bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Eh canım gelde bunu o insanlara anlat. Ben çoktan boşverdim evlat benim evladım. Onu doğru, dürüst, ahlaklı vb. yetiştirecek olan benim. Kız ya da erkek önemli olan evladı güzel yetiştirebilmek.

bizimki daha bi tahlil bile yapmadı. bugün kendiliğimden gittim artık. pazartesi kan tahlili yapacak.

Ben de kalp atışını duyunca gittim kayıt için 7 haftalıkken o zaman yaptı tahlillerimi. Değişiyordur belki bilmiyorum ki gün falan verdi bana tekrar gelmem için.

Bildiğin erkek Bebekği yok diye kıskançlıktan çatlamış ...resmen bozulmuş :) boşver gıcık bunlar allah Nasıl biliyorsa öyle yapsın kıskanç fesat insanları

Canim doktorun ölçüm sonrası ikili test için kan almadı mi.sadece ölçüm ile sonuç yetersiz çünkü. ..cvs evet yaptır fakat içini ferah tut ölçümler doktordan doktora değişiyor. İlla prof diye süper ölcecek diye bir kiade yok.Bazı durumlarda imkan var ise iki doktor yapmanı tavsiye ederim.
Rabbim sağlık versin sana ve evladına.

Bnm de bi arkadaşın oğlu yok bn oğlan deyince kız daha iyi fln filan dedi garip yani.benm elti yok henüz. nisanlancaklar daha.Allahtan o sıkıntı yok ama kıskançlık insanı yipratiypr sinirlndi yor.hayırlı olsun de geç yani kıskandıysan da.sen takma arkdsm inşallah sağlıkla al kucagina

Hoşgeldin insan rahat ediyor aynı şartlarda olduğu kişilerle olunca

Hoşgeldn canım aramıza, bebeklermiz saglikla,dogsunlar buyusunler insallah☺

bu sıcak karşılamalar için ayrı ayrı teşekkür ederim.
Yaşım 36, bu ikinci olacak inşallah ve 13 . Haftadayiz.

Canlar gittim randevusuz oldugum icin en sona birakti ama cinsiyetini soylemedi daha cok kucukmus 16 -17 haftalari bekliyor galiba neyseki ikizlerim.saglikli cok sukur canim 15+4 digeri 15+1 haftadayiz canlar guzel dualariniza amin diyorum tatli minnaklarin guzel anneleri :)

Maşallah onlara onlar sağlıklı olsunlarda

Yaaa olsun kuzu ayni anda ogrencez heralde sagliklilar keyifleri yerindeyse ne mutlu sana gozun aydin guzelligim

Canım vallahi benimde canım istedi tam olarak nasıl yapıyorsun tarif eder misin
Onca kayisilari biraz suda bekletiyorum cekirdekli siyah uzumude ayni sekilde kuru murdum erigi kayisiyi minik minik dogruyorum once kayisilari atiyorum ketilda kaynattigim suya suyunu sen ayarla goz karari kayisilar yumusamaya baslayinca murdum erigini katiyorsun ikisi yumusayinca cekirdekli kuru uzumu katiyorsunuz hepsi yumusayinca son 5 dkk kala iki cubuk tarcini icine atiyorsun altini kapat kapaginida kabatki tarcin kokusu ucmasin tatlim afiyet olsun :)

Kızlar bugün doktora gittik bidaha giremem annemin ev taşıyoz haber edeyim dedim inşallah oğlum olcak dualarım kabul oldu çok şükür isteyen herkese dilediğini versin. Sonra detayları görüşürüz bye
Süpeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allah biliyor ne kadar sevindiğimii... Canım benim Hayırlısıylaaa inşallah Allah tamamına erdirsin. Günün en güzel haberi oldu bana. Avm de sırıyorum suan

Sagğol canım en kısa zamanda yapıcam inşallah

Canım bu hoşaf tarifimi kabızlığım varda acaba iyi gelirmi?

Canım üzülme 3 ml olunca %6 risk oluyomuş inşallah sağlıklıdır bebeğin en doğrusunu Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…