bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canımmm çok sağol, çok teşekkür ederiz. Allah dualarımızı kabul etsin.
Normal, zararsız lekelenmeler yumurta rahime yerleşirken olur, yani 3.-4. haftalarda, bir de bebek, plasenta filan yerine yerleşirken. Bu da 6.-8. haftalarda olur genellikle. Ben de senin gibi lekelenme yüzünden doktora ve acile sık gittim. Önce doktor da biz de yerleşme yüzünden sandık ama sürekli devam edip, ara ara kanamaya dönünce doktor plasentanın aşağıda olduğunu tespit etti.
Sürekli yatarak dinlen ve doktora gittiğinde muhakkak plasentanın yerini kontrol ettir. Çok geçmiş olsun canım.
Bebeğine de sana da sağlık dilerim

Amin canım zaten tutmadım

Geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonuçlar ne zaman yaptıracaksın bu testi

Cnm ettirdim bikac gun once gittim yukarda plesanta dedi ama o zamn bu lekelenmenin nerden geldigin goremedi yoktu bisey normalde sali gunu kendi doktoruma gitcem bakalim ne dicek 11.haftamdan beri ara ara geliyo iste

Cnm ettirdim bikac gun once gittim yukarda plesanta dedi ama o zamn bu lekelenmenin nerden geldigin goremedi yoktu bisey normalde sali gunu kendi doktoruma gitcem bakalim ne dicek 11.haftamdan beri ara ara geliyo iste

Endişelenme canım, sebebini bulurlarsa çözümü kolay. Bak şimdi aklıma geldi, plasenta tespitinden önce doktor, rahimdeki hareketlilik yüzünden bazen kılcal damarlar kanayabilir demişti. Kahverengi olması, olmuş bitmiş demek. Hem bazı hamileler hiç bir sorunlar olmadan, dokuz ay boyunca lekelenme yaşayıp, sonunda sağlıkla bebecikleri kucaklarına alıyorlar. İçini ferah tut, bizi de neticeden haberdar et

Sende ne problem var Can'ım bende Hematom var ...kahve lekelere ne diyorlar bende de oluyor normal diyip yolluyorlar

Ederim cnm ins onemli bisey degildir cok sagol

Sorunlu hamilelik geçiren güzel hamile arkadaşlarım bişeyi merak ediyorum. Ev islerini nasıl hallediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…