- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #17.421
Sorunlu hamilelik geçiren güzel hamile arkadaşlarım bişeyi merak ediyorum. Ev islerini nasıl hallediyorsunuz.
Sorunlu hamilelik geçiren güzel hamile arkadaşlarım bişeyi merak ediyorum. Ev islerini nasıl hallediyorsunuz.
Tatlım ilk başta evin bağışıklık sistemi kuvvetlensin diye kendi haline bıraktık. Tozla, kirle yeterince haşır neşir olduğuna kanaat getirince, bir süreliğine eşim kontrolü ele aldı Şimdi düzenli olarak bir bayan temizliğe geliyor, ama maalesef 15 günde bir. Eşim sağolsun yemeklerimizi yapıyor Bir iki kez kayınvalidem yemek yaptı. Teyzem bir haftalık yemek stokladı, bir kez de evi temizledi kuzenimle sağolsun. Onun dışında saldım çayıra Mevlam kayıra...
Bi düzelseydim hayırlısıyla.Yük gibi hissediyorum kendimi Tek yaptığım, yemek yemek, yatmak Bir de eşime üzülüyorum, neye yetişeceğini şaşırdı
Üstelik ev de benim kurduğum düzenden gittikçe uzaklaşıyor, çok sinir bozucu
Evet Can'ım hamilelikle alakalıBorde bu teshis nasil koyuldu size hamilelikle alakali mi ?
Tam 22 gündür sırtüstü yatıyorum sadece tuvalet için ayağa kalıyorum...balıkesirdeyim kimsem yok burda annem geldi Ankara'dan şimdilik evişi ve çocuğuma o bakıyor ..o gidince neolacak bilmiyorum eşim iki yumurtayı zor kırar ..kaynanamı ölsem çağırmam allah muhtaçta etmesin ona ..yanı diyeceğim biran önce iyileşip en azından ufak tefek şeyleri yapmak istiyorum yemek gibi mesela ..kendimi yük gibi hissediyorum yoruldum ve bıktım artıkSorunlu hamilelik geçiren güzel hamile arkadaşlarım bişeyi merak ediyorum. Ev islerini nasıl hallediyorsunuz.
Cnm ya anliyorum seni rabbim tez zamanda sifa versin zor durumda olanlara uzulme Allah buyukEvet Can'ım hamilelikle alakalıkanama ile doktora gittim kesenin yanında Hematom var dediler yanı kanama alanı çatlamış damar gibi düşün tam 22 gündür yatıyorum iki kere de hastanede yattım ..şuan kahve lekeler oluyor Arada sırada üzülüyorum bende öyle işte :
En azindan senin bir yavrun var .ilk hamileliginde var miydi boyle bi rahatsizligin peki cnmEvet Can'ım hamilelikle alakalıkanama ile doktora gittim kesenin yanında Hematom var dediler yanı kanama alanı çatlamış damar gibi düşün tam 22 gündür yatıyorum iki kere de hastanede yattım ..şuan kahve lekeler oluyor Arada sırada üzülüyorum bende öyle işte :
Hayır Can'ım 9 ay boyunca koşturdum işe gittim araba kullandım,en ağır ev işinden poşet taşımaya kadar herşeyi yaptım yanı normal bir insandan hiç farkım yoktu ilk gebeliğimde ..bundada 10. Haftaya kadar herşey normaldi hatta Bu kez hassas davrandım hani ilk hamileliğimde hiç naz yapmadım hep koşturdum ya bir daha hamile kalırsam hamile gibi davranacam diye kendime söz vermiştim ilk gebelikten sonra..şimdi al işte bu oldu numaraya yapmaya ve naz yapmaya vakit kalmadan kanama ve hastanelik olma durumunu yaşadım :)En azindan senin bir yavrun var .ilk hamileliginde var miydi boyle bi rahatsizligin peki cnm
Anladim cnm ins bundan sonrasi hepimiz icin guzel olur bende hep evde havlar guzel herkes bi yerlere gidip geliyo hamile bir arkdasim var o da fildir filfir geziyo ben yataklardan cikzmadimHayır Can'ım 9 ay boyunca koşturdum işe gittim araba kullandım,en ağır ev işinden poşet taşımaya kadar herşeyi yaptım yanı normal bir insandan hiç farkım yoktu ilk gebeliğimde ..bundada 10. Haftaya kadar herşey normaldi hatta Bu kez hassas davrandım hani ilk hamileliğimde hiç naz yapmadım hep koşturdum ya bir daha hamile kalırsam hamile gibi davranacam diye kendime söz vermiştim ilk gebelikten sonra..şimdi al işte bu oldu numaraya yapmaya ve naz yapmaya vakit kalmadan kanama ve hastanelik olma durumunu yaşadım :)
Yalnız değilsin arkadaşım bak biz varız :) bizde çıkamıyoruz :) rabbim 9 ay yatmaktan korusun doktorlar 16 .18.en fazla 20 . Haftaya kadar dayanın ne olacaksa belli oluyor diyorlar dayanacağız artıkAnladim cnm ins bundan sonrasi hepimiz icin guzel olur bende hep evde havlar guzel herkes bi yerlere gidip geliyo hamile bir arkdasim var o da fildir filfir geziyo ben yataklardan cikzmadim
Herşey allahtan tabi ki ne yaparsak yapalım düşecekse engel olamayız..allahım bizi ve bebeklerimizi korusun inşallah ..Merhabalar annişler grubun ilk açıldığı günden bugüne hergün okuyorum. 16. Haftamdayım kısmetse kızım olacak benimde. Benim ilk haftalarımdan beri ara ara kanamalarım oluyordu kırmızı pembe progestan içiyorum. Son şki haftadır hergün kanamam oluyor yine kırmızı pembe birde ben panik atak biriyim sürekli tedirginim hep doktorumla irtibat halimdeyim benimde bebek aşağıda tutunmuş biraz ama rahim yolum falan açık değil çok şükür haftada bir iğne ve günde üç defa progestan kullanıyorum. Düşük riski yok dedi doktor ki çokta güveniyorum bursanın bir numaralı kadın doğumcusu. Yüzde 95 bişey olmaz allaha kalmış birşey ama heleki bu saattn sonra bişey olursa aağlıksız bi bebektir o zaten sakın strese girme ddi. Ne yatıyorum ne bişey sadece ağır yük kaldırmıyorum ve uzanmıyorum biyere. Kanaması olan annişler üzülmeyelim zaten bebişimizin ömrü ana rahmine düştüğü anda yazılmış biz stres yApmayalım Kendimize dikkat edelim. Hepimize sağlıklı ve huzurlu hamilelijler dilerim hayırlısıyla inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız
Aynıyız kuzu, başımı yastıktan kaldıramıyorum. Dün burada yapmur ve fırtına vardı eşim nevresimleri toplarken 6. Kattan uçuyormuş az kalsın ama benim dünyadan haberim yok varda rüya sandımTatlım ilk başta evin bağışıklık sistemi kuvvetlensin diye kendi haline bıraktık. Tozla, kirle yeterince haşır neşir olduğuna kanaat getirince, bir süreliğine eşim kontrolü ele aldı Şimdi düzenli olarak bir bayan temizliğe geliyor, ama maalesef 15 günde bir. Eşim sağolsun yemeklerimizi yapıyor Bir iki kez kayınvalidem yemek yaptı. Teyzem bir haftalık yemek stokladı, bir kez de evi temizledi kuzenimle sağolsun. Onun dışında saldım çayıra Mevlam kayıra...
Bi düzelseydim hayırlısıyla.Yük gibi hissediyorum kendimi Tek yaptığım, yemek yemek, yatmak Bir de eşime üzülüyorum, neye yetişeceğini şaşırdı
Üstelik ev de benim kurduğum düzenden gittikçe uzaklaşıyor, çok sinir bozucu
Dediğine katılıyorum kuzum ne yaparsak yapalım olacağı varsa oluyor. Amin... Allahım onların mis kokusunu içimize çekmeyi gülücüklerini görmeyi nasip etsinHerşey allahtan tabi ki ne yaparsak yapalım düşecekse engel olamayız..allahım bizi ve bebeklerimizi korusun inşallah ..
Allah yardımcın olsun canım. İçini ferah tut hayırlısı ile inşallah bebişlerimizi kucağımıza alacağızEvet Can'ım hamilelikle alakalıkanama ile doktora gittim kesenin yanında Hematom var dediler yanı kanama alanı çatlamış damar gibi düşün tam 22 gündür yatıyorum iki kere de hastanede yattım ..şuan kahve lekeler oluyor Arada sırada üzülüyorum bende öyle işte :
Aynıyız kuzu, başımı yastıktan kaldıramıyorum. Dün burada yapmur ve fırtına vardı eşim nevresimleri toplarken 6. Kattan uçuyormuş az kalsın ama benim dünyadan haberim yok varda rüya sandımeşime rüya olarak anlatınca da yok artık dedi, senin hormonlar tavan yapmış ölsek gitsek rüya dicen diyip kahkayı patlattı çok kötü oldum yaws
Amin canım amin. Sorma ya utanmaktan çok canım gibi sevdiğim eşimi nasıl rüya gibi gördüm anlam veremiyorum ilk günden beri herşeyi yapıyor Allah bin kere razı olsun başımdan eksik etmesin. Hepimizin kini eksik etmesin rabbimAyyy Allah korusun canım.Allah eşlerimizi hep başımızda, yanımızda eylesin. Bizim eşlerimiz çocuklarımıza çok daha düşkün olacak. İlk haftalardan beri emek verip, fedakarlık yapıyorlar hem bizim, hem yavrularımız için. Biz de babalarına çok düşkün, vefalı evlatlar yetiştirelim ki, bugünlerin hediyesi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?