bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
çok şükür bir sıkıntı yaşaamdım drlarla sadece lokman hekim hastenesi var ben oraya gitmiştim acilden kanamam gelmişti 5. haftamda o haftaneye bir daha hayatta adım atmam dedim :)
Benimde var oyle bi sknti medical park batikente zehirlenmeyle gittik gecenin 3 unde kapidan cevirdiler bebeginizi burda takip etmiyorlar diye bida adim atmam oraya

Ayyy gecmis olsun canim o bel agrisi ben ayakta kalinca biraz yuruyunce oluyo gun icinde yat uyu kahvaltini yap ama

gün icinde yatip uyucak zamanim yok canim ya isten eve gittim diyesiye aksam oluyor ondan sonrada yemek su bu derken zaten hoop yatakta buluyorum kendimi. Oldum olasi kahvalti yapamam, ekmek arasi birseyler atistiriyorum sabahlari, tabi midem cok bulanmazsa

Gunaydınlar öncelikle rahatsızlık yaşayanlara Allah şifa versin . bebeklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah tüm kalbmle bunu diliyorum. sabah eşimle dayanamayıp farklı bir doktora gittik bebişin kız olduğunu söyledi önceki doktora kız görüyorum demişti hanımlar .çook sevindik. doktor çok kilo almışssn diyetisyene git diyet yap gibi şeyler söyledi 5 kilo aldm şuana kadar siz de durumlar nasıl tavsiyeniz nedir:S

gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı. 5 kilo fazla dikkat et şekerin falan yükselmesin. Tavsiyem bol salata yemen ve sabah kahvaltısı dışında ekmek tüketmemen olur.

kızlar saçını boyayan ya da kına yakan oldu mu? benim aşırı derecede beyazım var, doktor organik boya ile boyayabilirsin ya da kına yakabilirsin dedi. Kına daha güvenilir geldi bana ama karar da veremedim. Hiç ellemesem mi acaba?

Dun 16.haftamin bitimiyle bulantilarim da bitti sanmistim ama yanilmisim.
Sabahtan beri 3 kere istifra ettim yine, mecburen ilacimi icmek zorumda kaldim bugun de
Bende de dün çok kötüydüm hep yattım. Birde bende kusma fobisi var kusarken boğulacak gibi oluyorum bende bu sabah güne ilaçla başladım. Şimdi iyim çok şükür.

merhaba canım benimde böyle bi sorunum var ama malesef ben boyatamıyorum eşim bu konuda razı değilim deyince bende yapamıyorum böyle beyaz pamuk gibi dolanacam doğuma kadar :)

Benim de cok fazla beyazim var. Ama ben boyatamam astimimi tetiklemesinden korkuyorum. Sacimi 3 numaraya vurdurasim var da herifim izin vermiyor. Kivircik asi sacim taranmiyor sac diplerim aciyor yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…