- 20 Ekim 2015
- 17
- 34
- 3
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #16.961
canım bebişini sağlıkla al kucağına.gönlünü ferah tut.herşeyin hayırlısı.zaten herşey çok şükür iyiymiş.hiç birşeycik çıkmayacak Allah ın izniyle.Canım salı günü güzel haberler alırsın inşallah. Oğluşunu sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim. Diğer herşeyi iyiymiş bak çok şükür içini ferah tut kuzum.
Can'ım çok şükür iyi bir doktormuş çok güzel bilgilendirmiş seni inşaallah cvs sonucun da güzel çıkacak inanıyorum ben rabbim yardımcın olsun buda senin imtihanın inşaallah hayırlısıyla atlatır oğlunu sağlıkla kucağına alırsın.. Bu arada sanma ki bizim için risk yok bizde aynı durumdayız aslında benim bir arkadaşımın her tahlili normal çıktığı halde oğlu down sendromlu doğdu o yüzden aslında hepimiz aynı durumdayız.. O 10000 de 1 ihtimal çok düşük diyorlar ama bazen denk gelebiliyor.. Rabbim saklasın korusun evlatla imtihan etmesin hiçbirimizi inşaallah...
Canım benim nasıl mutluyum anlatamam hala şaşkınım hatta acaba kordonmuydu o değişirmi acaba diyorum. İnanamıyorum çok şükür rabbime sonsuz şükür. İnşallah seninde gönlündeki olcak dua ediyorum. Geçmiş olsun bu arada. Pimkie ve Slvestere müsait olunca güzel bi cvb yazcam. Şuan ev yerleştiriyoruz bana cvb yazan mutluluğumu paylaşan arkadaşlardan allah razı olsun hepinizi seviyorum.Aayyyyy canim cok duygulandim bebegim benim hislerim hep erkek dedi senin icin ne slvester ne pimkie kiz dedi tutmadi bak ne dedim pasa dedim mehmet geliyor dedim rabbim gonlundekini saglikla nasip etti cok sukur bende bugun gidecegim grip oldum doktor soylermi bilmiyorum rabbim gonlumdekini saglikla nasip etsin insallah cumu gunun suyu yuzu hurmetine ... amin
Kızlar benim eşimin tarafında benim bebişim ilk erkek olacak abilerinin kızları var hep. Bugün el tim beni aramış hayırlı olsun hamileymişin diye bende teşekkür ettim kadarlık dedi 4 ay dedim sonra cinsiyeti sordu erkek dedim. Ayyy benim 2 tane kızım var bunlardan birisi erkek olsaydı bilmiyorum bu kadar sevebilir miydim kız çocuğu çok farklı kesinlikle oğlum olsa bu kadar sevmezdim dedi.
Bende evlattir kız erkek fark eder mi hiç ikiside sevilir dedim.
Sonra da ben sarişın renkli gozluyum eşim esmer inşallah sana benzemez babasına benzer erkeğin sarişinindan nefret ederim dediBen şok
Neden sarışın erkekler de gayet yakışıklı oluyor ben çok severim şöyle kabak kafalı renkli gözlü bi erkek bebek dedim. Ayyy yok yok oğlumuz esmer olsun erkek dediğin esmer olur dedi. Bende sağlıklı olsun yeter anne baba olarak dünyanın en çirkin cocugu da olsa bizim için en güzeldir dedim. Ama çok.moralim bozuldu sinirlendimböyle bir zihniyet var mi ya
14 :00 da canimmmCanım ben randevu almadan gidiyorum. Saat 11-12 gibi giderim diye düşünüyorum. Senin randevu kaçta?
Canım kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Belli ki kıskanç bi eltin var boşver o tatlı canını hiç sıkmaya değmez. Benim de eşimin tarafında erkek yok henüz fazla kişiye söylemedik kesin değil diye ama duyanlar o kızdır doktor yanlış görmüştür de diyebiliyorlar.Kızlar benim eşimin tarafında benim bebişim ilk erkek olacak abilerinin kızları var hep. Bugün el tim beni aramış hayırlı olsun hamileymişin diye bende teşekkür ettim kadarlık dedi 4 ay dedim sonra cinsiyeti sordu erkek dedim. Ayyy benim 2 tane kızım var bunlardan birisi erkek olsaydı bilmiyorum bu kadar sevebilir miydim kız çocuğu çok farklı kesinlikle oğlum olsa bu kadar sevmezdim dedi.
Sonra da ben sarişın renkli gozluyum eşim esmer inşallah sana benzemez babasına benzer erkeğin sarişinindan nefret ederim dediBen şok
Neden sarışın erkekler de gayet yakışıklı oluyor ben çok severim şöyle kabak kafalı renkli gözlü bi erkek bebek dedim. Ayyy yok yok oğlumuz esmer olsun erkek dediğin esmer olur dedi. Bende sağlıklı olsun yeter anne baba olarak dünyanın en çirkin cocugu da olsa bizim için en güzeldir dedim. Ama çok.moralim bozuldu sinirlendimböyle bir zihniyet var mi ya
Canim kıskanmış seni eltinin konuşmalarindan bu anlaşılıyor. Moralini niye bozuyorsun. ALLAH hayırlı evlat versin.Kızlar benim eşimin tarafında benim bebişim ilk erkek olacak abilerinin kızları var hep. Bugün el tim beni aramış hayırlı olsun hamileymişin diye bende teşekkür ettim kadarlık dedi 4 ay dedim sonra cinsiyeti sordu erkek dedim. Ayyy benim 2 tane kızım var bunlardan birisi erkek olsaydı bilmiyorum bu kadar sevebilir miydim kız çocuğu çok farklı kesinlikle oğlum olsa bu kadar sevmezdim dedi.
Hımm ben senden önce haber vericiiim o zaman14 :00 da canimmm
niye canını sıkıyorsun ki? kıskanılmak güzeldirKızlar benim eşimin tarafında benim bebişim ilk erkek olacak abilerinin kızları var hep. Bugün el tim beni aramış hayırlı olsun hamileymişin diye bende teşekkür ettim kadarlık dedi 4 ay dedim sonra cinsiyeti sordu erkek dedim. Ayyy benim 2 tane kızım var bunlardan birisi erkek olsaydı bilmiyorum bu kadar sevebilir miydim kız çocuğu çok farklı kesinlikle oğlum olsa bu kadar sevmezdim dedi.
Kızlar benim eşimin tarafında benim bebişim ilk erkek olacak abilerinin kızları var hep. Bugün el tim beni aramış hayırlı olsun hamileymişin diye bende teşekkür ettim kadarlık dedi 4 ay dedim sonra cinsiyeti sordu erkek dedim. Ayyy benim 2 tane kızım var bunlardan birisi erkek olsaydı bilmiyorum bu kadar sevebilir miydim kız çocuğu çok farklı kesinlikle oğlum olsa bu kadar sevmezdim dedi.
kızlar sağlık ocağındaki ebeler takibinizi yapıyor mu?
Evet ne yazık ki öyleymiş canimdemek ki hala var canım bu tür.
Hiç sorma canım. Erkeği kızı mi var bunun. Bende kızım olsun isterdim ama Rabbim böyle uygun görmüş. Oğlum da Benim canimCanım kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Belli ki kıskanç bi eltin var boşver o tatlı canını hiç sıkmaya değmez. Benim de eşimin tarafında erkek yok henüz fazla kişiye söylemedik kesin değil diye ama duyanlar o kızdır doktor yanlış görmüştür de diyebiliyorlar.
Amin canım. İnsan istiyor ki sevinçler paylasilsin böyle tepkiler alınca canı sıklyrCanim kıskanmış seni eltinin konuşmalarindan bu anlaşılıyor. Moralini niye bozuyorsun. ALLAH hayırlı evlat versin.
Tatlım şifreli konuşmuş anlamamışsın. "Benim iki kızım var ikincisi erkek olmadı diye onu içten sevemedim. Şimdi senin oğlun olduğunu duyunca kıskançlıktan çaaatttt diye çatlamayım diye züğürt tesellisindeyim. Oğlun bi de sarışın mavi gözlü filan olursa teselli de fayda etmez, şişerim, patlarım ortadan ikiye ayrılırım" Tercümesi bu işte. Allah seni de bebeğini de hasetten, nazardan, kem gözlerden, kötü yüreklerden korusun. Ailenin kıymetlisi geliyoooorrr
Amin canım. Nazara çok ınanıyorum o yüzden bu zamana kadar anne babalar hariç kimseyle paylasmadik iyiki de öyle yapmisizTatlım şifreli konuşmuş anlamamışsın. "Benim iki kızım var ikincisi erkek olmadı diye onu içten sevemedim. Şimdi senin oğlun olduğunu duyunca kıskançlıktan çaaatttt diye çatlamayım diye züğürt tesellisindeyim. Oğlun bi de sarışın mavi gözlü filan olursa teselli de fayda etmez, şişerim, patlarım ortadan ikiye ayrılırım" Tercümesi bu işte. Allah seni de bebeğini de hasetten, nazardan, kem gözlerden, kötü yüreklerden korusun. Ailenin kıymetlisi geliyoooorrr
Eltinde amma gicik bosver kiskanmistirKızlar benim eşimin tarafında benim bebişim ilk erkek olacak abilerinin kızları var hep. Bugün el tim beni aramış hayırlı olsun hamileymişin diye bende teşekkür ettim kadarlık dedi 4 ay dedim sonra cinsiyeti sordu erkek dedim. Ayyy benim 2 tane kızım var bunlardan birisi erkek olsaydı bilmiyorum bu kadar sevebilir miydim kız çocuğu çok farklı kesinlikle oğlum olsa bu kadar sevmezdim dedi.
bizimki daha bi tahlil bile yapmadı. bugün kendiliğimden gittim artık. pazartesi kan tahlili yapacak.Evet ben kalp atışında gitmiştim kaydımı tahlillerimi yapmıştı 1 haziranda tekrar çağırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?