- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #16.941
Kizlar dr ciktim. Bu prof. Dr kistik higroma gormuyorum ancak ense kalinligi 3.9 dedi. Bu haftada gelisen tum organlarina gelistigi kadari ile bakti hicbir sikinti gormuyorum hepsi normal bebekte olmasi grektigi gibi dedi. Tek tek ellerindeki parmaklara kadar saydi ve gosterdi. Burun kemigini gosterdi. Down sendromunun diger belirtilerine bakti sanirsam. Ve mutlaka cvs yaptir. Ne oldugunu kesin ogren. 9 ay boyle yasama dedi. Bu arada bende iki bacak arasindaki cikintiyi gordum ve istemsiz cikinti mi o dedim evet ben soylemeyecektim ama kendin gordun dedin. Tabi herseyden once saglikk onemli. Bebegim erkekmis cok net gordum. Ve bu doktor nonaan sendromundan suphelendi. Sali gunu cvs icin gun aldim. Hastaneden. Yaptiracam artik herkes yaptir dio. Sonucu kesinmis. Temiz cikarsa beb egin %98 normal bebek olur dedi. Insallah normal cikar. Herkese saglikli gebelikler diliyorumn
hormonlardan kuzumm hormonlardan benimde tam tersi gürleşti kaşlarım bile daha kalın çıkıyor ama doğumdan sonra dökülmüştü benimkiler kel kalınmıyor amaKizlar avuc avuc sacim dokuluyo benim yaaa kan sonuclarim da da sknti yokk vitamin eksikliginden kaynakli degil yani niye boyle oluyo kel mi kalcam yoksa
Can'ım çok şükür iyi bir doktormuş çok güzel bilgilendirmiş seni inşaallah cvs sonucun da güzel çıkacak inanıyorum ben rabbim yardımcın olsun buda senin imtihanın inşaallah hayırlısıyla atlatır oğlunu sağlıkla kucağına alırsın.. Bu arada sanma ki bizim için risk yok bizde aynı durumdayız aslında benim bir arkadaşımın her tahlili normal çıktığı halde oğlu down sendromlu doğdu o yüzden aslında hepimiz aynı durumdayız.. O 10000 de 1 ihtimal çok düşük diyorlar ama bazen denk gelebiliyor.. Rabbim saklasın korusun evlatla imtihan etmesin hiçbirimizi inşaallah...Kizlar dr ciktim. Bu prof. Dr kistik higroma gormuyorum ancak ense kalinligi 3.9 dedi. Bu haftada gelisen tum organlarina gelistigi kadari ile bakti hicbir sikinti gormuyorum hepsi normal bebekte olmasi grektigi gibi dedi. Tek tek ellerindeki parmaklara kadar saydi ve gosterdi. Burun kemigini gosterdi. Down sendromunun diger belirtilerine bakti sanirsam. Ve mutlaka cvs yaptir. Ne oldugunu kesin ogren. 9 ay boyle yasama dedi. Bu arada bende iki bacak arasindaki cikintiyi gordum ve istemsiz cikinti mi o dedim evet ben soylemeyecektim ama kendin gordun dedin. Tabi herseyden once saglikk onemli. Bebegim erkekmis cok net gordum. Ve bu doktor nonaan sendromundan suphelendi. Sali gunu cvs icin gun aldim. Hastaneden. Yaptiracam artik herkes yaptir dio. Sonucu kesinmis. Temiz cikarsa beb egin %98 normal bebek olur dedi. Insallah normal cikar. Herkese saglikli gebelikler diliyorumn
Kizlar avuc avuc sacim dokuluyo benim yaaa kan sonuclarim da da sknti yokk vitamin eksikliginden kaynakli degil yani niye boyle oluyo kel mi kalcam yoksa
Allahım sağlıklı bir evlat nasip edecek inşallah . hergün allahım bugünde bebeğim karnında düşmedi kanama olmadı yarında olmasın diye diye şükreden bir anne olarak sana dua ediyorum ..herşey güzel olsun inşallahKizlar dr ciktim. Bu prof. Dr kistik higroma gormuyorum ancak ense kalinligi 3.9 dedi. Bu haftada gelisen tum organlarina gelistigi kadari ile bakti hicbir sikinti gormuyorum hepsi normal bebekte olmasi grektigi gibi dedi. Tek tek ellerindeki parmaklara kadar saydi ve gosterdi. Burun kemigini gosterdi. Down sendromunun diger belirtilerine bakti sanirsam. Ve mutlaka cvs yaptir. Ne oldugunu kesin ogren. 9 ay boyle yasama dedi. Bu arada bende iki bacak arasindaki cikintiyi gordum ve istemsiz cikinti mi o dedim evet ben soylemeyecektim ama kendin gordun dedin. Tabi herseyden once saglikk onemli. Bebegim erkekmis cok net gordum. Ve bu doktor nonaan sendromundan suphelendi. Sali gunu cvs icin gun aldim. Hastaneden. Yaptiracam artik herkes yaptir dio. Sonucu kesinmis. Temiz cikarsa beb egin %98 normal bebek olur dedi. Insallah normal cikar. Herkese saglikli gebelikler diliyorumn
bende de var o kasınma canım ama bende ovalıyorum.çatlıyormus kasıyınca sanırımarkadaslar karın ve kasık bölgesinde kasıntı yasayan var mı
dün gece uykumdan uyandım kasıntıya. bazen çok tatlı kasıntım oluyor.
canım benimde kaşıntılarım başlamıştı bebe yağı aldım ben şimdilik memnunum hemde güzel kokuyo:)bn aktardan bişi aldım burada da paylaşmıştım içinde bir sürü yağ var. resmini ekledim. kötü kokuyor. bütün gün buram buram burnuma geliyor yıkanmadan da geçmiyor haliyle. öyle ucup giden bir koku değil sürekli var.
rahatsız oluyorum haliyle..böyle kokusuz ne alabilirim acaba.
bazı kremlerde çok pahalı ya
Canimm benim hadi insallah sali gunu guzel tertemiz sonuc al insallahKizlar dr ciktim. Bu prof. Dr kistik higroma gormuyorum ancak ense kalinligi 3.9 dedi. Bu haftada gelisen tum organlarina gelistigi kadari ile bakti hicbir sikinti gormuyorum hepsi normal bebekte olmasi grektigi gibi dedi. Tek tek ellerindeki parmaklara kadar saydi ve gosterdi. Burun kemigini gosterdi. Down sendromunun diger belirtilerine bakti sanirsam. Ve mutlaka cvs yaptir. Ne oldugunu kesin ogren. 9 ay boyle yasama dedi. Bu arada bende iki bacak arasindaki cikintiyi gordum ve istemsiz cikinti mi o dedim evet ben soylemeyecektim ama kendin gordun dedin. Tabi herseyden once saglikk onemli. Bebegim erkekmis cok net gordum. Ve bu doktor nonaan sendromundan suphelendi. Sali gunu cvs icin gun aldim. Hastaneden. Yaptiracam artik herkes yaptir dio. Sonucu kesinmis. Temiz cikarsa beb egin %98 normal bebek olur dedi. Insallah normal cikar. Herkese saglikli gebelikler diliyorumn
Bende bugün reyhan hanıma 17 hazirana randevu aldım. Randevuları yoğun bende bi daha randevu alamam diye aldım bugunKızımda benim doktorum da reyhan hanımı tavsiye etmişti ama randevu alamamıştım.
Ay cok fena yaaBenim normal de de çok dökülüyor emzirme döneminde de dökülüyormuş
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah. Bol Bol dua edelim inşallah her şey güzel olacak canım.Kizlar dr ciktim. Bu prof. Dr kistik higroma gormuyorum ancak ense kalinligi 3.9 dedi. Bu haftada gelisen tum organlarina gelistigi kadari ile bakti hicbir sikinti gormuyorum hepsi normal bebekte olmasi grektigi gibi dedi. Tek tek ellerindeki parmaklara kadar saydi ve gosterdi. Burun kemigini gosterdi. Down sendromunun diger belirtilerine bakti sanirsam. Ve mutlaka cvs yaptir. Ne oldugunu kesin ogren. 9 ay boyle yasama dedi. Bu arada bende iki bacak arasindaki cikintiyi gordum ve istemsiz cikinti mi o dedim evet ben soylemeyecektim ama kendin gordun dedin. Tabi herseyden once saglikk onemli. Bebegim erkekmis cok net gordum. Ve bu doktor nonaan sendromundan suphelendi. Sali gunu cvs icin gun aldim. Hastaneden. Yaptiracam artik herkes yaptir dio. Sonucu kesinmis. Temiz cikarsa beb egin %98 normal bebek olur dedi. Insallah normal cikar. Herkese saglikli gebelikler diliyorumn
Yani o da bisey tabi kel kalmamakhormonlardan kuzumm hormonlardan benimde tam tersi gürleşti kaşlarım bile daha kalın çıkıyor ama doğumdan sonra dökülmüştü benimkiler kel kalınmıyor ama
Canım ben randevu almadan gidiyorum. Saat 11-12 gibi giderim diye düşünüyorum. Senin randevu kaçta?Haberleselim o zaman kacta gidicen sen kuzu
Canım salı günü güzel haberler alırsın inşallah. Oğluşunu sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim. Diğer herşeyi iyiymiş bak çok şükür içini ferah tut kuzum.Kizlar dr ciktim. Bu prof. Dr kistik higroma gormuyorum ancak ense kalinligi 3.9 dedi. Bu haftada gelisen tum organlarina gelistigi kadari ile bakti hicbir sikinti gormuyorum hepsi normal bebekte olmasi grektigi gibi dedi. Tek tek ellerindeki parmaklara kadar saydi ve gosterdi. Burun kemigini gosterdi. Down sendromunun diger belirtilerine bakti sanirsam. Ve mutlaka cvs yaptir. Ne oldugunu kesin ogren. 9 ay boyle yasama dedi. Bu arada bende iki bacak arasindaki cikintiyi gordum ve istemsiz cikinti mi o dedim evet ben soylemeyecektim ama kendin gordun dedin. Tabi herseyden once saglikk onemli. Bebegim erkekmis cok net gordum. Ve bu doktor nonaan sendromundan suphelendi. Sali gunu cvs icin gun aldim. Hastaneden. Yaptiracam artik herkes yaptir dio. Sonucu kesinmis. Temiz cikarsa beb egin %98 normal bebek olur dedi. Insallah normal cikar. Herkese saglikli gebelikler diliyorumn
Canım inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına Allah yardımcın olsun. Bende aslen adanalıyım bende başkent hastanesine gitmiştim orda dr Hakandı sanırım ismi onu önermişlerdi bana memnun kalmıştım ben o doktordan hamileliğimn başlarında kanama olmuştu adanaya ailemizin yanına geldim o dönemde görünmüştüm dr aKizlar dr ciktim. Bu prof. Dr kistik higroma gormuyorum ancak ense kalinligi 3.9 dedi. Bu haftada gelisen tum organlarina gelistigi kadari ile bakti hicbir sikinti gormuyorum hepsi normal bebekte olmasi grektigi gibi dedi. Tek tek ellerindeki parmaklara kadar saydi ve gosterdi. Burun kemigini gosterdi. Down sendromunun diger belirtilerine bakti sanirsam. Ve mutlaka cvs yaptir. Ne oldugunu kesin ogren. 9 ay boyle yasama dedi. Bu arada bende iki bacak arasindaki cikintiyi gordum ve istemsiz cikinti mi o dedim evet ben soylemeyecektim ama kendin gordun dedin. Tabi herseyden once saglikk onemli. Bebegim erkekmis cok net gordum. Ve bu doktor nonaan sendromundan suphelendi. Sali gunu cvs icin gun aldim. Hastaneden. Yaptiracam artik herkes yaptir dio. Sonucu kesinmis. Temiz cikarsa beb egin %98 normal bebek olur dedi. Insallah normal cikar. Herkese saglikli gebelikler diliyorumn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?