bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Maşallah pirensedine canım Rabbim sağlık versin prensesine de sana da

Geçmiş olsun inşallah kazanırsın canım. Doğru artık düşünme sınavı falan sen bebişine yoğunlaş

Merhaba tatlım. Doktorun muayene raporunu online filan görebilirsen, oraya yazmıştır muhtemelen. Genelde doktorlar hamileliğin başlarında plasentanın aşağıda olmasını çok önemsemiyorlar, yukarı çıkar diye. Ama hatalı davranıyorlar. Yukarı çıkabilmesi ve kanama olmaması için istirahat şart. Allahtan bizimkiler erken farkedip, kır dizini otur/yat dediler de şansımız yükseldi. Şimdi arayıp sorsan doktoruna tam olarak nerde bu hocam desen, çok kafana takma der. Bir dahaki gittiğinde sor ama. Ben de inanıyorum bizim minikler kulağından çekecek o plasentaların, uslu uslu yerine geçecekler onlar da

Bi daha ki gittiğimde soracağım tek şey bu diyebilirim. Doktor anlattı da işte ben rahim ağzı kısalığı bebek aşağı da olayı zannettim aynen kanama lekelenme yok diye doktorum bana yat falan demedi. Ama dikkatli ol diye belirtti en ufak leke kanama da gel dedi işte benim yanlış anlamam olayı değiştirdi 15 haziranda kontrolümüz var bakalım o zamana kadar yoğun dikkat ⚠ sen ilaç falan kullanıyo musun canım

Haftada bir iğnem var canım, bir buçuk hafta önce başladık. Rahim kasılmasını önlüyor. Toplam dört hafta kullanıcam. Duruma göre ya devam edicem, ya da kesecek. Senin raporun iki hafta sonra bitiyordu değil mi?

Sağol canım cevabın için.sağlıcakla kalın sen ve bebişin

Yurt disindayim ben burda ilac igne tedavisi neredeyse vermiyolar diyebilirim rabbimden sifa bekliyorum

Rapor derken canım bana da lekelenme falan olursa başlıcaz iğne dedii doktor.

tatlım rahim ağzı kısalığı başka bir şey ama, internetten baktım şimdi. Hem rahim kısalığı hem de plasentanın aşağıda olması mı söz konusuymuş?

tatlım rahim ağzı kısalığı başka bir şey ama, internetten baktım şimdi. Hem rahim kısalığı hem de plasentanın aşağıda olması mı söz konusuymuş?

Rahim kısalığı yok işte ben plesantayı öyle bi olay zannettim. Yani doktorun kapısından çıkana kadar plesantanın aşağıda olmasının ne olduğunu bilmiyordum. Öle işte

Rahim kısalığı yok işte ben plesantayı öyle bi olay zannettim. Yani doktorun kapısından çıkana kadar plesantanın aşağıda olmasının ne olduğunu bilmiyordum. Öle işte

Ay seni yerim yaaa. Ben de ilk kez böyle bir şey duymuştum. Doktor söyledikten sonra, neymiş, niyeymiş diye araştırınca öğrendim

Ay seni yerim yaaa. Ben de ilk kez böyle bir şey duymuştum. Doktor söyledikten sonra, neymiş, niyeymiş diye araştırınca öğrendim

aynen bende araştırınca gördüm neymiş plesanta neyse Biliyiz artık ona göre tedbirli olucaz afacanlar da çekicek o plesantayı yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…