- 10 Şubat 2016
- 753
- 747
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #16.181
çok geçmiş olsun canım Rabbimacil şifalar versin eşine sende dikkat et bebiş bize Allahın emaneti Kızın olacakmış benimde kızım olacak Rabbim gönlüne göre versin.günayedın kızlar kac gündür giremiyorum umarım herşey yolundadır.Bizde pek değil eşim kaza yaptı yaralı onun üzüntüsünden buraya hiç uğrayamadım şimdi iyi çok şükür.bu üzüntü içinde aldığmız güzel haber ise bir kızımız olacağı.pazartesi günü rapor almak için doktoruma gittim hem kontrolümün günü geçmişti baktı %95 kız dedi haftaya ikili test sonucum çıkacak o zaman bidaha bakar netleştiririz dedi.çok şükür iyiymiş bebişimiz
Guzel haberlerini bekliyoruz canım :)Günaydın güzel anniş adaylarıbizim bugün kontrolümüz var inşallah 20 küsür gündür göremedim bebişimi inşallah bugün hasret bitecek :) çok heyecanlıyım inşallah hayırlı haberler ile dönmek nasip olur ama sanki ilk defa kontrole gidecek gibi hissediyorum bu sefer bi tuhaf oldum bende
Genelde aynı çıkıyor Bebek rüyaları rabbim gönlüne göre versin kız evlat heyecanı başkaymışAllah gönlüne gore versin çok sevindim hem kız hem erkek evlatbende hep rüyamda kız gördüm inşallah doğru çıkar
ay çok uygun fiyata almışsınTArzbaby DEN 36 TL ALDIM 5 Lİ ZIBIN SETİ
Cok ıyı inşallah hep boyle gidersin canım bebiş ler alsın tum kıloyu zaten bız sıska kalalım:)))CANIM gayet normal benim bulantım olmadığı halde 16+2 deyim 56 ile hamile kaldım hala 56 kiloyum :) doktorum çok iyi gidiyoruz demişti cumartesi tartıldım yeni :)
uzun yıllar sonra evde bebek sesi gerçekten çok iyi gelicek canım :) ama oğluşum hala bebek gb gözümde yerim o ergeni benKızlar benim de 14 yaşında. Bunu olgunluk çağı çocuğu olarak büyüteceğiz. Allah güç kuvvet versin hepimize. Evin Neşe'si olur ergenle uğraşmaktan gına geldi bana.
ay çok uygun fiyata almışsınbende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
yok aslında sıska değilim balık etliyim boyum çok kısa 1.55 boyuma göre kilom fazla ama bulantım yok ama iştahımda yok cnaım öyle yemekyemek istemiyor acıkıyorum bi kaç kaşıktan sonra doyuyorum zorlayınca işte bulantım oluyor çok yediğim için bulantım olmasın diye çok yemiyorum sadece ara öğün koydum elma ceviz mevsim meyveleri falan yiyorum tutuyor beni :) bu durumdanda çok meemnunum çünkü istediğim buydu kilo almamak kendimi tutabilmek çünkü bünyem çok kilo almaya müsait 65leri gören insanım :)Cok ıyı inşallah hep boyle gidersin canım bebiş ler alsın tum kıloyu zaten bız sıska kalalım:)))
ayyy çok teşekkür ederim canımmmmm benimhttp://www.tarzbaby.com/ burdan alabilrsin cnm
şükür biz iyiyiz kızımla eşimde iyi olacak inşallah çok şükür sağ ya o bana yetiyorçok geçmiş olsun canım Rabbimacil şifalar versin eşine sende dikkat et bebiş bize Allahın emaneti Kızın olacakmış benimde kızım olacak Rabbim gönlüne göre versin.
1. gebeliğimde tam 3 kere arı ısırdı.bu kadar da olmaz diyodum artık.şükür ki alerjim yokmuş.1. de hemen doktora gitmiştik.alerjim olmayınca sonra alıştım arı sokmasına :)Hayatimda ilk kez ari soktu oda hamileligime denk geldi odum patladi bi zarari olucak die. Hemen sisti kizardi elim aradim Dr amonyak aldirdi aninda sisliginide acisinida aldi aklinizda olsun kizlar
Cnm şükür içime sindi bu kez :) artık bu doktora devam etmeyi düşünüyorum inşallah :) bebek bacakları kapatmış göstermedi ama doktor biraz uğraştı tam belli olmuyor dedi :) 14+4 şu an dedi usg ye göre. Hafif bi çıkinti gördü erkeğe benzetti doktor %55 erkek dedi. 3 hafta sonra ya randevu verdi 4 lü test yaptırcam dedi bu arada benim 2 li test hastane de kaybolmuşTüm sonuçların güzel çıkar inşallah canımDoktor çok önemli ya, içine sinmeyince olmuyor.. Geçen işte bi tanesi az daha olmayan açıklığı dikecekti bende cinsiyeti de öğrenirsin inşallah, güzel haberler bekliyoruz :)
Valla bende her seyi hamilelige bagliorum normal zamanda hic dktra gitmem smdi hamileyim zir gderim gbi gelio :)Yine de bi göz doktoruna danış istersen tatlım, şimdi görmeden etmeden yanlışa sebep olmayayım :)
Canim hayirli olsun... Ne guzel cinsiyet hakkinda da fikir sahibi olmussunuz. Benimki de bacaklari kapatmisti, ogrenemedik. Doktorun bayaga ugrasti mi gormek icin ???Cnm şükür içime sindi bu kez :) artık bu doktora devam etmeyi düşünüyorum inşallah :) bebek bacakları kapatmış göstermedi ama doktor biraz uğraştı tam belli olmuyor dedi :) 14+4 şu an dedi usg ye göre. Hafif bi çıkinti gördü erkeğe benzetti doktor %55 erkek dedi. 3 hafta sonra ya randevu verdi 4 lü test yaptırcam dedi bu arada benim 2 li test hastane de kaybolmuşbirazdan anlatacağım size eşimi ise yollayayim dün çok moralim bozuldu. Devlet Hastanesinde yaptırmıştmm sonucum yok kendi doktoruma özel e gidince dedim o da 4 lü daha kapsamlı 3 lü ye bile gerek yok dedi. Bi de 3 hafta sonra gelince cinsiyet de net belli olur dedi
Hayirli olsun, ne guzel siz de ogrendiniz cinsiyeti, ilk cocuk mu ?Günaydın güzel annişler
Bizde dün doktora gittik ama geçmişi okumaktan size yazamadım..ev taşıma yolculuk yapma terasında bebegimi en son 8+2 de görmüştüm. .dün görünce o kadar büyümüş ve hareketliydi ki yüzümde tebessümle hayranlıkla izledim yavrumu. .
Geç dollenmeden 8 gün gerideydik ama suan arayı kapatmış ve satla uyumlu olmuş. .ben 12+5 beklerken 13+6 çıktı. .
Doktorumuz USG de bu kafası bu kolları pipisi derken biz sook olduk ve cinsiyetimizi de öğrenmiş olduk. .sonra bağdaş kurup oturdu. .sırtını döndü. .elini ağzına götürüyordu. .muhteşem duygulardi. .Rabbim herkese nasip etsin..
Ben galiba içimdeki küçük adama aşık oldum
6 haftada başlayan bulatilarda devam ediyor..Dr kol bandı, vitamin ve magnezyum yazdı. .Çarşamba kontrol günümüz iple çekiyorum :)
Senin adina cok sevindim canim massallah bebisinee Rabbim kucaginda gormeyide nasip etsin insallah . Benimde bir hafta geriden geliodu cok sukur haftasini bulmus bekledgmzden daha buyuk cikinca insan daha cok sevinio sona daha cok yaklams oluoruzGünaydın güzel annişler
Bizde dün doktora gittik ama geçmişi okumaktan size yazamadım..ev taşıma yolculuk yapma terasında bebegimi en son 8+2 de görmüştüm. .dün görünce o kadar büyümüş ve hareketliydi ki yüzümde tebessümle hayranlıkla izledim yavrumu. .
Geç dollenmeden 8 gün gerideydik ama suan arayı kapatmış ve satla uyumlu olmuş. .ben 12+5 beklerken 13+6 çıktı. .
Doktorumuz USG de bu kafası bu kolları pipisi derken biz sook olduk ve cinsiyetimizi de öğrenmiş olduk. .sonra bağdaş kurup oturdu. .sırtını döndü. .elini ağzına götürüyordu. .muhteşem duygulardi. .Rabbim herkese nasip etsin..
Ben galiba içimdeki küçük adama aşık oldum
6 haftada başlayan bulatilarda devam ediyor..Dr kol bandı, vitamin ve magnezyum yazdı. .Çarşamba kontrol günümüz iple çekiyorum :)
Sağol canım. .sende biran evvel ogrenirsin inşallah. .sebepsiz infertiliteden dolayı 4 yıldan sonra gelen mutluluğum :) cinsiyet hiç farketmezdi ama hep erkek hissettimHayirli olsun, ne guzel siz de ogrendiniz cinsiyeti, ilk cocuk mu ?
Hayirli evlat olsun insaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?