa kolluların üzerine çekiyorum.. Bu saatten sonra sıkıştırmamak lazımmış Bebek için değil aslında kan dolaşımı için kan rahat dolaşırsa Bebek besin ve oksijeni rahat alır..Kızlar namaz kılarken etek giyiyorum lastiği biraz sıkı o eteği giydiğim zaman inanılmaz hareketlenme oluyor kasigimin hemen üstünde. Acaba paşam rahatsız mi oluyor? Bi zararı olur mu?
Git güzelim ya inan merak çok fena bişey hem 16. Haftadasın bu doktorlar neyi bekliyorlarsa artık.,.Enfal97 evet canim dayanamicam, haftaya cuma bahsettigim doktora gitcem sanirim, cok merak ediyo insan, icimde kiz mi var erkek mi
Bizlerde iyiz canim kayiplar oldu tatlimcanımIkra meyra iyiz azla giremiyorum buraya cunku gözümü uykudan acamıyorum yorgunluk halsizlik derken canım böyle işte sizler nasılsınız umarım kayıp vermemişizdir hekescikler burdadır rabbim bebişlerimizi korusun saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
iyiz canım
Beni meraktan catlatmayi bekliyorlar benceGit güzelim ya inan merak çok fena bişey hem 16. Haftadasın bu doktorlar neyi bekliyorlarsa artık.,.
Canım ben namaz kılarken dışarıda giyinmediğim bi feracem var onu giyiniyorum. Baya rahat oluyor. Etek ve eşofmam lastikleri beni de çok rahatsız ediyor.Kızlar namaz kılarken etek giyiyorum lastiği biraz sıkı o eteği giydiğim zaman inanılmaz hareketlenme oluyor kasigimin hemen üstünde. Acaba paşam rahatsız mi oluyor? Bi zararı olur mu?
Orda da Mehmet güneyle müfide dilek var diye biliyorum.. Bu konuda Isparta çok sıkıntılı kısıtlı şartlar ve memnuniyet yok malesef hayırlısı olsun Hakkımızda..Enfal97 canım bende özel Isparta da Mehmet karcı ya gidiyordum ama artık gitmiycem davrazda bi doktor buldum haftaya ona gitcem inşallah iyi çıkar hakkımızda hayırlısı artık
Ben gördüm arkadaşım ilk hamileliğimde oğlum olacağını görmüştüm öyle de oldu bu hamileliliğimi daha öğrenmeden annemle bir kız çocuğu arıyoruz tam bulmak üzereyken uyandım hatta ismi bile söylendi.. Dün de cinsiyetini öğrendik kızımız olacakmış inşaallahCinsiyeti öğrenen arkadaşlarruyanizda görmüş sunuz dur mutlaka gördüğünüz gibi mi yoksa tersimi çıktı :))
Bende ruyamda oglumu sunnet ettiriyordum 2 hafta oldu bida da gormedim. Henuz cinsiyetimiz belirsizCinsiyeti öğrenen arkadaşlarruyanizda görmüş sunuz dur mutlaka gördüğünüz gibi mi yoksa tersimi çıktı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?