bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Allah gönlüne gore versin çok sevindim hem kız hem erkek evlat bende hep rüyamda kız gördüm inşallah doğru çıkar

Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar ruyanizda görmüş sunuz dur mutlaka gördüğünüz gibi mi yoksa tersimi çıktı :))

Ben rüyamda 2 kere erkek bebek emzirdigimi görmüştüm yeni doğum yapmış olarak ilk emzirme. 3. De erkekti sonra rüya sonunda kız olarak görmüştüm ama ben başından beri erkek hissediyordum acaba böyle hissederek kızsa kötü mü hissediyorum diye düşünüyordum o bilinç altı oldu sanırsam doktora gideceğimiz gece görmüştüm onu da

Çoğu tersi çıkar diyor ama bazı yerlerde anne rüyada ne görürse cinsiyet odur yazıyor :)) senin bebis cinsiyet belli olmuştur takip edemedim ne olacak

Bende rüyam da kızım olmuş hastanedeyiz. Yüzünü görmediğim kişiler isim bulmaya çalışıyorlar bende eşimin kulağına onun adı var Ada, bunlar ne diyorlar diye soruyordum uyandım. Bizimki de belirsiz cumartesi randevu var hayırlısı bakalım kız erkek hiç farketmez ilk olacağı için sağlıklı hayırlı olsun yeter

Tabi en başta sağlıklı olması ama 2. Olunca gönül istiyor bir kız bi erkek yinede Rabbim bilir tabi

Çoğu tersi çıkar diyor ama bazı yerlerde anne rüyada ne görürse cinsiyet odur yazıyor :)) senin bebis cinsiyet belli olmuştur takip edemedim ne olacak

Doktor yarın Aaa o kordonmuş demezse erkek bence anneler hisseder ben aşırı kız bebek seven biriydim ama gebeliğin başından beri içimde hep erkek duygusu vardı şimdilik hisler doğru görünüyor

Doktor yarın Aaa o kordonmuş demezse erkek bence anneler hisseder ben aşırı kız bebek seven biriydim ama gebeliğin başından beri içimde hep erkek duygusu vardı şimdilik hisler doğru görünüyor
Hakkımızda hayırlısı :)) evet anneler hisseder diyorlar ama ben hep kararsizim neden se

Hakkımızda hayırlısı :)) evet anneler hisseder diyorlar ama ben hep kararsizim neden se

Hayırlısı inşallah şimdi senin 2. Olacağı için gönlünden geçende olduğu için duygu karmaşası var sağlıkla hayırlısıyla gönlünden geçen olur inşallah

Hayırlısı inşallah şimdi senin 2. Olacağı için gönlünden geçende olduğu için duygu karmaşası var sağlıkla hayırlısıyla gönlünden geçen olur inşallah
Evet aynen öyle aslında oğlum var kız olsun çok istiyorum kendimi şartlandırmak sürekli etki altında kalmamak için erkek olur diyorum ama rüyamda hep kız gördüm inşallah Rabbim nasip eder

Evet aynen öyle aslında oğlum var kız olsun çok istiyorum kendimi şartlandırmak sürekli etki altında kalmamak için erkek olur diyorum ama rüyamda hep kız gördüm inşallah Rabbim nasip eder

İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun rüyanda bilinç altı değil miniğinin duygusudur

Kizlar cok siddetli basim agriyor basimin sagi 2 gundur.az once esime tansiyonumu olcuver dedim olctu azcik yuksek cikti.gecenlerde tahlilde de idrarda protein yuksek cikmisti.bugun de midem bulaniyor diye doktora gittim ogleden sonra idrar tahlili verdim yarin alcam sonucu ve yarin kan tahlili vercem.insallah protein negatiftir.

12 hafta 6 günlük gebelik = 90 günlük = 3 aylık hamile oluyorsunuz.
17 hafta 1 günlük gebelik = 120 günlük = 4 aylık hamile oluyorsunuz.
21 hafta 3 günlük gebelik = 150 günlük = 5 aylık hamile oluyorsunuz.
25 hafta 5 günlük gebelik = 180 günlük = 6 aylık hamile oluyorsunuz
30 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 210 günlük = 7 aylık hamile oluyorsunuz.
34 hafta 2 günlük gebelik = 240 günlük = 8 aylık hamile oluyorsunuz
38 hafta 4 günlük gebelik = 270 günlük = 9 aylık hamile oluyorsunuz

Çok geçmiş olsn cnm ya.bende bir iki gündür yine rahatszlanmaya başladım.bugün çok fena kustum.ılk kusmam da diyeblrm.az önce de uyku öncesi ogurme geldi gittim yine kustum.Ne oluyr böyle anlamadm.15.haftada kusma başlar mi.tansiyonumu olcuyrm çok yüksek değil ama nabzim hizlanio arada farlediorm da 95 falan çıkıo.Bu idrardaki protein neyi etkilio acaba.baştan olmayıp sonradan cikablr mi.

Kızlar benim de bugun kemiklerim sizlamaya başladı sizisindan uyuyamiyorum bebek kalsiyum u bizden aldigindanmi oluyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…