bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İnşallah alırsın bebişini kucağına canım korkma hep düşecek diye bile yok

Can'ım ilk Zaman'lar sezeryan çizgisindeydi şimdi biraz daha yukarıya çıktı., mesela şöyle anlatayım hamile kalınca rahim kendine yer açar ve mideyi yukarıya doğru itermiş yani şimdi midemiz kaburgaların bitiminde hemen şiş zaten her daim çünkü gaz dolu benim kese yani rahim daha aşağıda olur bikini bölgesi diye tabir endilen yerin hemen üstünde elini koyarsan hafif bir gerginlik dolgunluk hissedersin.. Bebek hareketleri için erken daha bence yani ben daha hissetmiyorum.. Sabırsırsızlıkla bekliyorum cinsiyetinizi.. Tabi önce sağlıkla gelsin inşasllah

Ay bu bel agrisi beni cok tedirgin ediyo kizimda en son bel agrisi cektigimde 16 hf likti 3 cm acilmam olmustu ignelerle dusugu durdurdular kyzum insallah ikimizinde bebisleri iyidir
Canım dikkat et. Geçen gün iş yaptıktan sonra benim de belim çok ağrıdı ama bir gün sonra geçmişti. Bi takip et kendini gerekirse gidersin doktora canım.

Kızda değişebiliyor.bir arkadaşımın 7. Ayda değiştirip erkek Dedi doktoru. Bütün odayı mobilyaları pembe yapmıştı. Krem tercih etmek lazım. Boya değişmesi zor.

Aynen canım benim de 6.haftada başladı ve giderek kendimi daha kötü hissediyorum sanki. Doktora şikayetlerimi anlattım ama ilaç vermedi sadece gaviscon yazdı oda bir işe yaramıyo bende. Saat 7den sonra çok kötü oluyorum ve sırf mideme katlanabilmek için erkenden yatıyorum. Gerçekten çok zor

Ama süresi geçmedi mi cnm? Benim özel de ki kendi doktoruma anlattım olanı sana 4 lü test yaptırcam çok daha iyi ikiliye gerek yok dedi bana
Geçmiş Cidde'n. 2 li ye gerek kalmamış. Sorun olsa zaten doktorun söylerdi. Benim alt kat komşum köyde hiç doktora bile gitmeden neredeyse bir tarlada tek başına doğum yapmış. Oğlu Boğaziçi mezunu ve şimdi bir şirkette ceo.
Bu bana büyük bir ders oldu. Test mest bahane. Alnımıza yazılanı yaşıyoruz.
Bu kandil günü tek dileğim sağlık içinde büyümeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…