bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar ruyanizda görmüş sunuz dur mutlaka gördüğünüz gibi mi yoksa tersimi çıktı :))
Canm bn iki sene önce çok sıkıntılı bi donemimde miyomdan ameliyt olmam gerekiyordu. Allahm bn napcam bana yol göster çocuğum olcak mi fln deyip yattm sabaha karşı böyle kibar yüzlü mavi gözlü bi bebek kafası çok uzaktan bana dogru yaklaştı arkası dönüKTÜ yüzünü döndü tam gozumun onune geldi sadece yuzu.kız çocuğuYDÜ bn çok agladm yüzünü görünce bütün duyguları yattm o rüyada sanki doğmuş da elime vermsler gbi ve uyandım ağlıyordum.uzun anlattm ama bu rüya bni çok etkilemsti hala da etkilenirm.hamile kaldm bn rüya gormedm ama 4 kişi bni erkek çocukla gördü 3 unun hamile oldugumdan haberi yoktu.bn de erkek hssttm ve oğlum olcak smdi kismetse.

Bende de bir kac gundur mide bulantisi ogurme var aynen bende cikarmaya basladim bir kac defa hi basima gelmemisti.nabzim benimde yuksek.
Odem de var biraz bende yuzuklerimi tutatmiyorum parmaginda.
Idrarda protein tansiyon yuksekligi odem olursa tehlikeli oldugunu biliyorum.insallah gelip gecici birseydir yarin belli olur artik durumum.

Ben de yuzuklrmi cikariorm cnm.rahatsız edio şişlik var biraz.Şuan şehir disindym.p.tesi günü yolculuk sonrası içim rahat etsin Die bi doktora gittim.herşey yolundaydi çok şükür.bebek keyiflydi hareletlydi doktor yine ölçtü bitti bişeyler yaptı.Güzel bakmışsın bebeğine dedi ama ultrasonda Bişey belli olmaz mı acaba.illa idrar mi yapmak gerekir ya da direk sikayetlere bağlı olarak mı acaba arastrmaya gidilio.Hiç bilemedm yaa.yarın doktorumu mu arasam.ya da Hemen eve mi dönsem bilemedm

Günaydın güzel anniş adayları bizim bugün kontrolümüz var inşallah 20 küsür gündür göremedim bebişimi inşallah bugün hasret bitecek :) çok heyecanlıyım inşallah hayırlı haberler ile dönmek nasip olur ama sanki ilk defa kontrole gidecek gibi hissediyorum bu sefer bi tuhaf oldum bende

arkadaslar sbh bulantısı bende 9, haftada basladı hala devam ediyor.

artık geçmesi gerekmez miydi.. ztn su çıkarıyorm yada safran bişi çıkmıyor ama ögürmekten bi hal oluyorum
gözlerim yerinden çıkacak gibi oluyor.

gün içinde de migdem bulandıgı oluyor. doktoruma soruyorum ama ne sorsam normal diyor anlamadım :)

arkadaslar bir sorum daha olacak ben henüz kilo almadım gebe aldıgım kilodayım.

bu normal bir durum mu.

Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar ruyanizda görmüş sunuz dur mutlaka gördüğünüz gibi mi yoksa tersimi çıktı :))
Canım ben rüyamda kızıl saçlı bir oğlan gördüm. Ablamın saçının aynı renkti. Onun oğlu da benim gibi sarışın. Doktor ertesi gün oğlan Dedi. %80 ama tabii. Değişebilir de. Şimdi 14. Haftadayız. 16 da kesinleşir herhalde. Oğlum oğlum diye konuşuyorum. Ekim annelerinde 16 da değişen çok oldu. Hayırlısı artık. %100 demeden emin olamıyor insan.

Tek odemin olmasi normal bir durum.mide bulantisi bazen idrardaki ketomun yuksekliginden de kaynaklanir cok yuksek olmadikca problem degil.tek bir sikayetin olmasi yada ikisinin olmasi cok onem arz etmez.benim daha once idrarda protein ve ketom yuksek cikti suan tansiyonda da sikinti yapinca ben telaslandim.ama senin tansiyon normal sikinti yapma kendine.nabiz zaten ister istemez yukseliyor o sorun degil canim.cok cok cok onemli bir sikayetin olmadiktan sonra keyfini kacirma canim.

bu normal bir durum mu.

Canim zaten mide bulantilarin var kilo alamaman normal bu ayda sonra baslar artik.bende 3 kilo verdim benim baslarda mide bulantimda olmamisti.

bu normal bir durum mu.
Senin ki çok normal canım ben 62 ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum bazen 59 oluyor hergün tartışıyorum paronayak oldum.. Önümüzde 6 ay var alırız daha önce şu verdiklerimi bir alsam

aynenn canım çok doğru rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

günayedın kızlar kac gündür giremiyorum umarım herşey yolundadır.Bizde pek değil eşim kaza yaptı yaralı onun üzüntüsünden buraya hiç uğrayamadım şimdi iyi çok şükür.bu üzüntü içinde aldığmız güzel haber ise bir kızımız olacağı.pazartesi günü rapor almak için doktoruma gittim hem kontrolümün günü geçmişti baktı %95 kız dedi haftaya ikili test sonucum çıkacak o zaman bidaha bakar netleştiririz dedi.çok şükür iyiymiş bebişimiz

Gecmis olun canim.bebisiniz guzel haberini almak moral olmustur size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…