bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dene canım sana fayda eder belki ben kayısı zeytinyağ denedim fark olmadı
zeytinyağı bende fayda ediyorda kayısı bendede pek etkilemiyor... Bakalım şuan en azından her gün zorda olsa 1 kere çıkıyorum baktım olmuyor 2 gün doktoruma söylerim artık ilaca bağlamak istemiyorum bağımlılık yapıyor bağırsaklar tembelleşiyor sonra hep takviye istiyor...

Lierac ı bana doktorum önerdi ama pahalı işte. Bende ilk onu kullanmayı tercih ettim ilk büyümede engellesin diye internette çok yorum var hakkında. Belki bi de son aylarda yine alırım. Kaşıntı falan oluyordu sürünce olmuyor zaman gösterecek bakalım

2 gün normal ama 4 günü buldu benim. 2 gün normal ama su haftalarda olabiliyor kabızlık ama düzene girer

bende istiyorum 2 kutu babe var o ucuzdu biraz daha 200ml 2 tane aldm 115 tl liearac phytolastil 100ml 90 tl ondan şimdilik bide arkadaşımın önerisi üzerine babe çatlak önceyici aldım son 3 ay liearac phytolastil alırım riske atamam çatlamak istemiyorum

2 gün normal ama 4 günü buldu benim. 2 gün normal ama su haftalarda olabiliyor kabızlık ama düzene girer
inşallah canım ağzın bal yesin inşallah :)
Kızlar İzmirli anne adayı var mı aranizda

istanbullu var olmaz mı :)

kesinlikle ve geneldede hep aynı sorunlar yaşanıyor... :) hoş geldin aramıza kaç haftalık kızın mı olcak oğlun mu yaş kaç :)

ben 25 yaşındayın ilk çocuğum kız olacak ve 16+4 günlük hamileyim

Ben 100 ml 85 liraya almıştım eczaneden internette varda güvenemedim paket olarak biraz daha uygun aslında. Bende istemiyorum çatlamak

Evet canım doktor buyuk ihtimal erkek dedi hayrlsyla, bu fotosunu attgm takımı da pamidorda gördum guzel şeyler vardi, sitesne de bkaym teşekkurler☺
ben oğlumda tulumlarını hastane çıkışlarını hep ordan aldım gayet kaliteli şeyler oluyor alasım geliyor ama kendimi tutuyorum daha erken diye ama çokta sonraya bırakmam hepsi tek seferde ağır gelir maddi olarak bide oğlumda erken doğum yaptım 1 ay erken doğdu o yüzden 34. hafta da herşeyi hazırlamış olurum ben

Hoşgeldin insan rahat ediyor aynı şartlarda olduğu kişilerle olunca

Ben 100 ml 85 liraya almıştım eczaneden internette varda güvenemedim paket olarak biraz daha uygun aslında. Bende istemiyorum çatlamak
ayy inşallah çatlamayız ama ben çok çatlamaya müsait bi insanım bacaklarımın yanlarında ergenlikte kilo alığ vermekten çatlaklarım mevcut ama çok derin çatlaklar değil... Umarım kremler işe yarar valla son 3 ay sabah öğlen akşam kremi çatlamamak için herşeyi yapıcam allaha emanet edicem :)

Hoşgeldn canım aramıza, bebeklermiz saglikla,dogsunlar buyusunler insallah☺

Haklısın canim erken dogum ihtimalini de göz onunde bulundurmak lazm.

Genetik yazılarını okuduğum an kremlerle olmıcak galiba diye pek bi ümitsiz oldum

Genetik yazılarını okuduğum an kremlerle olmıcak galiba diye pek bi ümitsiz oldum
bence denemekte fayda var hiç bir şey yapmadan çatlamaktansa en azındna bişeyler yaptım sürekli sürdüm dersin olmadı dersin.. Doğumdan sonradan acaba yapsaydım krem sürseydim çatlarmıydım diye düşünme ben ondan sürüyorum hemde sabah akşam... kesinlikle.. tedbir alcaksın olursa olur olmazsa yapacak bişey yok :)

O mantıkla da yine de kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…