- 14 Mayıs 2016
- 946
- 2.590
- 28
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #17.441
Eşim kız olacağını duyduğundan beri yüzünde gülümsemesi düşmedi ve çok heyecanlı. Erkek olsaydı sadece o onun soy ismini taşıyacaktı. Başka erkek yok çünkü sülalelerinde ama kız olacağını duyunca hem eşimde hem de ailesinde davul çalmadıkları kaldı. Oğlumu duyduklarında bu kadar sevinmemişlerdi (kaybettiğim). İnşallah son dk cinsiyet değişmez. Bende mi bir gariplik var acaba çünkü ben sevinçten uçtum ama bir tarafım onlar nasıl karşılar diye tereddüt etmiştim çünkü çok duyuyoruz etrafımızdan bazı karşılamaları çok şükür iyi karşıladılar ama ben onların bu mutluluk şokundan kurtulamadım. Kayınvaldem eşime çok mutluyum diye gece mesaj atmış. Allahım çok şükür yarabbim. Allahım herkesin bebeğinin cinsiyetinin böyle karşılanmasını nasip etsin.
Canim Allah sağlıklı hayırlı dogumlar versn insallah kime gidiyorsun bursada nn fakülteye gdiyormMerhabalar annişler grubun ilk açıldığı günden bugüne hergün okuyorum. 16. Haftamdayım kısmetse kızım olacak benimde. Benim ilk haftalarımdan beri ara ara kanamalarım oluyordu kırmızı pembe progestan içiyorum. Son şki haftadır hergün kanamam oluyor yine kırmızı pembe birde ben panik atak biriyim sürekli tedirginim hep doktorumla irtibat halimdeyim benimde bebek aşağıda tutunmuş biraz ama rahim yolum falan açık değil çok şükür haftada bir iğne ve günde üç defa progestan kullanıyorum. Düşük riski yok dedi doktor ki çokta güveniyorum bursanın bir numaralı kadın doğumcusu. Yüzde 95 bişey olmaz allaha kalmış birşey ama heleki bu saattn sonra bişey olursa aağlıksız bi bebektir o zaten sakın strese girme ddi. Ne yatıyorum ne bişey sadece ağır yük kaldırmıyorum ve uzanmıyorum biyere. Kanaması olan annişler üzülmeyelim zaten bebişimizin ömrü ana rahmine düştüğü anda yazılmış biz stres yApmayalım Kendimize dikkat edelim. Hepimize sağlıklı ve huzurlu hamilelijler dilerim hayırlısıyla inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız
Ben jale gürlülere gidiyorum canım çok iyi bi doktor çok anaç ve ilgili her hastası aklında ve her an ulaşabiliyorumCanim Allah sağlıklı hayırlı dogumlar versn insallah kime gidiyorsun bursada nn fakülteye gdiyorm
Aynen kuzum duyduklarımızdan dolayı acaba diyoruz ve böyle tepkiler alınca çok mutlu oluyor insan çok şükür. Allahım sağsalim hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızıAdAraS ne kadar güzel çok takdir ettimbenim kayınvalidemlerde öyle kızz diye uçtuu havalara kendi kızı yok iki oğlu var bi söyledim anne kesin kızçemiz oluyo diye anında kendini çarşıya attı bikaç bişey beğendim gidip alayım diye:) insan çok mutlu oluyor böyle tepkiler alınca çünkü neler duyuyoruz etrafta. Şükürler olsunn
15 gunde yarim gun diger 15 gunde tam gun kadin cagiriyorum. Arada da annem geliyor.Sorunlu hamilelik geçiren güzel hamile arkadaşlarım bişeyi merak ediyorum. Ev islerini nasıl hallediyorsunuz.
Jimerde mi o doktor.bnde miyomlar var mecbur fakülteye gdyrm ama özelde hilal cankılıç çok anaç o da rahatlatiyo bni.rentipa geçti smdi o da.jale gürlüleri de çok duydm doktora güvenmek çok onemli güveniyorsan için rahat olsun insallah iyi olur her şey hepimiz içinBen jale gürlülere gidiyorum canım çok iyi bi doktor çok anaç ve ilgili her hastası aklında ve her an ulaşabiliyorum
Aminnn kuzum hepimizin ki o mutlulukları yaşatır inşallah. Bizim ki de cumartesi günü dedi kıza benziyor diye büyük bir olasılık kız dedi çünkü bizim ki bacak bacak üstüne atmış pozisyondaydı doktor evirdi çevirdi öyle dedi. Hayırlısı olsun. Benim için kız erkek farketmez evladım sonuçta. Ama bu kadar sevince değişir mi diye de korkmuyor değilim, dediğin gibi alışıyor insanMaşallah maşallah, kızımız inşallah doğumuyla, mezuniyetleriyle, düğünüyle de mutluk saçar tüm aileye
Bize de doktor 12 haftalıkken kız dedi ama o haftalarda kız erkek organları birbirine çok benziyor. Şimdi bende tedirginim, cinsiyet değişirse diye. Sağlıkla dünyaya gelmesi en mühimi, ama yine kız çocuk fikrine de pek alıştım
Kuzum ben Allah izin verirse 25. Haftadan ihtibaren başlıcam alışverişeYa alışverişlere başladınız mı? Ben ufaktan başlayım diyorum ama bilemiyorumda ne alcağımı ablam geçen sene doğum yaptı o diyo şöyle böyle Al diye ama bi liste falan olsa neyden kaç aylık ne kadar almak lazım kestiremiyorum
Jimerede gidiyor acibademede pembe maviyede rentıp a da. Dediğin gibi ikna edebiliyo olması lazım doktorun bizi. Ben çok nanemolla pimpirik biriyim hiç sevmiyorum bu huyumu ama öyleyim vücudumu çok dinliyorum hep bi hastalık bişey buluyorum kendimde hemen netten falan bakar teşhis koyarım kendime hastalıklı bişey yani doktor diyo kimsenin bizlerden daha iyi bilme ihtimali yokk ne olrsa olan netten bakma ara bana sor binlerce vaka binlerce çeşit gebelik gördüm ben diyo dediğin gibi beni çok rahatlatıyor. Beğenmeyen de var ama ben çokk memnunum inşallah sonuna kadar böyle gider çok geçmiş olsun miyomları alacaklarmı doğumdaJimerde mi o doktor.bnde miyomlar var mecbur fakülteye gdyrm ama özelde hilal cankılıç çok anaç o da rahatlatiyo bni.rentipa geçti smdi o da.jale gürlüleri de çok duydm doktora güvenmek çok onemli güveniyorsan için rahat olsun insallah iyi olur her şey hepimiz için
Bn 2 kere zaten miyom ameliyati oldm ilk çocuğum ama 3.sezeryan.fakülteye gdyorm alsınlar diye ama doktorlar riske girmek istemiyolar yuzde 30 dedi ama almicaktm büyük ihtimalJimerede gidiyor acibademede pembe maviyede rentıp a da. Dediğin gibi ikna edebiliyo olması lazım doktorun bizi. Ben çok nanemolla pimpirik biriyim hiç sevmiyorum bu huyumu ama öyleyim vücudumu çok dinliyorum hep bi hastalık bişey buluyorum kendimde hemen netten falan bakar teşhis koyarım kendime hastalıklı bişey yani doktor diyo kimsenin bizlerden daha iyi bilme ihtimali yokk ne olrsa olan netten bakma ara bana sor binlerce vaka binlerce çeşit gebelik gördüm ben diyo dediğin gibi beni çok rahatlatıyor. Beğenmeyen de var ama ben çokk memnunum inşallah sonuna kadar böyle gider çok geçmiş olsun miyomları alacaklarmı doğumda
Bende aheste aheste alayım aceleye gelmesin diyorum. Bisürü iş olcak son zamanlara doğru. Bide bana doktor kanamam olduğu için düşük riskin yok şuan ama kan enfeksiyonların ve bakterilerin en çok sevdiği şey ve bunlarda erken doğuma sebebiyet verebiliyor bizim tek yapıcağımız erken doğum olmasın diye dua etmek falan ddi. Bende endişeleniyorum rüyada görmüştüm zaten daha bukadar kanamam falan olmadan önce belki 2 ay önce falan bebeğim erken doğuyodu hiç eşyası yoktu çocuğum garip doğdu diye hüngür hıçkırık ağliyodum etkilendim herlde işimi garantiye alayım diyorumKuzum ben Allah izin verirse 25. Haftadan ihtibaren başlıcam alışverişeçok geç olmaz umarım
Bol bol uyuyun kızlar.çünkü pazarmış haftasonuymuş haftaiçiymiş hepsi aynı olcek.Şahsen haftaiçi işteyim ama haftasonundan da pek bi beklentim olmuyo.sabah yine 6.30 - 7 de kalk.depolayın uykuları..Ben geç kalkıyorumdaha doğrusu kalkamıyorum biz hamileyiz geçerli nedenimiz var
Ya niye 2. Ler böyle oluyoki.vende oğluma hamileyken terminatör gibiydim.Bunda da yok kanama yok düşük riski yok kasık sancısı yok bulantı.Halsizliği hiç demiyom zaten bezgin bekir oldum çıktım.2. ler yorcak mı ne bizi..Hayır Can'ım 9 ay boyunca koşturdum işe gittim araba kullandım,en ağır ev işinden poşet taşımaya kadar herşeyi yaptım yanı normal bir insandan hiç farkım yoktu ilk gebeliğimde ..bundada 10. Haftaya kadar herşey normaldi hatta Bu kez hassas davrandım hani ilk hamileliğimde hiç naz yapmadım hep koşturdum ya bir daha hamile kalırsam hamile gibi davranacam diye kendime söz vermiştim ilk gebelikten sonra..şimdi al işte bu oldu numaraya yapmaya ve naz yapmaya vakit kalmadan kanama ve hastanelik olma durumunu yaşadım :)
Bol bol uyuyun kızlar.çünkü pazarmış haftasonuymuş haftaiçiymiş hepsi aynı olcek.Şahsen haftaiçi işteyim ama haftasonundan da pek bi beklentim olmuyo.sabah yine 6.30 - 7 de kalk.depolayın uykuları..
Çok güzel tanımlamışsın Can'ım hakkaten terminatör gibiydim oğlumda bu niye böyle anlayamadım çevremdeki herkes kız bebekler genelde kanamalı oluyor diyorlar hurafemi gerçekmi bilemedim...birde birinci hamileliğim sezeryandı benim acaba içteki dikişlerlemi alakalı oluyor diye düşündüm sordum doktora ne Alaka dedi kızdı ..yani valla bilmiyorum şaşırdım kaldım .Ya niye 2. Ler böyle oluyoki.vende oğluma hamileyken terminatör gibiydim.Bunda da yok kanama yok düşük riski yok kasık sancısı yok bulantı.Halsizliği hiç demiyom zaten bezgin bekir oldum çıktım.2. ler yorcak mı ne bizi..
Ben bu sebepten dolayı ayrılık eşiğindeyim.nasıl düzelir bilmiyorum. Bu zamana kadar hep her işi birlikte yaptık eşimle. ... aklınıza gelebilecek herseyi.şimdi ise yardım etmek istemediğini söylüyor.Ben kadın değilim diyor. ...pardon da ben erkek miyim eve para getiriyorum...iş yoğunluğu yüzünden ,deli gibi çalışmaktan pleasentanin aşağı indi.... suçlusu kim.sabahtan beri Ağlıyorum. Belim inanılmaz ağrımaya başladı. .. moralim gittikçe bozuluyor.Tatlım ilk başta evin bağışıklık sistemi kuvvetlensin diye kendi haline bıraktık. Tozla, kirle yeterince haşır neşir olduğuna kanaat getirince, bir süreliğine eşim kontrolü ele aldı Şimdi düzenli olarak bir bayan temizliğe geliyor, ama maalesef 15 günde bir. Eşim sağolsun yemeklerimizi yapıyor Bir iki kez kayınvalidem yemek yaptı. Teyzem bir haftalık yemek stokladı, bir kez de evi temizledi kuzenimle sağolsun. Onun dışında saldım çayıra Mevlam kayıra...
Bi düzelseydim hayırlısıyla.Yük gibi hissediyorum kendimi Tek yaptığım, yemek yemek, yatmak Bir de eşime üzülüyorum, neye yetişeceğini şaşırdı
Üstelik ev de benim kurduğum düzenden gittikçe uzaklaşıyor, çok sinir bozucu
Ben bu sebepten dolayı ayrılık eşiğindeyim.nasıl düzelir bilmiyorum. Bu zamana kadar hep her işi birlikte yaptık eşimle. ... aklınıza gelebilecek herseyi.şimdi ise yardım etmek istemediğini söylüyor.Ben kadın değilim diyor. ...pardon da ben erkek miyim eve para getiriyorum...iş yoğunluğu yüzünden ,deli gibi çalışmaktan pleasentanin aşağı indi.... suçlusu kim.sabahtan beri Ağlıyorum. Belim inanılmaz ağrımaya başladı. .. moralim gittikçe bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?