bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar avuc avuc sacim dokuluyo benim yaaa kan sonuclarim da da sknti yokk vitamin eksikliginden kaynakli degil yani niye boyle oluyo kel mi kalcam yoksa

Kizlar dr ciktim. Bu prof. Dr kistik higroma gormuyorum ancak ense kalinligi 3.9 dedi. Bu haftada gelisen tum organlarina gelistigi kadari ile bakti hicbir sikinti gormuyorum hepsi normal bebekte olmasi grektigi gibi dedi. Tek tek ellerindeki parmaklara kadar saydi ve gosterdi. Burun kemigini gosterdi. Down sendromunun diger belirtilerine bakti sanirsam. Ve mutlaka cvs yaptir. Ne oldugunu kesin ogren. 9 ay boyle yasama dedi. Bu arada bende iki bacak arasindaki cikintiyi gordum ve istemsiz cikinti mi o dedim evet ben soylemeyecektim ama kendin gordun dedin. Tabi herseyden once saglikk onemli. Bebegim erkekmis cok net gordum. Ve bu doktor nonaan sendromundan suphelendi. Sali gunu cvs icin gun aldim. Hastaneden. Yaptiracam artik herkes yaptir dio. Sonucu kesinmis. Temiz cikarsa beb egin %98 normal bebek olur dedi. Insallah normal cikar. Herkese saglikli gebelikler diliyorumn

Canım inşallah sağlıkla almak nasip olur kucağına inşallah bunlar sadece ölçümlerde kalır ve bebeğin sağlıklıdır.

Kizlar avuc avuc sacim dokuluyo benim yaaa kan sonuclarim da da sknti yokk vitamin eksikliginden kaynakli degil yani niye boyle oluyo kel mi kalcam yoksa
hormonlardan kuzumm hormonlardan benimde tam tersi gürleşti kaşlarım bile daha kalın çıkıyor ama doğumdan sonra dökülmüştü benimkiler kel kalınmıyor ama

Can'ım çok şükür iyi bir doktormuş çok güzel bilgilendirmiş seni inşaallah cvs sonucun da güzel çıkacak inanıyorum ben rabbim yardımcın olsun buda senin imtihanın inşaallah hayırlısıyla atlatır oğlunu sağlıkla kucağına alırsın.. Bu arada sanma ki bizim için risk yok bizde aynı durumdayız aslında benim bir arkadaşımın her tahlili normal çıktığı halde oğlu down sendromlu doğdu o yüzden aslında hepimiz aynı durumdayız.. O 10000 de 1 ihtimal çok düşük diyorlar ama bazen denk gelebiliyor.. Rabbim saklasın korusun evlatla imtihan etmesin hiçbirimizi inşaallah...

Allahım sağlıklı bir evlat nasip edecek inşallah . hergün allahım bugünde bebeğim karnında düşmedi kanama olmadı yarında olmasın diye diye şükreden bir anne olarak sana dua ediyorum ..herşey güzel olsun inşallah

canım benimde kaşıntılarım başlamıştı bebe yağı aldım ben şimdilik memnunum hemde güzel kokuyo:)

Canimm benim hadi insallah sali gunu guzel tertemiz sonuc al insallah

Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah. Bol Bol dua edelim inşallah her şey güzel olacak canım.

Canım salı günü güzel haberler alırsın inşallah. Oğluşunu sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim. Diğer herşeyi iyiymiş bak çok şükür içini ferah tut kuzum.

Canım inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına Allah yardımcın olsun. Bende aslen adanalıyım bende başkent hastanesine gitmiştim orda dr Hakandı sanırım ismi onu önermişlerdi bana memnun kalmıştım ben o doktordan hamileliğimn başlarında kanama olmuştu adanaya ailemizin yanına geldim o dönemde görünmüştüm dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…