bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım bebişini sağlıkla al kucağına.gönlünü ferah tut.herşeyin hayırlısı.zaten herşey çok şükür iyiymiş.hiç birşeycik çıkmayacak Allah ın izniyle.

Canım peki arkadaşının bebeğinin ultrason görüntüleri nasıldı? Ense kalınlığı, nazal kemik bunlar da mı normaldi?

Kızlar benim eşimin tarafında benim bebişim ilk erkek olacak abilerinin kızları var hep. Bugün el tim beni aramış hayırlı olsun hamileymişin diye bende teşekkür ettim kadarlık dedi 4 ay dedim sonra cinsiyeti sordu erkek dedim. Ayyy benim 2 tane kızım var bunlardan birisi erkek olsaydı bilmiyorum bu kadar sevebilir miydim kız çocuğu çok farklı kesinlikle oğlum olsa bu kadar sevmezdim dedi.
Bende evlattir kız erkek fark eder mi hiç ikiside sevilir dedim.

Sonra da ben sarişın renkli gozluyum eşim esmer inşallah sana benzemez babasına benzer erkeğin sarişinindan nefret ederim dedi Ben şok
Neden sarışın erkekler de gayet yakışıklı oluyor ben çok severim şöyle kabak kafalı renkli gözlü bi erkek bebek dedim. Ayyy yok yok oğlumuz esmer olsun erkek dediğin esmer olur dedi. Bende sağlıklı olsun yeter anne baba olarak dünyanın en çirkin cocugu da olsa bizim için en güzeldir dedim. Ama çok.moralim bozuldu sinirlendim böyle bir zihniyet var mi ya

Canım benim nasıl mutluyum anlatamam hala şaşkınım hatta acaba kordonmuydu o değişirmi acaba diyorum. İnanamıyorum çok şükür rabbime sonsuz şükür. İnşallah seninde gönlündeki olcak dua ediyorum. Geçmiş olsun bu arada. Pimkie ve Slvestere müsait olunca güzel bi cvb yazcam. Şuan ev yerleştiriyoruz bana cvb yazan mutluluğumu paylaşan arkadaşlardan allah razı olsun hepinizi seviyorum.

demek ki hala var canım bu tür.

Canım kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Belli ki kıskanç bi eltin var boşver o tatlı canını hiç sıkmaya değmez. Benim de eşimin tarafında erkek yok henüz fazla kişiye söylemedik kesin değil diye ama duyanlar o kızdır doktor yanlış görmüştür de diyebiliyorlar.

Canim kıskanmış seni eltinin konuşmalarindan bu anlaşılıyor. Moralini niye bozuyorsun. ALLAH hayırlı evlat versin.

niye canını sıkıyorsun ki? kıskanılmak güzeldir

Tatlım şifreli konuşmuş anlamamışsın. "Benim iki kızım var ikincisi erkek olmadı diye onu içten sevemedim. Şimdi senin oğlun olduğunu duyunca kıskançlıktan çaaatttt diye çatlamayım diye züğürt tesellisindeyim. Oğlun bi de sarışın mavi gözlü filan olursa teselli de fayda etmez, şişerim, patlarım ortadan ikiye ayrılırım" Tercümesi bu işte. Allah seni de bebeğini de hasetten, nazardan, kem gözlerden, kötü yüreklerden korusun. Ailenin kıymetlisi geliyoooorrr

demek ki hala var canım bu tür.
Evet ne yazık ki öyleymiş canim
Hiç sorma canım. Erkeği kızı mi var bunun. Bende kızım olsun isterdim ama Rabbim böyle uygun görmüş. Oğlum da Benim canim
Canim kıskanmış seni eltinin konuşmalarindan bu anlaşılıyor. Moralini niye bozuyorsun. ALLAH hayırlı evlat versin.
Amin canım. İnsan istiyor ki sevinçler paylasilsin böyle tepkiler alınca canı sıklyr

Tercüme de çığır açtın cuk oturdu

Amin canım. Nazara çok ınanıyorum o yüzden bu zamana kadar anne babalar hariç kimseyle paylasmadik iyiki de öyle yapmisiz

Eltinde amma gicik bosver kiskanmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…