bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım Allah yardimcin olsun kusmam gerçekten berbat bus ey. Geçen gece sabaha kadar 5-6kez kustum 2 gündür bogazimin agrisindan bi şey yeyip icemiyorum. O kadar kusmaya boğazın tahriş olmuyor mu?
Canim olmaz olur mu... En sonunda bogazim tahris oldugu icin yirtiliyor ve kan kusmaya basliyorum zaten

Kızlar ayrintili ultrason için iyi bir doktora randevu almıştım ama dün hastaneden aradılar doktor sağlık sorunlarından dolayı uzun süre hizmet veremeyecek tüm randevuları iptal ediyoruz dediler çok canım sıkıldi. Şimdi ben nerde yaptıracağım hiç bilemiyorum

Peki senin de bulantın bütün gün sürüyor mu? O kadar keyifsiz oluyorum ki anlatamam Rabbim yardımcımız olsun.
Su an zofran diye bi ilac kullaniyorum. Bu ilaci icmeden once butun gun yatana kadar bulanti cekiyodum canim hatta uyurken bile arada gozumu mide bulantisiyla aciyodum gece Esimin yatakta saga sola donmesine kipirdamasina tahammul edemiyodum bulantimi artirdigi icin

Canım ben kendi doktoruma gidicem kendisi yapcak ayrıntılıyıda. Bazı doktorlar radyolog A gönderiyorlarmış ama ben kendim bakarım dedi. Senin doktor bakmıyor mu canım.

Yok kuzum orda evladimi dusursem demekki almiycaklar Allah vicdan versin
Canım özeller bazen sırf hastaya para gözüyle bakıyorlar malesef ama devlette de işte sıra çok oluyor pek ilgilenmiyorlar.Allah vicdanlı doktorlara nasip eder inşallah benim doktorumu öle birine benziyor bende netten araştırıp gitmiştim ona memnunda kaldım inşallah böyle devam eder.

Benim ailemde burda olmayınca Allahtan çok sorunlu bi hamilelik geçirmedim bir kez hafif kanama haricinde birde çalışıyorum Allaha şükürler olsun bulantıyı akşamları yaşadım

Benimde bulantim aksam oluyo cinsiyeti belli mi

Canım ben kendi doktoruma gidicem kendisi yapcak ayrıntılıyıda. Bazı doktorlar radyolog A gönderiyorlarmış ama ben kendim bakarım dedi. Senin doktor bakmıyor mu canım.
Yok canım bakmıyor başka bir doktor tavsiye etmişti ona randevu almıştım o doktorunda izne çıkacağı tutmus

Asagida diyetisyen listesi var bir bak listeye istersen cnm

Eklentiler

• index-6.webp
    17 KB · Görüntüleme: 41
  • index-5.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 51
  • index-4.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 99
  • index-3.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 59

Inşallah cnm ihtiyaç kalmadan iyileşirsin.dediğim gibi ben hiç gitmedm o tarz yerlere ama bu bahsettiğim teyzenin baya sertifikalri varmış dediler.asiliymis Vs.nerden almış neyin sertifikası hiç bilmiorm ama dediğin gibi memnun kalanlarda çok.Belki hamileler için o sert hareketlri onlarda yapmaz.hamileye göre belki özel yöntemlri de vardır.
Acil şifalar cnm.en yakın zamanda sağlığına kavuşursun İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…