bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin cnm. Benim Annem de evde doğum yapmış hem beni hem kardeşimi ebeler ile. Yani bi sıkıntı çıkmamış. Ama şimdi ki nesile bakıyorum kordon dolaşıyor acil sezaryen yani gebelik de çok problem oluyor bu zamanda. Neden acaba.

Aslında ben 2 li test yaptırmak istemiyordum ilk başta sonra önceden bilmek istedim. Test yaptırıp 10 gün sonuç beklediğim için sinir oldum

Amin cnm inşallah
Bu hafta randevu alablrsem Başka bi doktora gitmek istiyrm ama bakalım belki o cinsiyeti görebilir.16.haftaya girdik artık kesin bişey duyalım istiyrm bende.nasip tabi ama dediğin gibi sağlıklı olsnlar da ergen ogrencez kız mı erkek mi

kızlar çok kötü hissediyorum kendimi. Bugün kpss ye girmedim. sizce hata mı ettim
3 aydır ders çalışmıyorum kızlar bebek den beri ilk aylar sancı sonra bulantı derken çalışmadım bıraktım çalışmayı sınava gireceğim yer 1 buçuk saat mesafe de. Sabah 6 buçukta kalkacaktim otobüs yolculuğu yapacaktim. Midem çok bulanıyordu sabah uyandim eşim gitmeyelim istersen demişti akşam çalışmadım düşük alacağım diye. En kötü 85 almam lazım alamayacağım boş yere yolculuk çekmeyeyim dedim gitmedim ama şimdi vicdan azabı duyuyorum

Günaydin guzellikler mutlu pazarlar kpss ye girecek annelerime basarilar diliyorumm

Günaydın tatlımmm, iyi pazarlar. İyileşmene sevindim.

Seninle birlikte ben de KPSS'ye girecek annelere, ev geçindirenlere ve ihtiyacı olan herkese başarılar diliyorum.

10 gün mü benim sonuçlarım 1 saatte çıkmış canım internette sohuç çıkmış yazıyor ama cuma akşam olduğu için alamadık şaşırdım 10 gün olmasına

Boşver canım artık geçti zaten çalışmamışsın hayırlısı böyleymiş bende önlisansa gircem ama hamile kaldığımdan beri hiç çalışmadım

Canım moralini bozmak istemem ama keşke girseydin sınava. Ben hiç çalışmadan 70 almıştım ki sen gene çalışmışsın. Kısmet değilmiş demek ki canım bir sonraki sınava girersin inşallah

Kpss maalesef Ki zor bir süreç canım sınava girip daha kötü olsan inan vicdan azabın daha çok olurdu zaten çalışamadıysan hiç üzme kendini de bebişi de seneye tekrar denersin alanın neydi bu arada canım

Uzulme canim hic de vijdan azabi cekme seneye bebegin uslu olursa tekrar hazirlanirsin dunyanin sonu diil ki bebegini de kendini de uzme

Vicdan azabı çekme kuzum herşeyde bir hayır vardır. Bak miden de bulanıyormuş gitseydin sınavın sonuna kadar kalamazdın ve kendini aşırı yormaktan ve strese girmekten başka birşey olmazdı bu nedenle aldığın karardan pişmanlık duyup yine bebişini strese sokma olan olmuş aldığın kararın arkasında durarak içini ferahlat sen senin için doğru olanı bebişin için doğru olanı yaptın bu büyük bir fedakarlık anneler her zaman fedakardır

Yaaa benimde 1 hafta oldu sonucum daha cikmamis

Tatlım bir hafta normal bir süreç, muhtemelen yarın öğrenirsin. Kan tahlili aynı gün çıkar ama hormon testleri min. 3 gün, idrar kültürü min. 1 gün sonra sonuçlanır. İmmün sistemi ile ilgili tetkik sonuçları da bir kaç gün alır, örneğin toxoplasma araştırması gibi...

1 hf sonra cikar dediler bisey yoktur ama merak iste kuzumm

Benimki üç gün sonra çıktı, ama çok iç açıcı değil. Biokimyasal değerlerim yüksekti. Çarşamba randevum var, fetal DNA testi yaptırıcam
Ciddi olamazsin bilmiyordum kuzum ya nasil yani ense kalinligi filan normal degil miydi

Kızlar dün berat gecesiydi bugün berat günü ben bulantılardan dolayı oruç tutamadım ama inşallah bebeklerimiz sağlıkla doğanlar arasına yazılmıştır
Tatlım hamile iken oruç tutmak kadar bebeğini ve seni zor durumda bırakacak birsey olamaz.Evet hepimiz istiyoruz tutmayı ama Rabbim içindeki niyeti bildikten sonra endişe etme.Düşünsene kan şekeri ile beslenen minik bir kalp var içinde.Normalde 2 saatte bir metabolizmabi hızlandırmasi ve kan şekerini düzenlemesi icin 1 adet badem bile olsa ağzına atman gerekirken kendini zorlama derim. Tabiki tercih senin.Eger tutarsan da Rabbim kolaylik versin.
Rabbim hepimizin bebişlerine ve bize hem karnımizda,hem doğumda , hem de doğduktan sonra hayırlı ve sağlıklı ömürler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…