bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam kızlar.doktordan geldim az önce.büyk ihtiml kız görüyorum dedi.büyük bi sürpriz olmazsa dedi.net konuşamadı.hayırlısı bakalım.sağlıklı görünüyo dedi.
Massalah kizina canim rabbim saglikla nasip etsin insallah ilk bebekmi canim usg paylasirmisin kac hafta dedi doktor yaaa ben ogrenemedim 15+4 de haftamdayim

Son düzenleme:
Evet senin ikiz olduğu için ikili test yapamıyolar detaylıda bakıyolar normal ultrason aletleri gibi mi yoksa farklı mı ne kadar sürüyo
30 dkk surdu tatlim her yerine baktilar canim cok sukur iyi ikizlerim rabbim cumlemize saglikli bebekler nasip etsin insallah

Canım dubler renkli ultrason mu ben mfm ultrasona gircem farklı galiba hiç bilmiyorum bunları ama
Evet canim renkli ultrason mfm bende bilmiyorum acilde girmistim lekelenmem vardi hersey gorunuyordum onu bilmiyorum belki oda dubler olabilir perinatoloji bakti canim

Ayy benim kizimda da oyleydi bunda cok sukur yok ama parol filan icerdim dus alirdm ben
Dayanılacak gibi değil canım sürekli içiyorum ama çok fark etmiyor..

Ayyy valla ne olsa deniycem artık çaresizim çünkü parol falan çokta fark etmiyor ölüyorum tansiyon mu diye baktık oda değil bu neden oluyor anlamadım

Hamileliğin migreni tetiklediğini dinlemiştim yakınlarda. Buna sebep olacak açlık vs durumlardan uzak kalınması gerektiğini söyledi uzman. Doktorun bu ihtimali dusundu mü.

Canım senle aynıyız.benimde iki kaybım var.bu 3.hamileliğim inşAllah bu mubarek gecenin yüzü suyu hürmetine sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Rabbim herkesi bebeklerine sağ salim kavuştursun.Amin

16 haftada diye biliyorum canim
Bazı laboratuarlar 15 den itibaren yapabiliyor.salı günü 15+3olacagim doktorum 3 lu yapacağız dedi.Fakat hastane özel olduğu için ben testleri araştırma hastanesinde yaptırıyorum.Şimdi özeldeki lab.15 de bakabilir ama araştırma hast.16 diyebilir kafam karıştı.

Can'ım benim de migrenim var ve hamilelikte daha çok tetikleniyor kesinlikle baş Ağrı'sı tutunca ne yaparsan yap bi faydası yok tek çare sessiz karanlık bir yerde bikaç saat uyumak bu arada uyumak için buz yada eczanede satılan migren bantları var ilaç değil sadece mentollü soğutucu bi etkisi var yardımcı oluyor yoksa herşey boş

Kizlar demin geldim eve avm deydik tayt tshirt filan aliyim dedim neyse aldik 2 saat kadar dolastik bel agrisindan ölüyorum suan eve kendimi dar attim cok kotu agriyo belim yaa napsam iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…