bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
çok geçmiş olsun canım Rabbimacil şifalar versin eşine sende dikkat et bebiş bize Allahın emaneti Kızın olacakmış benimde kızım olacak Rabbim gönlüne göre versin.

Guzel haberlerini bekliyoruz canım :)

Kızlar benim de 14 yaşında. Bunu olgunluk çağı çocuğu olarak büyüteceğiz. Allah güç kuvvet versin hepimize. Evin Neşe'si olur ergenle uğraşmaktan gına geldi bana.
uzun yıllar sonra evde bebek sesi gerçekten çok iyi gelicek canım :) ama oğluşum hala bebek gb gözümde yerim o ergeni ben

Cok ıyı inşallah hep boyle gidersin canım bebiş ler alsın tum kıloyu zaten bız sıska kalalım:)))
yok aslında sıska değilim balık etliyim boyum çok kısa 1.55 boyuma göre kilom fazla ama bulantım yok ama iştahımda yok cnaım öyle yemekyemek istemiyor acıkıyorum bi kaç kaşıktan sonra doyuyorum zorlayınca işte bulantım oluyor çok yediğim için bulantım olmasın diye çok yemiyorum sadece ara öğün koydum elma ceviz mevsim meyveleri falan yiyorum tutuyor beni :) bu durumdanda çok meemnunum çünkü istediğim buydu kilo almamak kendimi tutabilmek çünkü bünyem çok kilo almaya müsait 65leri gören insanım :)

çok sağol canım çok
çok geçmiş olsun canım Rabbimacil şifalar versin eşine sende dikkat et bebiş bize Allahın emaneti Kızın olacakmış benimde kızım olacak Rabbim gönlüne göre versin.
şükür biz iyiyiz kızımla eşimde iyi olacak inşallah çok şükür sağ ya o bana yetiyor

Hayatimda ilk kez ari soktu oda hamileligime denk geldi odum patladi bi zarari olucak die. Hemen sisti kizardi elim aradim Dr amonyak aldirdi aninda sisliginide acisinida aldi aklinizda olsun kizlar
1. gebeliğimde tam 3 kere arı ısırdı.bu kadar da olmaz diyodum artık.şükür ki alerjim yokmuş.1. de hemen doktora gitmiştik.alerjim olmayınca sonra alıştım arı sokmasına :)

Cnm şükür içime sindi bu kez :) artık bu doktora devam etmeyi düşünüyorum inşallah :) bebek bacakları kapatmış göstermedi ama doktor biraz uğraştı tam belli olmuyor dedi :) 14+4 şu an dedi usg ye göre. Hafif bi çıkinti gördü erkeğe benzetti doktor %55 erkek dedi. 3 hafta sonra ya randevu verdi 4 lü test yaptırcam dedi bu arada benim 2 li test hastane de kaybolmuş birazdan anlatacağım size eşimi ise yollayayim dün çok moralim bozuldu. Devlet Hastanesinde yaptırmıştmm sonucum yok kendi doktoruma özel e gidince dedim o da 4 lü daha kapsamlı 3 lü ye bile gerek yok dedi. Bi de 3 hafta sonra gelince cinsiyet de net belli olur dedi

Günaydın güzel annişler
Bizde dün doktora gittik ama geçmişi okumaktan size yazamadım..ev taşıma yolculuk yapma terasında bebegimi en son 8+2 de görmüştüm. .dün görünce o kadar büyümüş ve hareketliydi ki yüzümde tebessümle hayranlıkla izledim yavrumu. .

Geç dollenmeden 8 gün gerideydik ama suan arayı kapatmış ve satla uyumlu olmuş. .ben 12+5 beklerken 13+6 çıktı. .

Doktorumuz USG de bu kafası bu kolları pipisi derken biz sook olduk ve cinsiyetimizi de öğrenmiş olduk. .sonra bağdaş kurup oturdu. .sırtını döndü. .elini ağzına götürüyordu. .muhteşem duygulardi. .Rabbim herkese nasip etsin..
Ben galiba içimdeki küçük adama aşık oldum

6 haftada başlayan bulatilarda devam ediyor..Dr kol bandı, vitamin ve magnezyum yazdı. .Çarşamba kontrol günümüz iple çekiyorum :)

Kizlar gunaydin :)
Ne var ne çok ?
Dun hastaneden cikinca esimi arayip doktora gittigimi soyledim, nasil iyi mi dedi, ben de kizmis dedim, sevindi
Esim bu da kiz olsun, birlikte oynasinlar tatli tatli, biz de izleyelim diyo bazen :)
Bana cok kiziyo erkek olsun bu da dedigimde
Allah'tan hayirlisini iste, imtihan oluruz bak diyo

Canim hayirli olsun... Ne guzel cinsiyet hakkinda da fikir sahibi olmussunuz. Benimki de bacaklari kapatmisti, ogrenemedik. Doktorun bayaga ugrasti mi gormek icin ???
Test sonucun nasil kaybolmis canim yaa, kani mi kaybetmisler yani, cok ilginc

Hayirli olsun, ne guzel siz de ogrendiniz cinsiyeti, ilk cocuk mu ?
Hayirli evlat olsun insaallah :)

Senin adina cok sevindim canim massallah bebisinee Rabbim kucaginda gormeyide nasip etsin insallah . Benimde bir hafta geriden geliodu cok sukur haftasini bulmus bekledgmzden daha buyuk cikinca insan daha cok sevinio sona daha cok yaklams oluoruz

Hayirli olsun, ne guzel siz de ogrendiniz cinsiyeti, ilk cocuk mu ?
Hayirli evlat olsun insaallah :)
Sağol canım. .sende biran evvel ogrenirsin inşallah. .sebepsiz infertiliteden dolayı 4 yıldan sonra gelen mutluluğum :) cinsiyet hiç farketmezdi ama hep erkek hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…