bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Maşallah maşallah, kızımız inşallah doğumuyla, mezuniyetleriyle, düğünüyle de mutluk saçar tüm aileye

Bize de doktor 12 haftalıkken kız dedi ama o haftalarda kız erkek organları birbirine çok benziyor. Şimdi bende tedirginim, cinsiyet değişirse diye. Sağlıkla dünyaya gelmesi en mühimi, ama yine kız çocuk fikrine de pek alıştım

Ya alışverişlere başladınız mı? Ben ufaktan başlayım diyorum ama bilemiyorumda ne alcağımı ablam geçen sene doğum yaptı o diyo şöyle böyle Al diye ama bi liste falan olsa neyden kaç aylık ne kadar almak lazım kestiremiyorum

Canim Allah sağlıklı hayırlı dogumlar versn insallah kime gidiyorsun bursada nn fakülteye gdiyorm

Aynen kuzum duyduklarımızdan dolayı acaba diyoruz ve böyle tepkiler alınca çok mutlu oluyor insan çok şükür. Allahım sağsalim hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı

Ben jale gürlülere gidiyorum canım çok iyi bi doktor çok anaç ve ilgili her hastası aklında ve her an ulaşabiliyorum
Jimerde mi o doktor.bnde miyomlar var mecbur fakülteye gdyrm ama özelde hilal cankılıç çok anaç o da rahatlatiyo bni.rentipa geçti smdi o da.jale gürlüleri de çok duydm doktora güvenmek çok onemli güveniyorsan için rahat olsun insallah iyi olur her şey hepimiz için

Aminnn kuzum hepimizin ki o mutlulukları yaşatır inşallah. Bizim ki de cumartesi günü dedi kıza benziyor diye büyük bir olasılık kız dedi çünkü bizim ki bacak bacak üstüne atmış pozisyondaydı doktor evirdi çevirdi öyle dedi. Hayırlısı olsun. Benim için kız erkek farketmez evladım sonuçta. Ama bu kadar sevince değişir mi diye de korkmuyor değilim, dediğin gibi alışıyor insan

Kuzum ben Allah izin verirse 25. Haftadan ihtibaren başlıcam alışverişe çok geç olmaz umarım

Jimerede gidiyor acibademede pembe maviyede rentıp a da. Dediğin gibi ikna edebiliyo olması lazım doktorun bizi. Ben çok nanemolla pimpirik biriyim hiç sevmiyorum bu huyumu ama öyleyim vücudumu çok dinliyorum hep bi hastalık bişey buluyorum kendimde hemen netten falan bakar teşhis koyarım kendime hastalıklı bişey yani doktor diyo kimsenin bizlerden daha iyi bilme ihtimali yokk ne olrsa olan netten bakma ara bana sor binlerce vaka binlerce çeşit gebelik gördüm ben diyo dediğin gibi beni çok rahatlatıyor. Beğenmeyen de var ama ben çokk memnunum inşallah sonuna kadar böyle gider çok geçmiş olsun miyomları alacaklarmı doğumda

Bn 2 kere zaten miyom ameliyati oldm ilk çocuğum ama 3.sezeryan.fakülteye gdyorm alsınlar diye ama doktorlar riske girmek istemiyolar yuzde 30 dedi ama almicaktm büyük ihtimal

Kuzum ben Allah izin verirse 25. Haftadan ihtibaren başlıcam alışverişe çok geç olmaz umarım
Bende aheste aheste alayım aceleye gelmesin diyorum. Bisürü iş olcak son zamanlara doğru. Bide bana doktor kanamam olduğu için düşük riskin yok şuan ama kan enfeksiyonların ve bakterilerin en çok sevdiği şey ve bunlarda erken doğuma sebebiyet verebiliyor bizim tek yapıcağımız erken doğum olmasın diye dua etmek falan ddi. Bende endişeleniyorum rüyada görmüştüm zaten daha bukadar kanamam falan olmadan önce belki 2 ay önce falan bebeğim erken doğuyodu hiç eşyası yoktu çocuğum garip doğdu diye hüngür hıçkırık ağliyodum etkilendim herlde işimi garantiye alayım diyorum

Ben geç kalkıyorum daha doğrusu kalkamıyorum biz hamileyiz geçerli nedenimiz var
Bol bol uyuyun kızlar.çünkü pazarmış haftasonuymuş haftaiçiymiş hepsi aynı olcek.Şahsen haftaiçi işteyim ama haftasonundan da pek bi beklentim olmuyo.sabah yine 6.30 - 7 de kalk.depolayın uykuları..

Ya niye 2. Ler böyle oluyoki.vende oğluma hamileyken terminatör gibiydim.Bunda da yok kanama yok düşük riski yok kasık sancısı yok bulantı.Halsizliği hiç demiyom zaten bezgin bekir oldum çıktım.2. ler yorcak mı ne bizi..

Bol bol uyuyun kızlar.çünkü pazarmış haftasonuymuş haftaiçiymiş hepsi aynı olcek.Şahsen haftaiçi işteyim ama haftasonundan da pek bi beklentim olmuyo.sabah yine 6.30 - 7 de kalk.depolayın uykuları..

Bende ki depo topiğe yeter hele bir de hava bulutluysa

Çok güzel tanımlamışsın Can'ım hakkaten terminatör gibiydim oğlumda bu niye böyle anlayamadım çevremdeki herkes kız bebekler genelde kanamalı oluyor diyorlar hurafemi gerçekmi bilemedim...birde birinci hamileliğim sezeryandı benim acaba içteki dikişlerlemi alakalı oluyor diye düşündüm sordum doktora ne Alaka dedi kızdı ..yani valla bilmiyorum şaşırdım kaldım .

Ben bu sebepten dolayı ayrılık eşiğindeyim.nasıl düzelir bilmiyorum. Bu zamana kadar hep her işi birlikte yaptık eşimle. ... aklınıza gelebilecek herseyi.şimdi ise yardım etmek istemediğini söylüyor.Ben kadın değilim diyor. ...pardon da ben erkek miyim eve para getiriyorum...iş yoğunluğu yüzünden ,deli gibi çalışmaktan pleasentanin aşağı indi.... suçlusu kim.sabahtan beri Ağlıyorum. Belim inanılmaz ağrımaya başladı. .. moralim gittikçe bozuluyor.

Yaaa kizlar ben cok kotuyum suan aglaya aglaya icim cikti internette gezinirken bi video gordum 9 aylik bebege bakicisi siddet uygulamis keske izlemeseydim kahroldum krese yollayim seneye diyodum adayi ama mumkun degil 4 5 yasina kadar iyice konusana kadar gonderemem kahroldum Allah belasini versin ufacik cocuk daha ufacik cok kotuyum kizlar

Kıyamam cnm ya üzme kendini.
Çok garip daha önceden yardım edio olup da Şuan destek olmaması.benm eşimde Aman Aman yardım etmio ama eskiden hiç yardım etmezdi.Şimdi yine iyi kötü söyleyince yapio yani de yine de dayanamayıp annemlre gitmiştim.
Senin ailen veya eşinin ailesi yakınında değil mi.belki onlar destek olabilr.
Ne biliim ya çok zor.bende dün annemden döndüm.yani 9 ay sizde mi kalcam hayatıma dönmem lazım dedim ama bu tiksinme yorgunluk hissi gecmezse naaparm hiiicc bilmiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…