bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım bu hoşaf tarifimi kabızlığım varda acaba iyi gelirmi?
Hos geldin tatlim takvim icin hesap bilgilerine tikla asagilarda takvim var bosluga bebegin dogacagi tarihi yaziyorsun mesala su sekilde 20-11-2016 gibi evet tatlim kabizliga iyi geliyor tatlim seker katilmixak meyvelerin sekeri yeterli cok sekersiz gelirse her tuketecegin kaseye bir tatli kasigi pekmez katabilirsin canim

Kızlar ben tekrar ultrasona girdim bebek yer değiştirmiş ama yine yan duruyormuş doktorlar 2.5 olsa bile endişelenecek bi şey yok dedi en fazla 2.5 olabilirmiş benim bebeğiminki ama tahmini riskli değil dediler hocayla konuştular kan verdim salı günü detaylıda tekrar bakcaklar inşallah

cok sukur saglikli bebisin canim rabbim saglik versin saglikla kalin 12+ 5 de olcumler biraz daha fazla cikar benim 12+1 de 1.mm idi canim 4 gunde biraz daha fark eder tatlim sukurku sorun yokmus minnaginin

Canım peki arkadaşının bebeğinin ultrason görüntüleri nasıldı? Ense kalınlığı, nazal kemik bunlar da mı normaldi?
Evet Can'ım çok şaşırtıcı ama hiçbir sorun yoktu ve doktoru şüphe bile etmemişti düşün işte..
Ay canım yazık ya acıdım eltine şimdi kesin üçüncü çocuk planları yapıyordur Çin takviminden bakıp ne Zaman yaparsam erkek olur diye hesap bile yapıyordur inan.. Benim de bir oğlum var bende esmerim eşim sarışın eltim kızım olacağını öğrendiğinde çok sevindi inşaallah sarışın renkli gözlü olur dedi rabnim sağlık versin hayırlı evlat olsun cinsiyeti geçtim göz renginin de mi sparişini vercez töbe töbe.. Kime benzediği hiç önemli değil

cok sukur saglikli bebisin canim rabbim saglik versin saglikla kalin 12+ 5 de olcumler biraz daha fazla cikar benim 12+1 de 1.mm idi canim 4 gunde biraz daha fark eder tatlim sukurku sorun yokmus minnaginin
Can'ım bebeklerinin sağlıklı olmalara çok sevindim ama meraktan da çatladım inan burda neden söylemiyor senin doktorun ya bence bunların ikiside kız erkek olsa çoktan söylerdi emin olmak istedi.. Hayır deseydin keşke ben idare ediyorum da arkadaşlarım sabırsızlıktan çatlıyor bi dikkatli bakıver hacı

Saol canım inşallah sağlıklıdır bi sorun yok gibi görünüyor bide araştırma hastanesine gidiyorum kimseye normal demiyolar şunu yapalım şu teste gir karından sıvı alalım hep bi araştırma çabasındalar

Ikizlerden birinin 1.40 grm digeri 1.60 grm birinin boyu 11.1 cm digeri 10.8 simdilik bu kadar canlar haftaya tekrar gitmeyi dusunuyorum 16+2 digeri 15+6 olucak sali gunu yada haftaya cuma giderim en azinda ikiside 16+ da olurlar cuma gunu saglik olsun bebeklerim sagliklilar birde kizcelerim oldularim tamamdir insallah :)

Yazmayi unutmusum sekerini az bulursan tuketecegin kaseye bi tatli kasigi pekmezde koyabilirsin hem kan yapicidir uzum yada dut pekmezi canim
Tamam canım tavsiyen için sağol. Şekerli içecekleri pek sevmem zaten. Pekmez daha mantıklı kızıma da içiririm.

Guzel annisler dengeli beslenmek istiyorsaniz size gebelik beslenme listesi paylasiyorum

Eklentiler

• index-6.webp
    17 KB · Görüntüleme: 63
  • index-5.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 66
  • index-4.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 64
  • index-3.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 61
Guzel annisler dengeli beslenmek istiyorsaniz size gebelik beslenme listesi paylasiyorum
listeler çok iyi oldu bende bu ara çok ayran tüketiyorum sürekli tansıyonum düşüyor 2 lıtre su tuketıcem dıye çatladım bırde bıtkı çayı nane lımon ıcıyorum bulantılarım devam edıyor sadece cavdar ekmegı yıyorum kılo almak ıstemıyorum yürüyüş yapuyormusunuz bana doktorum kesınlıkle tansıyon için gunde 30 dk yuruyus verdi.

Bana yuruyus yasak tatlik ikiz gebelik biraz riskli yasadim ilerki zamanlarda yurumeyi dusunuyorum

Kızlar meyve bebege direk kilo aldırıyor eğer böyle bir sorununuz oluşur ise meyve tüketimi önemli. Ben normalde tatlı yiyen biri değilim. Canım tatlı istediğinde meyve tüketiyorum.
Bazı arkadaşlar nutella falan yazmışlar. ..lütfen kapalı gıda tüketmeyin.hatta puding vb bile evde kendi princunu kakao ve şeker ile yapın...lütfen kapalı gıda almayın. Bebeğinizi farkında olmadan zehirlenmeyin.

arkadaşlar bursadan olan var mı aranızda?ben bursa inegöldeyim bursada jimer hastanesinde cenk beye gidiyorum?
Bende bursadayim CNm. Arkadasim ayni Dr da doğum yapti çok memnundu. Benim Dr Bülent kahyan Doğumum ya jimerde yada medicabilde olucak

Yaa canim sana da mi kucuk dedi
Gercekten kucuk mu bu hafta cinsiyet icin, niye oyle diyo bu doktorlar ?
Devlet hastanesine mi gittin sen de ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…