bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar demin geldim eve avm deydik tayt tshirt filan aliyim dedim neyse aldik 2 saat kadar dolastik bel agrisindan ölüyorum suan eve kendimi dar attim cok kotu agriyo belim yaa napsam iyi gelir

Bende bütün gün evde olmama yatmama rağmen bugun bel ağrım var benimde. Ayaklarının altına yastık koyup yatmayı dene bi. Belin soğuksa havlu falan koy

Bende bütün gün evde olmama yatmama rağmen bugun bel ağrım var benimde. Ayaklarının altına yastık koyup yatmayı dene bi. Belin soğuksa havlu falan koy
Ay bu bel agrisi beni cok tedirgin ediyo kizimda en son bel agrisi cektigimde 16 hf likti 3 cm acilmam olmustu ignelerle dusugu durdurdular kyzum insallah ikimizinde bebisleri iyidir

Kızlar mide bulantılarım hafifledi ben tam bişeyler yiyebilcem diye sevinirken midemde hiç gitmeyen şişkinlik ve doluluk hissi var hiçbişey yememişken.nasıl başa çıkıcam artık dayanılmaz hal almaya başladı bu mide problemlerim 5.haftadan beri şikayet etmiyorum ama çok hırpalandım böyle benim gibi olan var mı

Kizlar demin geldim eve avm deydik tayt tshirt filan aliyim dedim neyse aldik 2 saat kadar dolastik bel agrisindan ölüyorum suan eve kendimi dar attim cok kotu agriyo belim yaa napsam iyi gelir
Bende bi saat ayakta kalınca belim çok ağrıyor.ama belime destek koyup uzanınca yarım saate geçiyor.dinlen canım.battaniye sar ısınsın biraz daha çabuk hafiflet

Ay bu bel agrisi beni cok tedirgin ediyo kizimda en son bel agrisi cektigimde 16 hf likti 3 cm acilmam olmustu ignelerle dusugu durdurdular kyzum insallah ikimizinde bebisleri iyidir

Ben de internette normal olduğunu okuyup içimi rahatlatıyordum. Benim ilk gebeliğimde olmuştu bel ağrısı gebelik sonrası doktora gitmiştim düzleşme ve hafif skolyoz vardı ondan galiba bi de hamilelikte yaşayan çok var ya

Evet canim yaa bel agrisi bebek buyudukce daha da artacak malesef bol bol dinlenmek gerekiyo

Bende bi saat ayakta kalınca belim çok ağrıyor.ama belime destek koyup uzanınca yarım saate geçiyor.dinlen canım.battaniye sar ısınsın biraz daha çabuk hafiflet
Tamam canim uzandim simdi inan yeni dinleniyorum is bitmiyoki bide carsaf deistirdim temiz temiz uyuyalim diye duramiom ben ya

Canim bu hazimsizlik bi sure sonra geciyo ama yanma dayanilmaz oldugu zaman soguk sut iyi geliyo aklinda olsun

Canımmm çok geçmiş olsun. Belinin arkasına bir destek koy, otururken de, yatarken de. Küçük yumuşak bir yastık olabilir, yeter ki belini iyice doldursun. Benimki ancak öyle hafifleyip, geçiyor. Cicilerini de güle güle giy, şans getirsin, sana da bebişe de. Ayy Ada kuzusu dışarda kalmasın, onu da şansı bahtı hep açık olsun

Yan yatıp bacaklarının arasına küçük bir yastık koymayı denesene. Bende de çok oluyo yatarken bile. Doktor normal diyo. Seninki yorgunluktan bence
Atlatirsin inşallah çabucak

Cok tesekkur ederim kuzum benim bitanesin sen uzanip duruyorum bu arada hafifledi birazcik

Yan yatıp bacaklarının arasına küçük bir yastık koymayı denesene. Bende de çok oluyo yatarken bile. Doktor normal diyo. Seninki yorgunluktan bence
Atlatirsin inşallah çabucak
Dinleniyorum canim hafifledi biraz daha iyiyim cok tesekkur ediyorumm

Kuzum bel ağrısıyla birlikte başka sepmtomlar da olmuş muydu? Rahimde ağrı, batma, lekelenme filan? Onlara dikkat et. Yoksa endişelenme. Ama madem böyle bir öykün var, bu kadar ayakta kalıp, kendini yorma

Adayi uyuttu babasi banyosunu da yaptirdi sizinde insallah hep sansiniz bahtiniz acik olsun guzelim benim minik kuzun ailenize bolluk bereket huzur getirsin

Kuzum bel ağrısıyla birlikte başka sepmtomlar da olmuş muydu? Rahimde ağrı, batma, lekelenme filan? Onlara dikkat et. Yoksa endişelenme. Ama madem böyle bir öykün var, bu kadar ayakta kalıp, kendini yorma
Bel agrisina eslik eden dayanilmaz adet sancim olmustu kuzum 10 gun kadar yattim lekelenme olmamisti 10 gunun sonunda toparlandim ama ada da hic agrim ve sancim bitmedi inan doguma kadar her hafta acildeydik bikti esim 38. Hf da doktora dogurtun sunu da kurtulalim demisti

Adayi uyuttu babasi banyosunu da yaptirdi sizinde insallah hep sansiniz bahtiniz acik olsun guzelim benim minik kuzun ailenize bolluk bereket huzur getirsin

Amin kuzummm, çok tatlısın aynı güzel dileklerle... Allah bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul etsin, yavrucanlarımıza hayırlı, güzel yazgılar yazsın, bizlerle birlikte

Ay benim güzelim ya, hiç kıyamam, onlarla geçmiş, bitmiş olsun. İnşallah bu hamileliğin lokum gibi geçer, tek ağrın sızın fazlaca avm gezmekten, gelip geçici olur inşallah

Ay benim güzelim ya, hiç kıyamam, onlarla geçmiş, bitmiş olsun. İnşallah bu hamileliğin lokum gibi geçer, tek ağrın sızın fazlaca avm gezmekten, gelip geçici olur inşallah
Insallah kuzum benim hepimisin cok rahat gecsin agrisiz sizisiz...bide tecrubesizdim her agrida doguruyom diye ciyaklardim simdi suyum gelirse heralde anca oyle derim aha doguruyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…